Израелския сериал Фауда Fauda

• 44 695
  • 853
  •   1
Отговори
# 780
Мале защо си говоря сама Grinning не ви ли харесва трейлърът? Как очаквате да са обяснили изчезването на Нурит? Айде той е умрял, но какво е станало с нея и бебето?

# 781
Аз залагам на Саги и Нурит, изчерпана е тяхната история.

Пророкът... 😉

Гледа си бебето и е напуснала, примерно и логично.

Ако е с Иран, ще е интересно. Че и там е една сложна, мътна и кървава, има какво да се измисли.
От трейлъра не разбрах много ине мога даго коментирам 🤣

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 13:55 от Doro

# 782
Надали защото е изчерпана, просто жената роди преди дни сина си. Няма как да се включи.
Mélanie Laurent френска актриса (със сефарадски и ашкенази корени от Полша), ще бъде част от таз годишния каст. Ще има явно действие във Франция, Марсилия, там е пълно с араби. Появява се на края на трейлъра. Били са заедно с Лиор в друг филм, Operation final.

И аз много искам с Иран. Вече има анг суб, но пак в инстаграм, чакам да го качат някъде или ако някой го открие, нз дали отваряте инста, ако нямате профил.
https://www.instagram.com/p/DMfIPzhI8xv/

# 783
  • София
Аз залагам на Саги и Нурит, изчерпана е тяхната история.

Пророкът... 😉

Гледа си бебето и е напуснала, примерно и логично.

Ако е с Иран, ще е интересно. Че и там е една сложна, мътна и кървава, има какво да се измисли.
От трейлъра не разбрах много ине мога даго коментирам 🤣

Не знам дали да гледам без Саги и Нурит 😢

# 784
  • София
Записвам се в темата - бях гледала първи сезон  миналата година, след това ме завъртяха нещата и не изгледах следващите, но от няколко седмици не мога да спра да го гледам. Вече изгледах втори, трети и сега гледам четвърти сезон. Беше ми доста тегаво да схвана сюжета на втори сезон, след като е доста обвързан с първи (който бях позабравила), но трети и четвърти нямат грешка. Това, което най-много ми харесва в сериала е, че е изключително напрегнат, но и показва едни чисто човешки отношения, които са далеч от това, което си представяме. Предполагам, че до края на седмицата ще изгледам и четвърти сезон, засега чак мен ме болеше, като слушах как измъчват Габи. 

# 785
Гали пак ще участва, няма мърдане. Най-константната бивша съпруга 😆

# 786
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Оффф, без Саги и Нурит Frowning1.
А, защо Саги не участва? Актьорът знам, че се включи в армията, раниха го, но май се оправи, да не би пак да се е върнал да воюва? Нурит бременна щеше да е готино да се види в сериала.

# 787
Точно, можеше един епизод да направи, ако бяха започнали снимки по-рано... А той последно беше на някакви концерти. Не исках да я махат, тя беше част от екипа. Кучето на Ели го няма в трейлъра.

# 788
Оффф, без Саги и Нурит Frowning1.
А, защо Саги не участва? Актьорът знам, че се включи в армията, раниха го, но май се оправи, да не би пак да се е върнал да воюва? Нурит бременна щеше да е готино да се види в сериала.

При засадата в края на 4-ти сезон всички бяха простреляни. Някой е бил убит или, респективно, зает да участва в 5-ти сезон, по всякакви причини.

# 789
  • София
Изгледах четвърти сезон и много ми хареса, но през по-голямата част от сезона се чувствах доста зле и ми беше много мъчно за повечето персонажи. Не знам как тия израелци са успели да направят такъв брилянтен сериал, който така те хваща за гърлото и на моменти не можеш да дишаш - от жестокости, през истини и толкова драматични съдби, които, убедена съм, дори и не фактологическа истина, са съвсем реални в тази част на света. Със сълзи плаках, когато гледах сцените с майката на Омар и Мая след смъртта на Омар, плаках и със Стив, когато прегъщаше семейството си по време на бомбардировките. Толкова ме беше яд на Мая, когато издаде отряда, а на последните 20 минути от последната серия, изпуших сигурно 5 цигари от напрежение. Видях и новият трейлър, нямам търпение за новия сезон - уви, екипът намалява, надявам се да видим нови персонажи, които поне малко да заместят Саги и Нурит.

# 790
# 791
# 792
# 793
Тези двамата почват да ме притесняват, не искам да ги събират пак. Въпреки че, Гали е доста адекватен женски образ.

# 794
  • София
Кога се очаква новият сезон?
2026 или 2027?

Общи условия

Активация на акаунт