Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 3 тема

• 32 147
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Да бе, още няма нищо .. и на мен ми се приспа ..

# 526
Ужас , вече нямам търпение да видя , сигурно са я оставили за утре хаха .

# 527
Обикновено я качват между 10 и 10 и половина и винаги я разглеждам с едно отворено око 😃

# 528
Аз вече се изнервям, не ща да чакам повече. От над 40 Мин ми се схвана пръста да рефрешвам 🤣

# 529
Еее утре ли ще я пуснат, приспах децата и чакам.. ужасс!!!

# 530
И аз се изнервих, искам да си лягам, но пък няма да мога да заспя ако не видя колекцията 😃🤣

# 531
Май утре ще я пуснат...

# 532
А защо я обявиха за тази вечер не разбирам... На мен даже ми дойде съобщение по имейла, че новата колекция е стартирала и когато влязох в сайта нямаше нищо 😆 това е несериозно просто

# 533
Оф , подигравка , нищо няма още .

# 534
Всеки път едно и също, тия наистина се подиграват с нас! Поне да не обявяват час!

# 535
Пишеше след 21:30 ч. Това означава че до 12 може по всяко време да я пуснат....на нас нормалните хора ни се спи вече... трябва да ставаме за работа. Дано да я пускат вече
Има нови модели вече,но нищо в лилаво за сега...а така се надявах
..все пак е цвят на годината ( very perry)

# 536
Това нова колекция ли е, нищо ново не виждам 😅

# 537
Нищо ...
П.С. То хубаво, че може до 12ч. ама ако бяха се забавили още малко .. щях да я гледам утре .. 🤣

# 538
Слаба работа .

# 539
Нищо ново не виждам, освен мечетата, които са крадени от "Москино". Абсолютно същите модели, само тук-там променен някой цвят или още по-крещящ надпис "АЛЕСА" (ако случайно някой не е разбрал). И с цените са се понасрали - над 80 лв. за обикновена синя блузка? Айде, ще пропусна, благодаря.
Единствено един топ ми хареса. Да не си помислите, че е нов - не, от минала колекция е, ама вече го има в петролено...

Общи условия

Активация на акаунт