Лакове за нокти - 158

• 52 104
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Ха, не бях забелязала котанката.
Сал очетата и светят на тъмния фон. Душичка. Heart Eyes
Пп Много приятни цветове тия Пастели.

# 646
  • Измир
😄 Brandywine
Синьото е 313, розовия 08. На 2 пласта са и са доста покривни.

# 647
  • Поморие
Синьото е 313, розовия 08. На 2 пласта са и са доста покривни.
Синьото е същото, да, на 2 е покрвно, но розовото при мен е 54, явно не съм уцелила крем, по-скоро желе
Хубав маникюр Stuck Out Tongue Winking Eye

# 648
  • София
Аз се холо-снах Simple Smile
Скрит текст:
GR е това.

# 649
Момичета, как се сваля СНБ Марина, трудно ли е?🙂

# 650
Долче,сваля се сравнително нормално. Не задира като типичен брокат и пада лесно с малко повече натиск и търкане от обикновен лак, но не като типичен брокат.

# 651
Благодаря, Георгиева! Има едни много фини брокати, които падат страшно трудно...опасявах се Марина да не е от тях!🙂 Мисля да я пробвам скоро.

# 652
  • Варна
Douglas nude 153 Pottery

Така си наджасках ноктите, че пак скъсявах. Имам чувството, че колкото са по-къси, толкова по-трудно ги опазвам здрави Confused

# 653
Тина, имам същия Дъглас и в шишето ми се струваше скучен. Обаче като го гледам на теб, май ще му дам шанс Smiley

От мен от онзи ден Флормар Light Pink. Декорацията е мацнато бяло и златисти люспички. Много са ми големи ноктите, утре съм на поддръжка и ще искам да ги скъси мнооооого... Satisfied

# 654
Тина, много добре ти стои! 🙂 Имам го и аз от известно време и все не му идва ред /няколко пъти в последния момент хващах друг лак/.
И аз скъсявах пак- не се чупят, но това разслояване от долната страна на ноктите ме побърква... 😬 Тъй като се отчупиха след пилата малки парченца от лака на няколко пръста, наложи се да ремонтирам и мацнах един пласт СНБ Людмила:

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 21:29 от dolce miele

# 655
  • Бургас
Тези лакове на Дъглас са страхотни.

# 656
  • Варна
И на мен ми харесаха лаковете Дъглас, покривни и на един слой (стига да се нанесат равномерно, тук съм на 2), с хубави и удобни четки, лесно се нанасят.
Цветът не е много реален на снимката, но щом го имате, знаете как изглежда в действителност Grinning

# 657
  • София
Perfect Satin touch 206

# 658
Douglas nude 153 Pottery

Така си наджасках ноктите, че пак скъсявах. Имам чувството, че колкото са по-къси, толкова по-трудно ги опазвам здрави Confused
Наскоро ли е купуван? Дали го имат още? Аз избягвам да ходя, да не трупам лакове, последните месеци не съм влизала в дъглъс, но иначе имам доста лакове от там и понеже ми е съвсем наблизо мола като нищо днес да отида да си купя, много ми хареса цвета на снимката.

# 659
  • Варна
Преди няколко месеца го купих за 1,85 лв. от магазин, който зарежда козметика от Европа.
В сайта на ttmarket го има по 3 лв. (и други цветове).

Общи условия

Активация на акаунт