Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 3 тема

• 32 139
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Имам такива дънки в бяло и милитъри. Те нямат такава огромна емблема. Аз си ги харесвам.

# 121
Тя щампата ги прави различни с една по-дълга блуза не се вижда.

# 122
  • София
https://alessa.bg/right-now-right-here-bleyzr-ot-bukle?current_category=blazers Някой има ли такъв блейзър в някой от трите цвята, бежовия изглежда невероятно!
Аз имам бежовия блейзър. На живо е много красив и е плътен, подходящ за зимата. Обаче! От първото обличане се почна - падна копчето, ръкавите станаха на топчета и някои от нишките на букчето се извадиха, а аз съм внимателна и много си пазя дрехите.  С другите блейзъри нямам проблем, освен понякога с копчетата. Като цяло са много красиви и елегантни, със страхотна кройка. Винаги получавам комплименти за тях Simple Smile

Клиентка съм им от 2014 г и смело мога да заявя, че старите им колекции бяха в пъти по-красиви и качествени, а обслужването - безупречно. Ако имаше някакъв проблем Мими и Мая се обаждаха лично.  Дрехите се изпращаха на следващия ден. Искрено се надявам да спрат  да създават дрехи с огромно лого, етикети и  крещящи надписи.

# 123
А, кое е нещото, което си купи от тях първо, на каква цена беше?
Е, те тогава са имали по-малка клиентела. Сега са доста .
Дано да пуснат и нещо ново скоро.това с падащите копчета е гадно.
Аз може би от 2/3 г гледам сайта, изглежда ха много секси и просто влиза да разгледам снимките.

# 124
Нормално като всяко нещо, което стане масово. Аз ги върнах тези черни дънки. Малко избелели и като сложим настрана абсурда с белия етикет,имам два чифта едно към едно черни и като кройка от Лидл за 20лв.
Новите маратонки с лепените подметки са на двойна цена. Аз още се чудя за тези от около сто лева, каму ли двеста..
Та на въпроса кажете ми маратонките с дебелите подметки розовите, червено белите отпускат ли се?
Много странно 39 са ми май големи няколко пръста, но като ходя не се усеща, на единия крак ок, на другия ме дразнят отзад на кокалчето..
Странни. Стават ли за много ходене?

# 125
  • София
prodaljavamenatam,
Първата дреха, която си купих от тях беше един хубав топ с кожен аксесоар на цена 54 лв.

Да, тогава имаха по-малко клиентки, но благодарение на техния маркетинг и верните си клиенти, се разраснаха и изградиха име. Това име и ниво трябва да се поддържат и оправданието, че имат много клиенти, не звучи добре.

За дънките. Имам тези в бяло и милитъри. Харесвам ги много като кройка. Стоят много хубаво на дупето и талията. Нямат никаква еластичност, но след първото обличане леко се отпускат. Бях си взела М, но ги смених за S. Черните няма да ги купя заради етикета.

Маратонките с бялата подметка си отговарят на размера, не са ми се отпускали.

# 126
Днес си взех и другите поло блузи, червена, синя, циклама и нюд. Еми не са като гума и като балон. Макар че по-тъмните - синята у червената са по-плътни от розовата и бежовата. Вторите две и те прозират и си виждам леко пъпа. Ще ги връщам. Може би ще си оставя синята и червената. Тая на намалението candy pink е покъртителна, днес пак я обличах да я видя, то сутиен, банели, ръбове, пъп, мъп всичко се вижда, все едно съм гола. И в пъпа кво имам мога да си видя 😂 макар, че и новите пак са тънки и шумкащи, не са гумени. Не са зимни блузи, няма да топлят, но са много удобни, защото все едно нямаш дрехи, така прилепва.

# 127
Момичета, струвами се, че това поло ще е на Алесата и то от новата колекция...
Принта е подобен на техния. Вие какво мислите?

# 128
Момичета, струвами се, че това поло ще е на Алесата и то от новата колекция...
Принта е подобен на техния. Вие какво мислите?

Ами надявам се. На мен ми прилича малко на принта от зимната колекция - chains and charms. Търпение и ще разберем🙂

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 19:51 от Mo6ko

# 129
Точно затова си мисля, че е тяхно. Както разбрахме миналата година предварително лятната им колекция... Полото изглежда дебело и топло.

# 130
Незнам колко плътно и дебело е. Нямам техни пилота.
Вчера пратили последната поръчка, но в офиса на Лео Експрес е останала. Никога не се е случвало....очаквах я днес....
Може би защото нямат офис в нашия град. Та в понеделник се надявам да ги получа вече......

# 131
Полото на Райна е от Луци фешън. Имат сега и намаление за празника .

# 132
Mомичета, вие получавате ли имейли, когато сте се записали за размер от даден продукт, който е бил изчерпан и вече е в наличност? Аз преди получавах такива имейли, но може би от месеци не съм получавала?

# 133
Mомичета, вие получавате ли имейли, когато сте се записали за размер от даден продукт, който е бил изчерпан и вече е в наличност? Аз преди получавах такива имейли, но може би от месеци не съм получавала?

Получавам , но с леко закъснение.
И отделно , за да не получиш , значи просто не го преиздават и няма наличност.

Аз лично още седя и чакам да се сетят да преиздадат шарените есенни пуловери с зелено , бяло и лилаво.

# 134
Получавам , но с леко закъснение.
И отделно , за да не получиш , значи просто не го преиздават и няма наличност.

Аз лично още седя и чакам да се сетят да преиздадат шарените есенни пуловери с зелено , бяло и лилаво.
[/quote]
Ами не е точно така, защото ми направи впечатление, че вече 3 неща, за които се бях записала преди доста време вече са преиздадени, но нямам имейли и всъщност случайно видях, че са преиздадени в сайта. Затова ми беше въпроса дали само при мен е този проблем или просто Алесите са спрели тези уведомителни имейли 😉

Общи условия

Активация на акаунт