Израелския сериал Фауда Fauda

• 44 684
  • 853
  •   1
Отговори
# 795
Кога се очаква новият сезон?
2026 или 2027?
2026 мисля

# 796
# 797
  • Dublin
Мерси за трейлъра.
Аз започнах да гледам отново сериала и тъкмо докато мина всички епизоди ще стане време за сезон 5 Laughing

# 798
Страшно ме кефи гласът, на този с когото започва. Слушах го 50 пъти заради него 🥰😆, много гърлен.
-Eli, this is a blood vengeance... но на иврит.

# 799
Онзи ден, сутринта по БНТ сутрешния блок бяха поканили Мохамед Халаф да говорят за конфликта в Газа. Като приключиха с разговора водещият спомена нашия сериал - Фауда, малко странно, защото не го излъчваха БНТ.

Но няма значение, сериалът наистина си заслужава споменаването тъй като е много реалистичен за цялата обстановка там.

# 800
В очакване на сезон 5 започнах да правя маратон отначало и го пускам на мм. Той не може вече с моите сериали, но каза че този бил много добър. Като чу разговора между Нурит и един от момчетата, обясняваха за тяхната работа, точно след като бяха отвлекли шейха.

# 801
  • при него
Аз защо си мисля, че първи сезон го бяха пуснали по едно време по някое от БНТ-тата?или бъркам

# 802
По БТВ екшън даваха трите сезона. По БНТ не помня да са го давали

# 803
# 804
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Жалко, но сигурността преди всичко, иначе постера е супер, Дорон е екстра на него.

# 805
За тяхна сигурност вече могат да снимат само в Щатите, и пак не е много сигурно.

# 806
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Което е много жалко, това са актьори, а не политици.

# 807
Освен мобилизираните актьори, които да, са войници, не политици. Ако в Палестина невинни няма, в "Израел" има ли? Кое е жалко, кое е заслужено, въпрос на интерпретация.
Както каза актьорът Манди Патинкин, тези действия ще имат дълготрайни последствия върху собствения им еврейски народ преди всичко.

# 808
Хайде да си пишете в съответната тема за войната Израел/Палестина тук коментираме сериала и актьорите.

# 809
Много жалко за канцелирането... Дано изберат друга локация, но ще оизиксва време, бюджет...

Третият сезон на "Техеран" така и не го пускат по  Apple TV, въпреки че е отдавна излъчен по израелската ТВ. Жалко, военни времена...

Общи условия

Активация на акаунт