Лакове за нокти - 158

• 52 096
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Такива маникюри не харесвали мъжете😄 Честно казано, повечето от подбраните снимки и на мен не ми допадат...като се започне с номер 1:
http://m.cosmopolitan.bg/krasota/10-vida-manikiur-koito-mujete-nenavijdat.html
Споки, много ми харесва маникюра с СНБ Ефект микс!🙂

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 06:26 от dolce miele

# 676
И моят мъж е споделял, че не харесва неоново ярки цветове. От линка аз лично харесвам само  златисто и перлено. Но златистото повече като нюанс, рядко съм слагала само златно. За перлено рядко имам търпение, обикновено са много непокривни, ако няма подложка.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 05:15 от Amandine

# 677
На мен ми харесва единствено белия къс маникюр. Не харесвам толкова дълги нокти. Като цяло много обичам неонови цветове, но така кичозни.... Не

# 678
Такива маникюри не харесвали мъжете😄 Честно казано, повечето от подбраните снимки и на мен не ми допадат...като се започне с номер 1:
Споки, много ми харесва маникюра с СНБ Ефект микс!🙂
Благодаря Dolce 🙂 Много се радвам, че си го купих и започнах да го слагам на различни цветове. Даже се чудя дали да не си купя още един резервен 😆на следващият черен петък. 🙂

# 679

GR Keratin 71
GR Gel shine 04
Catherine Arley 248
topface 109

# 680
  • София

За незабавна смяна на лака съм, така че ще си изпробвам нещо от новите придобивки.
Първият лак изобщо не ми харесва.
Нори, ще ти дам май новичък, ако го искаш 😀

# 681
  • София
Еми ММ пък харесва да съм с неони, бяло, черно

# 682
Моят мъж точно каза, че лакът ми от днес е много "флаш" 😆
Дъглас be yellow be yourself и зелен ГР, (показвала съм го вече) със зоя.

Щях да поръчам Дъгласи, но за година- две засъхват, а Опи-тата си стоят като нови, доста повече време. Затова поръчах някакви Опи , по 5лв случайно намерих, за мен са добра цена, ще видим какво ще дойде.

# 683
Пoне половината от показаните маникюри ми харесват като цвят (бяло, черно, златисто, цикламено, неони, перлен ефект). Обаче като изпълнение и върху екстремни дължини на ноктите не ми допадат...Харесват ми бялото, златистото и черният френски маникюр, а за златистия брокат предпочитам да е като акцент на 1-2 нокътя или на част от ноктите.🙂 Леопардов акцент също харесвам, стига да не е кичозен.
Досега нямам засъхнали Дъгласи, мисля, че са на повече от година повечето...

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 22:58 от dolce miele

# 684
Amandine, разкошен е жълтият маникюр, точно този нюанс ми е любим.
Стигам до извода че трябва да си накупя повече жълти дрехи, че иначе не слагам жълт лак често Grinning

# 685
  • Стара Загора
От мен едно любимо зелено p2 Artful Simple Smile

# 686
  • Варна
Да се похваля Blush

Червените са желета, светлият има фин брокат. Огледалният се оказа черен, то си пишело, но кой да чете.

# 687
Дайсче, Тина, Норе, страхотни придобивки, със здраве да си ги ползвате.
Amandine, много хубав и ярък пеперуден маникюр. 💛🦋
Мен нещо ме е обзела пролетната нежност и показвам втори "нежен" маникюр:

Скрит текст:
Пп Предходния маникюр издържа шест дена без поражения и можеше и още, но реших, че вече е за смяна. Явно на къси ноктета лака при мен издържа по дълго.
Пп И нали си знаете - всички до една сте прекрасни, просто не ви споменавам винаги поименно. Heart Hug

# 688
  • София
Ей ги два топфейса.
На фона на новият Бел от Лили

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 03:24 от Dicewithoutnumbers

# 689
Тина, добре си се почерпила с лакове, със здраве да си ги ползваш!🙂 Пастел 313 и 142 ми откраднаха сърцето и как добре стоят един до друг...😍
Джаста, Дайс, 😍 Останалите също!
Аз от 2 дни съм с много бледорозова перла, а отгоре съм с 2 топа от фосфоресциращия топ на Дъглас.
Скрит текст:
Получи се нещо средно между розовата Аура със златист шимър и ефект Unicorn, обаче няма шанс да го хвана на снимка, телефонът автоматично прави ръцете ми по-тъмни, а лакът- като бял...🤷‍♀️
Лакът е Бел 17.

Скрит текст:

Със светкавица (така всъщност изглежда кожата на ръцете ми, не знам защо на повечето снимки червенее!):

Само Бел 17, без топа отгоре:

Измъчих се с този цвят на който всяка грешка си личи! Особено си личи на кутрето, където четката на Бел ми идва голяма за плочката. Явно ще му трябва малко разреждане, въпреки че е съвсем нов...
П. С. Всъщност, под определен ъгъл маникюрът ми малко напомня за Флормар Miss, като избият на синьо частичките. 😃
Скрит текст:
Пак ме нападнаха гадните малки мехурчета от досхидрозата, но това им е любим сезон!🤪 Пръскам със сребърна вода, съвсем малки са, но си ме дразнят. Поне не сърбят, но кожата на ръцете ми е по-суха от обичайното.

Общи условия

Активация на акаунт