Лакове за нокти - 158

• 52 101
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Rage
Направих си поръчка от Мейкъп Grinning , когато я правих ми казаха дата за доставка 7.04.
Пуснали са ми мейл да я очавкам между 8 и 12.04 Rage .

# 661
Моят Дъглас Pottery също не е от магазина на Дъглас в мола, а от квартален супермаркет. 3,50 струваше.

# 662
Rage
Направих си поръчка от Мейкъп Grinning , когато я правих ми казаха дата за доставка 7.04.
Пуснали са ми мейл да я очавкам между 8 и 12.04 Rage .
Предвид, че склада им е в Полша, би трябвало да очаквате доставката да е по-бавна от обичайната за България. Или поръчвате от нотино, които идват за ден и ви е спешно получаването , или от мейкъп поръчвате само неща, които не са ви спешни. Аз съм поръчвала от сайта три пъти. Никога не са ми били спешни продуктите, имала съм едно наум да ги почакам 4-5-6 дни. Всичко е било нормално.

# 663
Моите поръчки от Мейкъп идват за около седмица. Никога по рано. Казаха ми, че с новата им услуга с куриер (само за някои градове важи) идва по бързо, но не би. Пак толкова време отне. Но аз си знам и не се кося. Стандартно поръчките се изпълняват за седмица и съм се подготвила за чакането предварително. Дори не го мисля. Когато - тогава.
Пп Та, Дайсче, не се ядосвай, ще дойде поръчката. Може би сега този военен конфликт и общата криза да оказва някакво давление върху изпълнението и времето на доставка. Поне така предполагам.

# 664
  • София
Не ми е спешно. Просто ме е яд на неизпълнени обещания Grinning
Лакчета си поръчах, Фейстоп и ГР WOW , и допълних там разни работи за безплатна доставка,хехе.
Мисля да поразчистя лакове, които съм купила, но не ми харесват, че вече нямам място.

# 665
Скоро разчиствах и много добре се почувствах. Тъй, че Дайсче - действай!

# 666
  • София
Запланувала съм го за този уикенд, затова се надявах до утре да са дошли, за да мога да си подредя добре, нещата Simple Smile
И мисля летния гардероб да наредя вече. И там едно разчистване Grinning .

# 667
  • Варна
Аз пък нищо няма да хвърлям, всички са ми в добро състояние. Обаче си поръчах 200 метални топчета от Али за разбъркване на лакове, и се чудя дали ще ми стигнат. Grinning Като дойдат ще изкарам цялата колекция и ще снимам Blush

# 668
Аз пък днес купих две "бозички" на флормар 😃. Така им казвам, защото са бледи безцветни лакове. Някакви нюдове, розовки. Няма нищо ярко, пролетно, лятно.. няма. Но пък харесвам напоследък по-изчистен и "делови"маникюр. Изискано и ненатрапващо се. Ще показвам на нокти. Не мога да си намеря "моето" червено. Или по-скоро малина/ягода.. имаше преди 2 месеца в дм, за свети Валентинския празник нови серии на флормар в тази гама, но аз не взех. Взимах лак, гледах го на подвеждащото осветление , тръгнех към каса с него, промени се светлината, на мен спре да ми харесва. Съга нямат вече от тези, днес търсих. Сега съм с показван от мен пеир кардин, който мога да нося без протеснение две седмици без смяна, само с поддръжка на кутикули и нов слой топ. Но ми омръзва. Харесвам чара на нов лак първия ден, когато си го направя, после мисля за нов евентуално 🥳

# 669
Момичета, аз се лакирах след 2 седмици на заздравител... Направо не мога да спра да си гледам ръцете... Кеф 😁
СНБ Младен, Флормар 397 и 420.

# 670
Катерина, чудно е! 🥰 Аз 1-2 дни издържам без лак, след това ми докривява и слагам цвят😁

# 671
Долче, благодаря 😘 Трудно беше, но.... От години ноктите ми не са били така зле, всъщност откакто махнах гела. Сега пия отново витамини (цинк и биотин) и се надявам повече да не ми се случва 🙂

# 672
И моите нокти не са били така къси от години, но миналата година бях бременна и от тогава станаха чупливи, сега е една идея по-добре, но още не са каквито бяха... Не се сдържах и взех два лака, не обсъждания горе, после (или утре) като се лакирам ще покажа.

# 673
OPI Taupe-less Beach, отгоре SNB ефект Микс

Sally Hansen 292 Rain-glow, който изглежда различно на различна светлина. 😁Но е по-скоро розов

# 674
Дайсче, нали знаеш, че разчистването следва да е в посока мене Grinning

Получих подарък тези и нямам търпение да ги пробвам всичките, два от тях имах и са ми любимите лакове. Четката е страхотна, нас два пласта са съвършени и съхнат бързо.

Общи условия

Активация на акаунт