Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 3 тема

• 32 125
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Да, зеленото сако и широкия панталон без luxury print. Аз го имам панталона в бяло и ми допада как ми стои.  Сакото също го имам в черно, бежово и бяло. Ама аз като си харесвам нещо, обичам да го имам в няколко цвята. Grinning А и тъкмо си търсех такова зелено. Това е един от най-актуалните цветове за сезона.

# 571
Daisy, да, морано ми е картата.
Зеленият панталон е хубав, но тези смешни джобчета отпред много ме дразнят. На всеки панталон ги изтипосват, а якето към сета не си заслужава .. според мен.
Кристал, точно и мен това ме отблъсква от панталона, навсякъде ги лепят, на мен ми приличат на капаци на задни джобове, много смешно стърчат...ако ги нямаше щеше да е супер свеж панталон за пролетта, но освен всичко на капачетата пише Алеса, на ментовата пола също пише Алеса, заради което също не я искам, а сакенцето ако не знам коя е марката бих му дала 50лв максимум, макар че комбинирано с панталона или полата визията става много красива и завършена.

# 572
И спортните панталони са поскъпнали и дънките, много малко неща са налични с бърза доставка . Тея мечета са за деца , аз поръчах черната тениска с мечето да я видя , ако не я откажа някой ден до май .

# 573
Аз също сякаш го искам зеленото сако.. и розовото!

Но вижте какво намерих: https://www.dizi.bg/bg-product-details-2840.html

На мен ми изглежда доста подобно, да бъда честна (а е на много по-ниска цена).. може би ще поръчам и от двата сайта и ще видя дали имат разлика, като пристигнат.. в материя и тн.

Кали, панталонът много дълъг ли е? Или е ок да се подвие леко например и да се носи и с кецове?

# 574
Аз го нося с токчета, дълъг е, не става за ниски обувки, освен ако не се скъси. И аз самата съм висока 170 см, за някое по-ниска дама сигурно ще е прекалено дълъг.

# 575
https://alessa.bg/top-score-pantalon-green?current_category= за този говорим, нали? Хахаха аз съм 164.. иска ми се да го нося с токчета, но да може и да се подвие и да става за кецове.. примерно дори такъв си го представям с една бяла тениска, загащена, подвити крачоли и бели кецове.. да е по-функционално..

Аз поръчах двете сака.. не се сдържах 😂 и в розово, и в зелено.. само за панталоните се чудя сега.

# 576
Имам три панталона от този модел. Не може да се подвие. Само със скъсяване при шивач. С вашата височина съм и с по 10 см и повече  са ми подкъсени ,за да мога да ги нося с кецове и равна обувка.
https://alessa.bg/top-score-pantalon-green?current_category= за този говорим, нали? Хахаха аз съм 164.. иска ми се да го нося с токчета, но да може и да се подвие и да става за кецове.. примерно дори такъв си го представям с една бяла тениска, загащена, подвити крачоли и бели кецове.. да е по-функционално..

Аз поръчах двете сака.. не се сдържах 😂 и в розово, и в зелено.. само за панталоните се чудя сега.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 18:03 от ivelivave

# 577
  • Пловдив
DIZI са турски внос и изобщо не ми допадат като качество

# 578
Благодаря за отзива! Аз поръчах вече този на Алеса, но ще разбера дали е добър чак… в началото на месец май 😂

# 579
Момичета, който поръчахте снощи, кога ви дойде имейла? При мен в профила се отрази веднага, но имейла ми дойде след час.

# 580
Нищо интересно пак в колекцията. Тия “luxury” принтове ми изглеждат евтино, както и големите never average надписи. Единствено този панталон ми хвана окото https://alessa.bg/over-the-rainbow-pantalon-luxury-nude , пак е с този принт, но ми се струва на снимката, че не бие толкова на очи.

# 581
Довечера , може би ще пуснат още .

# 582
Ще има още нови неща. Нали казаха, че в понеделник пускат само 40% от колекцията.

# 583
Аз пък не мога да разбера защо вечер пускат Rolling Eyes другите брандове пускат по всяко време ..

# 584
За да ти се спи вече и да не гледаш много, много какво поръчваш 😄. Шегува се, но наистина и аз не го разбирам . Аз поръчах блейзъра с надписите, защото ми харесват цветовете, късата пола мента и топа с чертите отстрани. Като още от сега мисля, че ще върна полата, защото с тези безумно къси дължини хич не се разбирам, но ще видим. Поне има повече свежи цветове.
Аз пък не мога да разбера защо вечер пускат Rolling Eyes другите брандове пускат по всяко време ..

Общи условия

Активация на акаунт