Израелския сериал Фауда Fauda

• 44 698
  • 853
  •   1
Отговори
# 705
Нашите от Фауда вече се снимат във все по-разнообразни филми, Лиор чак в Гладиатор 2 го има. Laughing Малко странно изглежда...

Гледах The little drummer girl отново и разбрах, че Самирчо играе тук, много хубав, много сладък, кукличко на кака, ама пак го мъчат и убиват, горкото. Pensive Scream

Имам чувството, че във всички филми, в които играе, само на мъки му върви, милото. Disappointed
Ама и израелците не си поплюват, едновременно им се възхищавам и харесвам и ме смущават. Има си и при тях един фанатизъм, на 12000 километра преследвали Айхман. Само си представям, по влакове, кораби, самолети, натъпкани като сардели къде ли не, търпящи всякакви неудобства, в името на това да спипат нациста. Май друга тайна служба да е ходила толкова далеч, заради един човек, няма. И съм убедена, че дори арабите да мразят евреите, се и страхуват от тях.
Между другото, ето този актьор, от Дома на дракона, Фабиен Франкел, също има добра визия да играе еврейче. Innocent Сладък ми е. Определено мога да си го представя в роля на млад израелец, агент на МОСАД.

# 706
Заради един човек? Айхман колко хиляди евреи е убил? А те са го осъдили чрез процес. Я пак кой е по-фанатизиран?

# 707
Че не е и войната само. Четох една поредица от американски журналист -.Даниъл Силва, за измислен израелски шпионин. Книгите художествена измислица, но някои обстоятелства, пояснено и от автора, не са. Та като прочетеш, как шввейцарската държава не само е помогнала на нацистите да ограбят евреите, ами и много след това  не е допуснала да си върнат каквото могат;  Римокатолическата църква как е помогнала на много военнопрестъпници да се доберат до Южна Америка; в една от книгите австрийците са показани, че са пречели на търсенето на справедливост. Въобще евреите имат доста основания да таят неприязън в много посоки и аз също не бих нарекла фанатизъм опитоте им да докопат, който могат.

# 708
Момичета, снимааат Ели и Стийв са живи 🥳.

# 709
  • София
Според вас кой ще умре? Поне една жертва ще има според мен...

# 710
Според вас кой ще умре? Поне една жертва ще има според мен...
Според мен Русо/Инбар Леви, само не и момчетата! Само тях да не пипат.

# 711
  • София
Еее, нее, аз пък не искам да я тя. 😋
Според мен едно от момчетата ще си отиде...

# 712
Може и Саги да е, вярно. Ще бъде драматично и епично, но пък логично.

# 713
Аз също мисля, че ще е Саги

# 714
Нурит и тя ще напусне, ако е така. Със Саги си отиват двама, което е твърде много. И аз мисля да е Русо. Не искам никой да е, но пък не е реалистично.

# 715
Аз залагам на Саги и Нурит, изчерпана е тяхната история.

# 716
Нурит пък защо? Тя не беше на терен.

# 717
  • София
Саги ми е любимец ама има логика, той си е войник, не е точно актьор и може да си има професионални ангажименти и да няма повече време за сериала... :/

# 718
Певец е. Не е войник. Участва там, но не знам след като беше  ранен, дали е на линия отново.
"Историята" им не е причината за тяхното присъствие там.
Нурит е от първи сезон. Саги от втори.
Петима + Габи са. Ще стане друг сериал, ако ни "вземат" двама.

# 719
Това момиче май ще е ново попълнение в каста, има снимки със Стив и то май ще му е новата жена, съдейки по това, което е написала. Има снимки и с Ели.
П с. Миналия сезон Габи почти не се появи на каста до край и мислих, че са го убили още преди да е почнал сезона, и да стане ясно, че е отвлечен. Но беше ясно, че е спасен, защото имаше кадри, които не ги бяха показали преди отвличането.

Затова не знам дали да не слагам тези снимки в спойлер, защото може би ще стане ясно преди да е излезнал сезона кой е жив, кой не и кой се е развел и загаджил с нова. 😆 Но ще се радвам, ако Стийв е с тази, предишната му беше ужасна като поведение и супер нечистопълтен стил имаше.

Общи условия

Активация на акаунт