Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 3 тема

• 32 153
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Кои са тези пуловери?

# 136

https://alessa.bg/new-friends-esenen-pulover?current_category=

Това е пуловера.  Тази колекция и без друго е била уникална  , яд ме е,че тогава не знаех за тях. Едвам намерих коженото им зимно яке ....
Ноооо този пуловер няма и няма и няма....

# 137
През годините за много неща съм се абонирала, но никога не съм получавала имейли за наличност.
И продължавам да се абонирам и аз не знам защо 😀

# 138
И колко по-евтини са били нещата тогава.

# 139
За пръв път го виждам тези пуловери - много са красиви. От осно имейлите за наличност получавам, но не винаги. Веднъж например по случайност влязох в сайта и видях че има една бройка от това което искам в този размер. Бях се записала, но не получих имейл. Може би системата докато реагира и някой ми го отмъкна

# 140
Получих тази тениска, но не съм впечатлена. Има разлика с другите ми тениски отново ХС, тази е умалена. Ще им я върна.
://alessa.bg/real-deal-t-shirt-cherna

# 141
Цитат на: Butterfly:3
https://alessa.bg/new-friends-esenen-pulover?current_category=

Това е пуловера.  Тази колекция и без друго е била уникална  , яд ме е,че тогава не знаех за тях. Едвам намерих коженото им зимно яке ....
Ноооо този пуловер няма и няма и няма....

Да! Смело мога да заявя, че тази колекция и за мен остава най-силната на Алеса откъм модели и качество на материи и изработка до ден днешен! Спомням си, че поръчах почти от всичко 😃 с изключение на този пуловер. Просто не успях да се вредя. Беше солд аут буквално за минути. Така и не го преиздадоха, колкото и да го чаках.

Но! Имаше негов къс вариант. Вълнен пуловер тип кроп топ за гол пъп!😃 (тогава високата талия беше още рядко явление). Колкото и нелепо да звучи преиздадоха него. Но и той замина за часове.
https://alessa.bg/new-friends-esenen-pulover-ks

Мисълта ми е, ако си намерите и сега нещо от тази колекция, go for it!

# 142
Абсурд да намеря тези двата пуловера.. Никоя дама не би се разделила,а дори и да се - ще е скъсано от носене , както се казва...
А защо преиздават вмсичко друго, но не и това , идея си нямам....

# 143
Хм аз защо съм ги подминала тези пуловери.. Авно защото е нямало Л размер..
От ден на ден стават все по големи цигании като модели. Този пуловее е пример какви бяха и на къде отиват. И цената вижте..
Горното поло е на Луци фешън. Търся в бг мама тяхна група или в фейса. Ако някой знае, моля да сподели.
За имейли и аз никога не съм получавала за преиздаване. За едни маратонки няма моя номер и им казах да ми запазят ако се появят. Тоест някой ако върне. Казаха, че ще ми светне номера наличен в сайта по реда на запазване.

# 144
Минавам да ви споделя за моята сатенена пижама Milady, за която бях щастлива до луната, че се вредих за размер от намалението. Когато е вече за пране, я пера сутрин, за да се изсуши през деня и вечерта пак да я облека, толкова си я харесвам!

Обаче, тя пуска боя! И то не при пране, а върху чаршафите. Не се потя през нощта да кажеш, че има влага и затова излиза боята, а просто от самото триене в чаршафите. И тъй като моите са светли, сега два комплекта по цялата дължина са с куп наситени черни петна, които не могат да се изперат, та Вениш дано ги махне.

Не бях виждала досега такава материя да пуска така боя 🤷🏼‍♀️

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 15:49 от Tedi Angelova 702409

# 145
Минавам да ви споделя за моята сатенена пижама Milady, дето бях щастлива до луната, че се вредих за размер на намалението. Когато е вече за пране я пера сутрин, за да се изсуши през деня и вечерта пак да я облека, толкова си я харесвам!

Обаче, тя пуска боя! И то не при пране, а върху чаршафите. Не се потя през нощта да кажеш, че има влага и затова излиза боята, а просто от самото триене в чаршафите. И тъй като моите са светли, сега два комплекта по цялата дължина са с куп наситени черни петна, които не могат да се изперат, та Вениш дано ги махне.

Не бях виждала досега такава материя да пуска така боя 🤷🏼‍♀️
Благодаря за отзива. Аз също много им се чудих на тези пижами още от преди,но все нещо ме спираше.

# 146
На мен зелената парка много ми харесва, но ми е изчерпан размера и най-вероятно ще е умалена. Някой купи ли си я?

# 147
Аз получих и върнах розовите панталонки/пижама в къс вариант, изглеждаше някак евтино.
Докато ги чаках да пристигнат се появи и топа към него, без намаление, но го поръчах де .. да обаче като видях долнището и се обадих да откажа и горнището, не си заслужават парите.

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 19:54 от krystall

# 148
При мен не пуска боя. Имам и розовата и бялата.

# 149
Аз пък се чудя на тези дрехи на които пише само ма химическо да се носят ако се изперат с вода какво ли ще стане...

Общи условия

Активация на акаунт