Израелския сериал Фауда Fauda

• 44 721
  • 853
  •   1
Отговори
# 720
Гледала съм я в комедията с Цахи Халеви - Мосад, ама колко различна изглежда тук, не я познах.

# 721
Става дума за друг сериал, но са тримата и ме кефят.

# 722
  • Пловдив
Момичета, снимааат Ели и Стийв са живи 🥳.

Israeli TV show “Fauda” has become a global hit since the streaming rights for the show were acquired by Netflix a few years ago.
There is no official release date for Season 5 yet, but there are a few bits and pieces that we know, and we’ve got them all here for you.
Check out https://---shoretner923-4fKGhhG to read everything we know about Fauda Season 5 so far.

Израелското телевизионно предаване „Фауда“ се превърна в световен хит, откакто правата за стрийминг за шоуто бяха придобити от Netflix преди няколко години.
Все още няма официална дата за излизане на сезон 5, но има няколко части, които знаем и всички ги имаме тук за вас.
Вижте https://---shoretner923-4fKGhhG за да прочетете всичко, което знаем за Fauda Сезон 5 досега.

https://www.israel21c.org/fauda-season-5-everything-we-know-so-f … ro2f7IFxquKXgFi0A

# 723
  • Bulgaria
Попаднах в медиите на информация, че сезон 5 ще излезе през 2026г., отново по Нетфликс. Ще го очакваме с нетърпение. 😊

# 724
На път сме да изпишем цялата тема, а дори няма нов сезон. 😆
Тези двамата май имат по-малки роли в друг сериал, или просто го подкрепят. Но сигурно е първото. И отново Лиор Раз е главната роля. 😆

# 725
Гледахте ли трейлър на Мария Бакалова с Ширин и другата актриса , приятелката на Морено и певеца. Дори не знам от къде ми изскочи трейлъра.

# 726
Бременна 🥰 дано бебето се роди в безопасна държава. Играеше Яра, за който не я помни.

# 727

Много сладко приятелче 🥰🥲

# 728
  • София
Доколко знам в момента снимат новия сезоин, нали така?
Или вече са приключили със снимките и са в 'пост продукция'

# 729
  • Пловдив
Любимият актьор Идан Амеди, който пострада сериозно в Газа, напуска сериала "Фауда". Сценаристите ще трябва да пренапишат новия сезон. Какво се случи с Идан   Sad

https://www.vesty.co.il/main/article/sydydddtye?fbclid=IwY2xjawI … 5aZWLkewWUR2KI5bA

# 730
  • с трима мъже :)
Любимият актьор Идан Амеди, който пострада сериозно в Газа, напуска сериала "Фауда".

Eeeeх, аз толкова го харесвам него. Той ми е любимец.
Дано да се възстанови бързо, всичко да бъде наред при него.

# 731
  • София
Еее Sad
Жалко, много много жалко. И на мен ми беше любимец.
Явно него ще убият + още един най-вероятно, за да има тежест края на миналия сезон. Sad

# 732
Кофти, по-този начин ще покажат, и че страховете на Нурит не са били напразни. Те съвсем ще остареят, докато напишат сезона...все пак не може да са 60 годишни и да се бият.

# 733
Ако Саги умре, тогава Нурит трябва да абортира, как ще гледа дете като самотна майка,че и ще се бие пак срещу терористи, ще я стрелят, бият и тн? Абсурд.
А аз лично вече нямам нищо против някои познати герои да изчезнат, просто въвеждат други, нови, и това е. Например, Опасни улици, вече колко сезона стана, и непрекъснато сякаш нова лица виждам, всеки път, като го загледам по БТВ Екшън, или друг канал. Защо Фауда непременно да трябва да се придържа все към същите герои и техните драми, заглавието е Фауда, а не Дорон, Ели, Саги, Стийв и тн. Нищо толкова драматично няма да е да сменят героите и да останат само неколцина от стария каст, колкото все пак да не се губи напълно нишката с оригиналния сюжет.

# 734
  • с трима мъже :)
Ох, от няколко дни гледам сериала Йерусалим, по БНТ3.
И се чудя Дорон ли е това или не е. Ама на него ми прилича и то много. На финалните надписи не чувам името на артиста. Изрових интернет да видя кой е този и да - не бил нашия човек!
Ама пък как може такава прилика! То тук, на снимката, разлика пак се вижда, но във филма, докато гледам, разлика не виждам - Дорон виждам аз Joy JoyJoyJoy

Lior Raz  vs  Zvika Hadar

цъкате върху снимката, десен бутон - Open image in new tab и ще видите по-добре изображението в нов прозорец.

Общи условия

Активация на акаунт