Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 3 тема

• 32 169
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Как стоеше работата с кода за рожден ден ? Имам рожден ден първите дни на март и много искам  да поръчам една риза с кода, за да дойде за празника, дали ще приемат ?

# 166
Един месец преди и след него може да се ползва. На мен ми го приложи ха без да им казвам миналата година, най-добре по телефона направи поръчка.

# 167
# 168
krystall, имате ли вече впечатления от розовия топ, който обсъждахме по-назад дали е пижамен или не? 🙂

# 169
  • София
Един месец преди и след него може да се ползва. На мен ми го приложи ха без да им казвам миналата година, най-добре по телефона направи поръчка.

А колко е кода?

# 170
krystall, имате ли вече впечатления от розовия топ, който обсъждахме по-назад дали е пижамен или не? 🙂
Отказах поръчката. Оставих го за по-нататък, защото така или иначе няма да го облека сега, но много ми харесва от снимките, харесва ми и в бежово.
Авин също имат такъв и го водят "тип комбинезон", но и техния е много красив, за цената им няма да коментирам ..

# 171
Те си правят отстъпката ми ми четата, обади се за всеки случай.

# 172
А те как разбират за рождените дни..... Или ние трябва им кажем? 🤔 Аз в сайта им прочетох за някакви -20 лв при голд карта и -25 за морано

# 173
Когато сме се регистрирали в сайта сме въвели рождена дата и тя си ни фигурира в профила. Работата е там, че отстъпката за рд не се начислява автоматично и или се надяваш, че момичетата ще забележат и ще я начислят, или им се обаждаш, както prodаljavamenatam вече спомена.
Аз като направя поръчка около рд, винаги им звъня за по-сигурно.

Пс. За някакъв специален код, който се въвежда при поръчка, може и да има, но не съм чувала..

# 174
Здравейте момичета , искам да ви питам как се получават тия карти за отстъпка , някой знае ли ? И другия ми въпрос е по какъв начин перете дрехите , за да не им се развали материята ?

# 175
На ръка или в пералнята на 30 градуса.

# 176
А на тези които пише ,,химическо чистене,, ?

# 177
  • София
На тези, на които пише химическо чистене, аз лично ги нося на химическо чистене.

# 178
На тези, на които пише химическо чистене, аз лично ги нося на химическо чистене.

Абе съмнява ме за едно поло да ходите на химическо примерно 😃 Първо е губене на време , второ не всеки би давал пари за химическо , при положение , че дрехите си ги носи постоянно и ще трябва поне в седмицата 1 път да ходи. Смисъл къде ще му излезе края ?

# 179
Тъкмо щях да кажа, че инструкциите за пране не са там за красота и се сетих за новите емблеми 🤣

Общи условия

Активация на акаунт