Лакове за нокти - 158

• 53 234
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Долче 🤗
Да си призная ви чета всеки ден, но не качвам често, защото съм във фаза на едноцветни лакове. След декември и всичката шарения, която сътворих, просто сега явно съм на вълна с по-простички неща. Та, затова, иначе съм тук Grinning

# 271
Дайс, аз пусках снимки на синия и розовия Космик:

Арабеск, нищо де, пак ще се радваме да показваш маникюрите 🤗

# 272
  • София
Благодаря, Долче! Помня я рази комбинация, красота! Ще ходя да си го взема ❤️ . Благодаря ти!

# 273
Аз много харесвам такива студени синьо-сиви нюанси 😍 Даже се замислям дали да не си купя още един, докато ги има (в нашето ДМ имаше точно 2 лака от серията- поне единият беше син)...😁

# 274
  • Измир
И аз със синьо
Арабескче, и аз съм почти винаги едноцветна, но си ги паказвам 😄. Качвай снимки, винаги е приятно да отворя темата и да разглеждам добре лакирани нокти.

# 275
Купих ги днес от DM, за първи път ги виждам там. Имаше пет, шест цвята, но другите ги имам. Само попълних липсващите

# 276
За Дм не знам, защото скоро не съм ходила, но в Лили лаковете на кръглите етажерки изглеждат стари и засъхнали, изобщо не ми се виждат хубави, лакът не се движи като течност в шишенцето. А ми се струва че доста от вас купуват и показват хубави маникюри.... Само аз ли мисля така?

# 277
В България има над 100 магазина и от двете вериги, няма как да се обобщи, особено в оборотните филиали рядко има залежала стока или празни рафтови пространства.

# 278
  • В полите на Пирин планина
В нашия ДМ в сравнително малък град, не съм виждала засъхнали лакове.

# 279
Витаминче мисля, че беше правила сравнение на 2 марки лакове и единият се беше олющил, а другият беше ок.
Точно така, да. Пиер при мен се обели по-бързо от другия (май с Римел сравних тогава).

# 280
perfect 129, s137

# 281

На един пласт-доволна съм.

# 282

Дъглас номерът е 13 Destinee, перлен лак, който матирах 💅

# 283
shame, чуден е! Ако не беше матиран нямаше да ми допадне.

# 284
  • Варна
Opi O Suzi mio

Преди това пробвах някакъв розов крем на Катрис, от наскоро намалените, не ми хареса и го махнах.

Общи условия

Активация на акаунт