Лакове за нокти - 158

• 52 700
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
И аз имам неравности и точно там ноктите имат склонност да се разслояват. Чела съм, че е от недостиг на витамини и минерали. В момента съм по заздравител заради разслояване, а всеки ден мажа, няма оправия.

# 151
И аз имам на ноктите по някой ръб. Единично обаче. Оправям го с пила върху плочката. Не знам на какво се дължи.
Сложих си пак топ на Перфект и отново виждам напукване на лака. А от месеци ползвах такъв на ГР. Значи тия перфекти ще идат в кофата...

# 152
И аз не съм намерила още решение, имам два нокъта с неравности и разслояване, какво ли не пробвах вече- полиране, всички възможни формули заздравители, месеци хидро лак Силиево с хитозан и биотин, мазане нон стоп с масло от жожоба - подобрение няма, само се надявам и другите да не се влошат така.

Бързо ми омръзна червеното и от снощи съм с Essie Rumor Jazz it, който чакаше да му дойде реда повече от два месеца и го лакирах преди да почне да ме тегли към пролетните пастели.

# 153
  • София
За неравностите не мога да помогна, но за разслояването на ноктите започнах вит Д3 на капки и селен и цинк на таблетки, като пия по 2. Разликата вече се забелязва.

# 154
  • Измир

Благодаря за отговорите.
Дайс със скрийн шот успях.
И така Mara Nude, Paris 03

# 155
  • Поморие
Not bad 😗 Лакчето е последното, зеленкото, доста синее на снимка Confused

Скрит текст:

# 156
  • София

Днес леко бляскаво само. На Пърфкет розовеещ брокат.

# 157
И аз бляскава. На слънце е някакъв разкош. Isadora sugar nails 108 wine crush. Пясък е, но го минах с лъскав топ. Ефекта е на Gosh 546 rainbow.

Скрит текст:

# 158
Джаста, откъде е този GOSH? 😍 Чуден е в комбинация с другия лак!
Олгарита, Дайс, супер нежни нокти!
Вrandywine, любимо пясъче ми е това зелено 💚
Марголота, много ефектен лак 🙂
П. С. Дайс, виждам, че палецът е пострадал, дано не е сериозно. 🤗

# 159
Долче, и двата лака - Гош-а и Исадора-та са от серията подаръци от лаковата фея. Grinning Wink Heart

# 160
  • София
Благодаря, Долче.
Скрит текст:
Нещо не му върви на горкия ми пръст. Подкъсих всички нокти, защото нокътя на палеца го счупих в основата.
Снощи, докато си пиех виното, някак си съм успяла да го порежа, и то прилично дълбоко... А как, при положение, че нищо не съм правила - неразгадаема мистерия.

На Джастето маникюра е страхотен! Много умее да ги съчетава Heart
Олгарита, много красиво лилаво, малко прилича на Пастел пюр, но той е леко перлен.

На Бренди снимката ме подсети - из ония дни,когато беше качила лаковете, ходих специално до елитис да проверя за някой изостанал пясък, но нямаше! А си спомням навремето как имаше огромна редичка от всякакви цветове, а аз тогава не посмях да си взема. Много ме е яд сега Simple Smile

# 161
  • София
Перфект S 115

# 162
Сдобих се и аз с холограма, от вас научих за тях, днес в комбинация с едно Опи, което също е с променящи се нюанси - между зелено и червено, peace and love, получи се интересно.
Снимка на сянка

И снимка до прозореца

# 163
  • София
Много харесвам холограмните на ГР. Това ще е следващото.

Мен явно голяма носталгия ме е обзела.
Някой знае ли номерчето на този лак и има ли смисъл изобщо да го търся, като е от преди повече от 10 години..... Беше ми любим, любим!

# 164
  • обл. Шумен
То има много причини май за тези набраздявания. А гъбички може ли да е?
"Надлъжните линии по тях се срещат обикновено при възрастни хора и са в резултат на логични геронтологични изменения в организма. Но понякога тези ивици могат да възникнат и при млади хора. В такъв случай появата на надлъжни линии може да сочи, че човек употребява недостатъчно течности." - https://www.monitor.bg/bg/a/view/25074-%D0%9D%D0%BE%D0%BA%D1%82% … D0%B7%D0%BC%D0%B0
Моите бяха много меки и все до дъно ги режа или много къси. Лакирах ги 2-3 пъти и сега са по- твърди...Е, днес се счупиха 3, но...Чак не  мога да повярвам, че са по-твърди !!! Възможно ли е от лака да е?

Общи условия

Активация на акаунт