Лакове за нокти - 158

• 52 154
  • 736
  •   2
Отговори
# 135
Мерси Преслава,и този съм пробвала..Не е само до набраздяването,разцепват се и се пукат и сякаш точно по тези черти ...

# 136
Ре интелигентно, да имаш някакви дефицити на витамини? Имам предвид изследвания, доказани такива. Също, може да е от някой препарат, който използваш или течен сапун? Зеленото е страхотно и го дебна (дали има общо с Флормар 453)? 💚
Момичета, моля за мнения за топ лака на Перфект- Gel look top. Става ли, съхне ли бързо? В кварталното левче не зареждат вече със Спийд драй, а от Miracle имат само 2 вида бази...😬😬😵 И този Gel look имат, но само 1 брой...🙄 Да ходя ли да го купувам?🤔 За сметка на това, взех си К13🤎, приятен нюд цвят с шимърчета, бежово-златист.

# 137
Simple Smile Долче,уж нямам,изследвала съм Б12,Д,А и Е ,минерали,магнезий-всичко е в норми.А сапуни и пр.не съм сменяла-едни си ползвам и подновявам ...Хемоглобина ми е леко нисък ,но такъв е откакто се помня...
Да  Simple Smile съвсем правилно се ориентира почти като този флормар е/нали го издирвах по Коледа Simple Smile / Даже може и същия цвят да е-днес го получих и не е пробван,но в шишето е същия Simple Smile .

# 138
Не е ок хемоглобинът да е нисък. А желязо, феритин? Феритинът може да е доста нисък, дори и при желязо и хемоглобин в норма, но реално си има железен дефицит, когато е така. Фолиева киселина изследвала ли си? Тези неща имат отношение към състоянието на ноктите. Междувременно, аз бих полирала поне малко грапавините- ако те също допринасят за цепенето на ноктите и разслояването.
Зеленият Пастел е върховен! 😃

# 139
А да забравих фолиевата,но аз така или иначе я пия Simple Smile и феритина беше добре в средата...и желязото малко под средата..тях лятото ги изследвах,но според дерматоложката и тези за мед.педикюра -не било от това ....Освен пак да ги пусна по някое време,но цял живот хемоглобина ми е 115 и на хемотолог ходих -да не е лека таласемия-ама не смята..За нашия край било характерно..и не ровя там вече..
И аз като го видях в мейкъп-а веднага го прибрах в кошницата Simple Smile

# 140
Рени, освен този ридж филър, опитвала ли си зеления заздравител на Пърфект.
Чудна работа върши, но трябва постоянство. В комбинация двата заздравителя са много добри. На мен ми заглади нокътните плочки на палците. Ставаха на вълнички и нищо не помагаше. Пробвах заздравителя после и ридж филъра в комбинация и се получи.

Не знам дали го предлагат още, но, ако го има, нищо не пречи да пробваш, той е без пари направо, а върши работа. Но трябва да си постоянна и настоятелна. И не пречи да се лакираш по време на терапията, той и без това се води за под лак. Grinning

# 141
Джаста, 3 в 1 се води. 😉 Имаше го днес в кварталното левче. Само бързосъхнещите Миракъл и Спийд драй- не. А, имаше Top shine 🤡🤡 и дори УВ топа- обаче са се побъркали...8 лева?!?!?😵😵😵 Дали не беше и повече, видях само първата цифра и се ужасих...😬

# 142
Джасте,сам съм го ползвала,но в комбинация-не..Слагаш ги заедно ли как-като 2 пласта основа?

# 143
Да, първо един слой заздравител, после слой филър.

# 144
Ще ги поразтърся -мерси момичета Heart

# 145

Reninel, моите са същите, само че формата на твоите е много по-красива.

Използвала съм различни заздравители. Тези, които реално работят, са с formaldehyde. Те правят меки нокти по-твърди осезаемо, но не помагат с моя проблем. Според мен, не помагат на риджове. А аз напоследък имам и странни бели драскотини, за които нямам обяснение.

Последните седмици използвам комбинация от сладко бадемово масло и хохоба/жожоба интензивно, по няколко пъти на ден. За самия ридж нищо няма да помогне си мисля, но поне престана да се чупи на един от ноктите в краищата.

Ако намериш отговор или решение, пиши ми моля.

# 146
 " Ридж" не знам какво е -сигурно тези набраздявания .... И аз от месец някъде кисна по час с бадемово масло ,а преди това с арганово-не виждам ефект Sad .Самото цепене леко за 2-3 дни го маха Мавалата,но не решава въпроса,а просто маскира... Иначе,като пробвам да ги огъна не са меки,не са и твърди..нормални сякаш.Ти също пиши ако решиш въпроса...

# 147
  • Измир
Дано да успеете да намерите решение на проблема с неравностите и цепенето на ноктите. Знам колко е тъжно за човек, който обича да се лакира.
Аз започнах от Mara nude, но не успявам да кача снимки, защото надвишават допустимия размер 😔. Ако някой знае лесен начин за качване моля да помага.

# 148
  • Варна
Олгарита, намали си резолюцията на снимките от настройките на камерата.
И аз имам неравности, къде повече, къде по-малко, но не ми е драма, те не си личат след лака. Може да се изравняват чрез полиране на плочката, но аз предпочитам да не го правя, така изтъняват ноктите.
Нацепването може да е от удари, и при мен се получава, особено напоследък нещо не си пазя ноктите и все ги удрям. Ще ги оправя ако ги изпиля до здраво, но сега ми се носят дълги. Grinning
Да не би причината да е в някоя пила или рязане с нокторезачка? Металните пили разслояват, по-добри са стъклените, и пилене в една посока.

# 149
  • София
Направи скрийншот на снимката. Аз така качвам лесно снимки, които надвишават лимита.

Общи условия

Активация на акаунт