Лакове за нокти - 158

• 52 144
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Грийни, усъмних се да не е белият Дъглас, но частичките ми се видяха някак по-бели...може би е от форума наистина. Иначе аз видях частичките и на другия лак. 😉
Георгиева, 🥰 Не знам защо, но ноктите ти ми изглеждат някак различни напоследък...но може да е заради маникюрите в преобладаващо 1 цвят. 🙂
Пампита, можеш да скъсиш повече, да ремонтираш по-лошото счупване и да сложиш все пак някакъв лак- дори и на по-къси нокти, мисля, че би стояло добре.

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 20:36 от dolce miele

# 121
  • София
Такааа...Днес лакирането ми беше нЕкакъв кошмар. Първо мислех да слагам и ваденки, но ужасно се набръчкаха и набързо ги изтрих.
Второ по средата на лакирането ни спряха тока, та съм довършвала на два силни фенера Stuck Out Tongue Winking Eye Та така...

Уф, умОрих се:blush:

# 122
Джулс, голямо "приключение" е било, за щастие, не ми е спирал токът, докато се лакирам...Лакът ГР Рич Калър 45 ли е?🙂

# 123
  • София
Уф, при тия всички "радини вълнения" забравих да напиша - лака е Catherine Arley 923

# 124
Да не остана назад, сложих и аз червено днес. Друг беше планът, ичах едни винилови лепенки сърца и мислех с тях да правя ефекти, но като отлепях свалих всички пластове до базата и прелакирах дюс накрая.
Essie She’s pampered

# 125
  • Пеликания
Хаха и аз вчера реших да сложа червено.

# 126
  • волно калдъръмче
Кукли, помагайте! Как нанасяте сеш? Днес го използвах за първи път: изравняваща основа на Перфект; два слоя лак  (първият тънък, вторият туширащ и уплътняващ без много изчакване да съхне първият); сеш на мокър втори пласт с голяма капка и без натискане, за да не се размие. Идеята беше да се постигне плътност, дълбочина и блясък. Резултатът не е WOW, но е приличен. На някои от пръстите с взиране се виждат следи от четката, а на един лакът е като смачкан. Ясно, че някъде сгреших. Ще си ходя така, пък следващия път ще следвам стриктно вашите инструкции и ще снимам нещо наистина хубаво.

# 127
  • Пеликания
На снимката на поста преди твоя съм с топ лака на Сеш. Изчаквам може би само минута и тогава го нанасям.

# 128
И аз съм с него,но никога не го нанасям веднага след цвета. Той ми е фаворит от всички, които имам.

# 129
Минавам всички нокти в един и същ ред - основа, обикновено два пласта лак, после пак по същия ред и топа на Сеш, без да чакам. Колкото време е минало докато лакирам от първия нокът там останалите 9 броя - толкова. Не че е фатално ако се забавя по някаква причина, но и не чакам умишлено, то няма нужда. Между отделните слоеве също не чакам. (Изчаквам лакът да засъхне само ако съм решила да слагам печат или друга декорация, дето няма как да пипам иначе.)
Но си е "дебел" топ който стяга наистина бързо и не позволява да се минава по много пъти с четката както някои други. Той просто вече е започнал да стяга и се повлича по този начин, остават следи. Не става да се нанесе на тънък слой, в случай че някой се опитва. Слагам с капка на върха на четката и буквално с 3-4 движения покривам, а ноктите ми не са с мъничка плочка дори и когато са къси.

# 130
  • волно калдъръмче
Натка, също като теб го направих. Сега улавям грешките си: четките са от повтаряне, а смачканото е от неразнесен добре цветен лак. Усетих, че стана по-дебел на едно място, но реших, че топът ще го изсуши. Като цяло нанесох доста тлъст втори пласт цветен лак на всички нокти, това също отчитам като грешка.

Благодаря ви много!

# 131
Новите ми придобивки-качвам ги така,защото не знам кога изобщо ще мога да се лакирам,че ноктите са ми в плачевно състояние/в скрития текст/ Sad

Незнайно защо не иска да ги обърне хоризонтално-при мен са правилно... Само Пастела отговаря на цвета,който е в сайта.

Скрит текст:

Ако някой е имал подобен проблем и някак го е решил-моля да каже.Мазала съм със всичко-масла,Микросел,др.заздравители,Мавала-нищо не помага.Ходих и на дерматолог и в едно студио за медициски маникюр и педикюр -нищо. Sad .Това е от година,но беше само на някои нокти сега просто е плачевно и на всички....

# 132
  • Sofia
Страхотна форма на плочката имаш и мн съжалявам за състоянието им, уви не мога да помогна със съвет, но дано скоро намериш лек.
Новите лакове също са чудесни. Този, на който пише веган френдли на капачката какъв е, че не виждам добре на снимката?

# 133
Сиена-Делия е лака и мерси за пожеланията-дано,че вече се отчаях..допреди 2 години бяха като на Преслава  дълги ,нечупливи,гладки инещо им стана Sad .

# 134
Моите нокти също са неравни, но това е още от ученическите ми години. Доволна съм от този ридж филър, идеална основа е. 😊

Общи условия

Активация на акаунт