Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 3 тема

• 32 136
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Ами объркала съм се. Извинявам се ако съм подвела някой.

# 106
Момичета, много се извинявам за отклоняването от темата, но в темите за бижута или нещо подобно не е писано скоро и не получих отговор. Някой може ли да ми каже къде да дам тези очила, за да ми залепят ново камъче? В оптиката се съмнявам да ми свършат работата. В някоя бижутерия?

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 09:39 от Море

# 107
Аз не съм ги виждала тези маратонки в сайта, до сега са най - скъпите.

# 108
  • София
И според мен нищо особено не са.
На видеото се вижда как така са лепени, че е останало от лепилото по-ръбовете.

За 220 лв очаквам по-добра изработка, като разбира се не ангажирам никой с мнението си.

# 109
Току-що получих смс че изпращат до изпращат поръчката до няколко дни Simple Smile Вдигнаха ми настроението

# 110
Не знам, но аз лично тези маратонки не бих си ги купила. Фен съм на Найк или Адидас. Снощи точно си поръчах на Найк. Като изключим цената и на вид не ми харесват 🤔

# 111
Ами те са от тези, дето сега са модерни - ugly shoes и на слаб крак изглеждат покъртително! 😂
Чаках ги толкова време да ги пуснат, на снимка не ми изглеждаха толкова големи, ама в плюс към цената, сторито на Мими от снощи тотално ме отказа. Абе огромни са!

# 112
https://alessa.bg/right-now-right-here-bleyzr-ot-bukle?current_category=blazers Някой има ли такъв блейзър в някой от трите цвята, бежовия изглежда невероятно!

# 113
Море, аз имам ето този, той е по-стария вариант, не е точно букле, но е много подобна материята. Не съм спирала да го нося в офиса, кройка , изработка, всичко му е перфектно! И не е мръднал, вече не знам от преди колко години беше тази колекция.
Имам един и от по-новите блейзъри, също кройката е страхотна. Алеса си ги могат тях:)

# 114

Здравейте, какво ви е мнението за тези дънки?

# 115
На мен лично не ми допада щампата... но не съм ги купувала, за да там отзвив за качество и тн..

# 116
И аз не ги харесвам, първо заради щампата, второ, че без нея са най-обикновени дънки. И аз не знам как е материята, но май бяха писали отзиви, че са еластични...

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 17:35 от Море

# 117
Че имат гигантска несваляща се емблема с надпис ALESSA тип очи вадя всякакви и послание върху инструкции за пране! Честна дума, кому е нужно?!

Извинявайте, момичета, на тази страница съм на всяка манджа мерудия, ама не можах да не си кажа за тези дънки болната тема.Simple Smile
Ами това е, не помогнах много...

# 118
Дънките са много готини, отзад имат също от тея каучукови те емблеми.

# 119
Гледам ги от доста време харесва ми кройката, но именно щампата ме възпира 😏

Общи условия

Активация на акаунт