Лакове за нокти - 158

• 52 629
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Джулс, да, тъкмо си я представях четката като идеална за бялата Аура с частичките...😅
Чуден е и този лак!😍

# 616
Долче, такъв тип топ може да се втърди и от обикновена лампа, аз така си прецаках един още в началото като почнах да ги ползвам.

# 617
Блъд, явно може, вече ще знам и аз.😃 По принцип, лакирам се далече от лампата, т.е. нямам настолна лампа за лакиране (засега). После го затварям и прибирам в шкафа за лакове. Беше се посгъстил малко последните пъти, когато го използвах, но не допусках, че ще се случи това. Той беше останал малко в шишенцето, жалко за четката, че беше хубава...Но ще си намеря друга за Аурата.🙂

# 618
Като заговорихте за четки, да кажа, че четките на topface са страхотни! Heart Eyes

# 619
Грийни, може ли снимка на четките им? Или някое от другите момичета, ако има...🙂

# 620
Много прилича на четката на Perfect, но е още по-хубава. Поне за мен.Blush

# 621
Благодаря, Грийни!🤗
Любимите ми четки са на Перфект, Импала, СНБ, Дъглас, Астра, H&M, Trend it up. На Бел и Лумс също /макар да ми идват една идея широки за кутретата/.
Тази на Топфейс ми прилича на вид на четките на Импала /като Перфект са, но леко по-заоблени и се разтварят като ветрилце при лакиране/. 🙂 Чудесно, отдавна съм си набелязала няколко лака Топфейс.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 05:14 от dolce miele

# 622
На Бруклин имам само един лак в момента, та неговата четка е разкошна. Самият лак се маже като масло, а четката е с идеална форма и твърдост, то направо да ти е кеф да мажеш с нея. Та ако ви попаднат някъде че на малко места ги има, вземайте смело, много са хубави.

# 623
Подкрепям за четките на topface,найстина са  широки и удобни.Удоволствие е да се лакираш,разтварят се като ветрило,лака се нанася като масло,абе приказка.

# 624
  • София
Има ли ги вече топфейс по магазините или само онлайн се поръчват?

# 625
Не съм ги виждала в физически магазин. Поръчах ги от makeup.

# 626
  • Бургас
Много са ви хубави маникюрите!
Как успявате да ги нанесете толкова равномерно без да омажите кожичките? При мен не се получава. Винаги остава някакво ръбче и ме дразни.

# 627
  • В полите на Пирин планина
Много са ви хубави маникюрите!
Как успявате да ги нанесете толкова равномерно без да омажите кожичките? При мен не се получава. Винаги остава някакво ръбче и ме дразни.

Въпрос на тренинг е, а като омажа почиствам с плоска четка за грим, топната в лакочистител или разредител. Simple Smile

# 628
И до навици и сръчност е, и до това дето се обсъжда последните няколко поста - не с всяка четка и всеки лак е лесно да се нанесе без да се омажа и по ушите Grinning
В краен случай просто се почиства омазаното, няма пък точно това да ме спре да се лакирам я.

# 629
  • В полите на Пирин планина
Определено! Също има значение консистенцията на лака - някои се разливат към кожичките. Някои четки не са хубава форма или пък са твърди, не правят овал... Има много особености, но пък при фал - следва почистване. Simple Smile
Аз си държа и клечка за зъби до мен и ако много се оцапам - обирам с нея, докато лакът още е течен.

Общи условия

Активация на акаунт