СЕДМИ КЛАС 2021-2022 Тема 6

• 32 378
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Майничка
В повечето училища ги подготвят, просто още е рано. Обикновено формалната част я подкарват април-май.

# 136
  • София
Наборката днес разбра, че текста за преразказ само ще го слушат, а няма на си го четат сами.
Е как? Нали първо го слушат, а после си го четат сами? Доколкото схванах и на ПИ на Регалия ще е така.

Моят сега е на курс по математика до 11:30, а ние с ММ си имаме неделно излизане до към 14.00. Като се приберем ще хапнем и предполагам към 15.00 до 18.00 ще бори изпита. Ще намина да погледна ако сте дали някакви отзиви за технически особености.

# 137
Благодаря за позитивната мисъл, с която ни мислите всички.

Не съм имала време да се занимавам много с детето и покрай това нямам какво да пиша в тая посока. Чакаме да видим и какво ще става с ковида, като ДО засега ми идва добре.

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 14:05 от ra2

# 138
  • София
ra2, прегръдки.
Не мога да си представя през какво минавате Cry

# 139
ra2, дано всичко се подреди по най- благоприятния начин. Стискам палци.

# 140
ra2  късмет и дано всичко има добър край!

Моят започна матурата в Регалия, да видим....

# 141
Щерката следобед ще го прави, като легне да спи сестра ѝ, че сега с малкия звяр покрай нея няма концентриране.

# 142
  • в очите на дъщеря ми
ra Дано Господ е с Вас!
Вчера се скрахме  с девойката, много обидни думи чух, поплаках си...тя се извинява, ама...

# 143
Ра, мислим ви и се молим 🙏🤗🤗🤗
Мамзелче, майките сме... Ще простим, ще обичаме, ще забравим дори...
Но сега е момента децата да се научат да контролират поривите си, да помислят преди да кажат/изплюят нещо, да осъзнаят онази приказка за "тежките думи"... Абеее да пораснат ✌️
Момата реве, че не може да решава задачи от смеси и сплави и пита: Кога ще ми е необходимо това в животаааа 😭😭😭?
А аз не разбирам нейната драма и ме избива на... Сайдер... Пусто студено време, хич не е подходящо значи 😂😂😂

# 144
  • Сф
Ра, късмет, успех, Господ здраве да ви дава!
Аз съм от нищо неразбиращите последните страници. Пропускам, гледам по- малко стрес да си причинявам. И моята ме нагруби, защото аз съм злата, нали..учи, учи!
 Какви пробни, какво учене...Пак са на ски с баща и. Там сме номер 1. Оммм...
Ирчик, сайдера ми е пръв приятел от времето на ДО някъде . Без значение сезона.

# 145
Ра, пращам много позитивни мисли, дано се разкара тая гад, много сили да имаш и се грижи и за себе си!

# 146
  • София
Аз да попитам тези, които правят пробния изпит.
Има ли ограничение във времето за прикачване на преразказа? Чудим се как би станало най-бързо, при полижение, че прави теста на компютъра, а ще снима преразказа с таблета си? После трябва да го изпрати на мейла си, да го запази, да го озаглави…Или има по-лесен начин?

# 147
  • Пловдив
Аз сега се прибирам и заварих девойката започнала изпита. Беше в началото на теста. Не успях да я питам как смята да прикачва, но мисля ,че ще снима ,но къде трябва да го качи...идея нямам. Дано е прочела инструкциите.
Ще се кача след като предаде теста ,за да го играя пазвантин на преразказа. Телефон няма, ама може да запише нещо ,знам ли.
Ра, много сили за теб и семейството. Дано всичко свърши добре.
Ханна, твоята девойка е много оправна .По-добре ,че се е случило сега, а не на истинския изпит.  Понякога колкото и да знае човек се намесват обстоятелства ,които са извън него. Все пак изпитът е моментна снимка.

# 148
  • София
И моят прави изпита в момента. Сега е на преразказа, но съм го оставила сам да се оправя.

Ра, стиснати палци и от мен в този труден момент.

От утре ще намалявам играта на компа. Ваканцията свърши. Остават 4 месеца, ще се носим, ще се караме, ще се изтърпим.

# 149
Ра, дано всичко се нареди в положителна насока. С тебе сме, не губи кураж и сили. Всички тук се молим и надяваме, час по - скоро да се случи доброто.
За наборката, не се притеснявай, въпреки всичко, се справя отлично. Доказала го е.

Момичета, споко, докато мине този период, ще е тежко. Какво ли няма да изтърсят по адрес на мама.
Аз не помня мойто диване да ме е обиждала чак толкова, в гнева си. Може би защото знае, че шамарената фабрика, е произвела прекалено много продукция, и има в излишък. Само да се пробва, и змията почва да съска, та бързо и свивам сърмите. Иначе ми е казвала гаднярка, нооо, пък отговора ми е - ти сега ли разбра. Скоро не съм я чула да я употребява.
Ханна, добре че си е била вкъщи, успяла е в такъв момент да се оправи сама, има време да оттренирате притеснението, ако не друго, то поне да е по - малко.

Късмет желая, на всички наборчета днес, на изпитите, каквото и да стане, те ще се справят, а мамите ще сте доволни и горди от успеха им.

Скиорче, ти се похвали, но не спомена за медалите.

Честити да сте всички, не се правете на птички, а вземете виртуално почерпете. Пожелавам ви: вече името да е преди вас, а на малчуганите, те пред него засега, докато пораснат.
Светлана, Пламен, Пламена, Огнян, Огняна, Светлин, Светльо, Светла, Светослав, Светослава.

Общи условия

Активация на акаунт