Лакове за нокти - 158

• 52 654
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Джаста, все се каня да извадя мат топа и аз, много вдъхновяващо ми действаш 😃😍
Аз оформих връхчетата и скъсих съвсем леко някои нокти, за да се изравнят с безименния. Толкова ми хареса СНБ Людмила, че пак я сложих върху другия лак🙂

Скрит текст:

Една идея по-наситен е цветът, но на вечерна светлина- толкова. Не знам защо със светкавица изглежда като съвсем друг цвят😅

Малко ме измъчи четката на Флормара...по-лесно се справям с класическите им тънки четки /тези не са ми достатъчно плоски, иначе имат заобленост/, но някак успях да докарам приличен овал.

# 526
Много нежно розово на показалеца и малкият пръст Джаста.

# 527
flormar 246(Cream Silk),GR matte 🙂

# 528
  • София
Момичета, чудесни красоти показвате. Аз имах известни проблеми с ноктите, които втори месец лекувам с променлив успех - първо си изгорих едната ръка, послед получих алергична реакция към гел лак (за втори път от повече от две години слагам гел лак и за жалост, нещата не се развихда добре). Вече ноктите ми са по-добре де, но още не ги лакирам - затова и избягвах да влизам в темата, за да не се дразня Grinning Вече ми става все по-трудно да издържам да не се лакирам, дори онзи ден си поръчах 4 Еси-та от емаглам - днес ги очаквам, така че не знам колко още ще издържа без лак Simple Smile

# 529
Катрин, този Флормар ми е един от любимите нюдове. 🥰 Интересно е да го видя и матиран, не съм го пробвала така досега.
Раче, ще чакаме да покажеш Еситата 🙂

# 530
  • София
Раче, дано скоро нещата да се оправят и да се върнеш в редиците ни Heart Eyes
Момичета, аз да се похваля. Получих подарък от скъпа приятелка

Не можах нещо хубаво да ги снимам. От ляво на дясно - Dear Santa, Eclipse Holographic, Lights out

Ма много ми е кеф Grinning и сега кажете за понеделник с кой първо да се лакирам Blush

# 531
Джулс, честито много са красиви😊 На мен този по средата ми се струва много интересен, може да ги пробваш някъде да видим как изглеждат 🤗

# 532
Джулс, честито. Залагам на този, който е в средата, напомня ми за H&M Shapeshifter като тип!😍
Или сложи и от трите... 😁

# 533
  • обл. Шумен
Или сложи и от трите... 😁
И аз това си помислих 🤣 , Dolce ме изпревари 🌺 🤣
Особено ако измайсториш някакво омбре тук-там 😊

# 534
Всички цветове са прекрасни, но Lights out ми привлече най- много вниманието.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 18:55 от Ivelionora

# 535
Джулс, честит ти подарък. Heart Eyes Със здраве и кеф да си ползваш красотичките.
На въпроса кой да е първи, и аз като Долче - и трите, дядо Попе, и трите. Joy Wink

# 536
  • София
Благодаря, момичета Heart
Мацнато на листче и снимано на лампа, ама сега сколасах

Не излизат точно естествено. Dear Santa е по-тъмен, Eclipse прелива, Lights out е с една идея по-светъл.

# 537
  • София
Eclipse е невероятен лак, имам и холографската, и нехолографската версия, препоръчвам да започнеш с него.

# 538
Пепе, той май е фаворит на повечето тук 🤩 Изглежда ми много, много интересен.

# 539
  • София
Благодаря, момичета Simple Smile
Взех си Еситата и съм със смесени чувства. Два от цветовете (flight of fantasy  и sing songbird along) не са това, което очаквах - в сайта изглеждаха доста млечни, нежни цветове, а в бутилката са доста по-студени. Все пак, не издържах и си сложих flight of fantasy и не изглежда зле, но очаквах по-скоро бебешко синьо. Ще ги ползвам, предполагам, че и sing songbird along ще стои по-различно на ноктите и ще е хубав за пролетта, но наистина очаквах нещо по-различно.
Другите два лака са много хубави и нежни, дори другата седмица имам една работна среща и мисля да пробвам единия (за ден) Simple Smile
Ето снимки:

И едни много къси нокти (и доста нескопосана снимка Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт