Лакове за нокти - 158

• 52 106
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Мдааа, явно тренинга ми липсва. И аз обирам с клечка за зъби, после изчиствам омазаното, но не се получава толкова чисто и равномерно като при вас.
Продължавам опитите, защото явно годините заздравител си казват думата и ми липсва сигурната ръка.

# 631
Всички сте прекрасни. Heart Eyes
Дайсче, не съм виждала Топфейс в магазинната мрежа. Само онлайн в Мейкъп бг. Пп За четките им и аз потвърждавам, хубави са и удобни.
Аз започнах новата седмица така:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 11:28 от Джаста Праста

# 632
  • София
Джастееееее, разкошен разкош си сътворила! Без думи!!! Gift Heart

# 633
Джаста, чудно е!😍 Много нежно! Не мога да се ориентирам...колко е фин брокатът?
И аз използвам клечка за зъби.😃 И за най-малките зацапвания на или към кожичките. Имам си и техника (освен сръчност, желание и тренинг😄). Слагам капка лак- близо до кожичките, но не съвсем до тях, после избутвам леко с четката към кожичките, за да направя овала в средата. Вече зависи от четката на лака дали ще направя овал с 1 или повече движения (с 1 става само с някои четки при мен). След това бързо мацвам с четката отляво и отдясно с движения, следващи овала, като там, където свършва овалът, започвам да издърпвам бързо четката към връхчетата. Всичко това по-бързичко де, с тренинг се свиква. И трябва с всеки лак да се свикне какво количество ще се вземе с четката (най-често се цапам при излишно количество).
Предпочитам още с първия тънък пласт да "маркирам" овала добре, защото често не успявам да оформя хубав овал с втория пласт, ако на първия пласт има крив овал...Т.е. първият пласт слагам по-скоро като основа, очертания на маникюра, с него запечатвам и връхчетата (особено при по-тъмни и не много покривни лакове); не разчитам на особена покривност от първия пласт, даже повечето лакове не държа да покриват равномерно плочките и може да има прозиране тук-там. 🙂 А, и кожичките трябва да са добре избутани преди лакирането.
Предпочитам да не цапам /или да мога да почистя само с клечката за зъби/, вместо да почиствам с четка- че с нея понякога почиствам повече, отколкото искам...😁 Четката и консистенцията на лака са поне толкова важни, колкото и тренингът. С някои лакове (и техните твърди, ръбести и прекалено плътни четки) и аз не мога да докарам овал и дори тренингът не помага...😆 Харесвам широки, плоски и заоблени на върха четки. Добро упражнение е да се нарисуват овалчета/нокътчета върху някаква повърхност и да се тренира така нанасянето на лак. 🙂

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 15:06 от dolce miele

# 634
Мариянка Hug, Долче Hug, благодаря ви, момичета. Много сте мили.
Пп Като се има предвид, че се лакирах посред нощите, резултата се получи приличен. Grinning
Пп Долче, доста фин е броката. Като блестящи песъчинки е. Много е нежен.
И познайте кой намина през Елитис, уж, за тампони за сваляне на грим. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 635
И познайте кой намина през Елитис, уж, за тампони за сваляне на грим. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ще ти трябват тампоните...за сваляне на лаковете! 😜😃 Супер за брокатчето, надявах се да е фино!🙂
П. С. Какви приятни цветове 😍

# 636
Джаста, много нежно и красиво 😊 останаха ми очите и в броката 😍🌸

# 637
Уау, Джаста,
Страхотно! Изглеждат като гел, ще го търся този лак май май! Heart Eyes

# 638
  • Перник
Лека е СБН, декорация ваденка.

# 639
Румяна, кой е този СНБ? И ваденките са много красиви.🙂

# 640
  • Перник
Не зная кой е, отдолу лепенката се е отлепила и затова написах само СБН

# 641
# 642
  • Поморие
И аз да си пробвам Пастелите

Розовото е на 3 пласта и пак е непокривно, за нежен маникюр ще е по-подходящо..
Скрит текст:

А това е Флормар GL26 върху Аура 101

# 643
Не виждам разлика между тези двата.

И двата са номер 387. Pearly сякаш е с една идея по-светъл и с по-фини частици.

# 644
И аз да си пробвам Пастелите

Розовото е на 3 пласта и пак е непокривно, за нежен маникюр ще е по-подходящо..
Скрит текст:

А това е Флормар GL26 върху Аура 101

Един лайк за котката

Общи условия

Активация на акаунт