Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 3 тема

• 32 159
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Презастраховат се, ако евентуално стане нещо, да не е от качеството.

# 151
Аз пък се чудя на тези дрехи на които пише само ма химическо да се носят ако се изперат с вода какво ли ще стане...

Нищо.... Аз имам кафявото палтенце с Еко косъм, към етикета бяха прикачени инструкции за пране и пишеше, че трябва да се носи само на химическо чистене. Когато отидох обаче, жената ми каза, че има вероятност да се напука кожата отвътре, а също така и да се разнищи 😳 Когато го чух това си го взех и се прибрах в нас. Звъннах на Алесите  да ги питам какво да пратя, обясних им случая, а те ми отвърнаха, че проблемът бил в химическото  .... Да съм отишла на друго място. Тогава се изнервих и викам няма да се занимавам просто. Изпрах си го на ръка като внимавах много.... И нямаше абсолютно никакви проблеми с това да се изпере с вода. 🙃 Нося си го 3 месеца вече прала съм го няколко пъти и не е мръднало.

# 152
Аз се интересувам заради блейзъра Bright fututre - пише само на химическо да ходи, ама  материята му не е много по-различна от на другия , на който пък пише 800 об. и 30 гадуса....

# 153
Аз за маратонките им се ужасих как едно момиче във Фб ги изпрало и всички цветове изтекли и се смесили, маратонките бяха сиви и като мърляви. Същото станало и с мокра кърпичка. Тия маратонки за кво са, за 2 снимки в студиото и айде. И те не се прали в пералнята.

# 154
Има две нови рокли в сайта 🙂

# 155
Имат хубави модели, но обувките не ми допадат. Взех си намалени на патриция пепе за 150 лв, чакам ги до няколко дни. От алессите само дрехите ми харесват и част от аксесоарите.

# 156
Не ми допадат роклите...

# 157
Много идват тея емблеми, черната ми допада, но е къса и за слаби дами.

# 158
Да сме като огромни ходещи Алеса реклами, плащаме луди пари да им правим реклама. 🤣 И според мен това Never average е малко тъпо, особено на български като си го преведа...Също много ме е яд колко са им дълги дънките, защо бе хораааа, например дънките celebrate life не мога да ги отрежа, половината от красотата им ще си отиде. Много е тъпо, че само по собствените си мерки ги шият...😩

# 159
На мен ми харесват роклите - хващат окото. На бялата ми харесва как пада надолу и набора отпред, но не ми харесва бюстието - за перфектен бюст е...
На черната ако беше само с кръглата емблема щеше да е перфектна.

# 160
Някой за нова колекция чувал  ли е, кога ли ще я пуснат. Аз няма какво да си поръчам, а ми се иска да купя нещо.

# 161
Нищо не знам за нова колекция. Аз си чакам подмяната - върнах блейзърите че имаха по едно стърчащо конче от плата и ме хвана страх да не се разнищят. Иначе са страшно красиви на живо.....нямам търпение да дойдат новите и да ги поднося .....

# 162
Сигурно най-рано края на март новата колекция, като нищо и в април може да влязат, както все се бавят..
Аз имам още от януари една поръчка - на черните тесни дънки easy to choose и черния неопренов панталон never overlook me. Много си ги чаках да ги преиздадат, ама вече се бавят супер много и като гледам температурите навън, се чудя за какво са ми вече и ще ги облека ли изобщо преди есента..

По-добре белите дънки afternoon walk, които сега виждам в сайта, че пише, че са екрю, а на всички снимки, включително и на инстаграмската на Мими, изглеждат снежно бели..
Имате ли ги? Какъв трябва да им е цвета на живо?

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 11:13 от Tedi Angelova 702409

# 163
Цветът им е по-скоро бял, да.

# 164
Сигурно най-рано края на март новата колекция, като нищо и в април може да влязат, както все се бавят..
Аз имам още от януари една поръчка - на черните тесни дънки easy to choose и черния неопренов панталон never overlook me. Много си ги чаках да ги преиздадат, ама вече се бавят супер много и като гледам температурите навън, се чудя за какво са ми вече и ще ги облека ли изобщо преди есента..

По-добре белите дънки afternoon walk, които сега виждам в сайта, че пише, че са екрю, а на всички снимки, включително и на инстаграмската на Мими, изглеждат снежно бели..
Имате ли ги? Какъв трябва да им е цвета на живо?

Аз ги имам, страхотни са, много са удобни и размерът си отговаря. Седят точно както на снимките с Мими и мисля, че са за по-топли дни. А за цветът аз се бях заблудила
 изглеждаха бели, но когато ги видях на слънчева светлина са си Екрю или поне моите са така 🙃

Общи условия

Активация на акаунт