Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 3 тема

• 32 135
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • Най-красивата страна
Тези маратонки поне от естествена кожа ли са,след като струват 200лв?

# 91
Тези маратонки поне от естествена кожа ли са,след като струват 200лв?
От естествена кожа са, но пак са им много парите

# 92
Много са поскъпнали, сигурно синджира е скъп...
😂😂

Щом едни маратонки си ги оценяват на над 200лв, представете си с пролетната колекция как ще се избухне

# 93
То няма как да не очакваме поскъпване, след като всичко се вдига...но наистина смятам че специално за маратонки са много пари. Аз съм фен на пума и Адидас....Имах едни кожени маратонки на пума - 7 години изкараха - нямат скъсване.... Накрая последната година ги подносих да разхождам кучето в гората 😃. И пак не струваха колкото тези

# 94
Мен много ме кефят как изглеждат, но са много скъпи, не ми се дават такива пари за маратонки....аз на промоции си взимам на половин цена на тези и по-малко 😶 Аз одеве помолих да ми активират Голд картата, те нещо ми обясняваха 5 минути....нищо не разбрах. Като поръчвам ако искам да си напиша коментар към поръчката. И не ми я активираха. А оборота го имам. Защо така? Все ми говорят с тоя бебешки глас, даже има едно момиче от тях, толкова се вживява, че говори с гласа на Барби, и не си поема въздух, накрая като свърши я чувам как вдишва 😁 ако искам щяла да ми я активира, но не знаела дали сега ако поръчам ще се отрази на поръчката...някакви такива. Може ли някой да ми разясни?

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 15:18 от Море

# 95
Мен много ме кефят как изглеждат, но са много скъпи, не ми се дават такива пари за маратонки....аз на промоции си взимам на половин цена на тези и по-малко 😶 Аз одеве помолих да ми активират Голд картата, те нещо ми обясняваха 5 минути....нищо не разбрах. Като поръчвам ако искам да си напиша коментар към поръчката. И не ми я активираха. А оборота го имам. Защо така? Все ми говорят с тоя бебешки глас, даже има едно момиче от тях, толкова се вживява, че говори с гласа на Барби, и не си поема въздух, накрая като свърши я чувам как вдишва 😁 ако искам щяла да ми я активира, но не знаела дали сега ако поръчам ще се отрази на поръчката...някакви такива. Може ли някой да ми разясни?
След като достигна оборота правила ли си поръчка?

# 96
След като достигна оборота правила ли си поръчка?
Не съм поръчвала

# 97
Ще се активира при следващата ти поръчка. Аз съм ги питала за това и така ми обясниха: ако си достигнала сумата с последната си поръчка при следваща вече ще ползваш и отстъпката и ще си получиш и картата. Това се прави, защото като достигнеш оборота и ако нещо не ти хареса полученото, като го върнеш може да падне сумата пак под нужната за следващата карта. Ако я активират сега може да направиш поръчка с новата отстъпка и после да решиш да върнеш нещо....това е!

# 98
Тези смятам, че са по-здрави и по-изгодни от алесинските, а също и са много красиви.

# 99
Колко да са по-изгодни…😀На Алеса ми излизат 203 лв. с отстъпката, тези са 189. 😀На Алеса ми харесват повече. Не съм сигурна дали обаче искам точно черни обувки в момента, понеже съм вече на пролетна и по-цветна вълна. Колебая се дали да поръчам новите маратонки, но засега се въздържам.

# 100
Аз пък не мога да разбера как така ги пуснаха вчера тези обувки и вече има отзиви за тях?!? И стори видях снощи че някой си ги е получил. А аз си чакам вече 9 дни да ми изпратят поръчката......кой знае колко хора си чакат така като мен.....

# 101
Аз отзиви не виждам. Сторито го е качила Мими, не мисля, че е от клиент.

# 102
Има отзиви за ботите. Да не би пък да са пуснати отдавна? Аз днес ги видях.......

# 103
Има отзиви за ботите. Да не би пък да са пуснати отдавна? Аз днес ги видях.......
Не, наистина са от вчера. Интересно 😃
Колко да са по-изгодни…😀На Алеса ми излизат 203 лв. с отстъпката, тези са 189. 😀На Алеса ми харесват повече. Не съм сигурна дали обаче искам точно черни обувки в момента, понеже съм вече на пролетна и по-цветна вълна. Колебая се дали да поръчам новите маратонки, но засега се въздържам.
Не всички имат отстъпка 😁 На мен са ми 220лв.

# 104
Ботите ги бяха пускали и преди, просто свършиха и сега ги пуснаха отново. Затова има отзиви за тях.

Общи условия

Активация на акаунт