Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 3 тема

• 32 177
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Смених шантавата зелена рокля за тази ,която я мисля вече половин година. Ами това е моята рокля. Уникална материя , лека  ,ефирна и мирише божествено.  Сменили са аромата. Силен е.
Стои ми прекрасно,  влюбена съм и не съжалявам !!!!!

# 181
Butterfly:3, превъзходна си! 🙂

Момичета, пуснаха чантичките.

# 182
Мерси ! Скъпички са.

Ако гледате един за друг, Мария е с дрехи на Алеса. В момента е със зелената парка от новата колекция.

# 183
Много са малки тези чантички, малко се зачудих, но няма да поръчвам. Миналата година пуснаха несесерите по това време някъде.

# 184
Много са малки тези чантички, малко се зачудих, но няма да поръчвам. Миналата година пуснаха несесерите по това време някъде.

Които после пуснаха за подарък поръчка..

# 185
Може пак да пуснат, за подарък към поръчка над 500лв 😁😁

# 186
И аз ги чаках много време тези чантички, както и сникърсите с верижките, но определено ще пропусна ...😔😔😔

# 187
  • София
    Абе съмнява ме за едно поло да ходите на химическо примерно 😃 Първо е губене на време , второ не всеки би давал пари за химическо , при положение , че дрехите си ги носи постоянно и ще трябва поне в седмицата 1 път да ходи. Смисъл къде ще му излезе края ?
    Е, хайде сега… Няма поло на Alessa, което да изисква химическо чистене, освен Position To Win Поло - Nude, което според мен е объркване и грешка, тъй като всички цветове от този модел са с препоръка за пране на 30 градуса и 800 оборота.
    Всички блейзъри, якета и палта, както и някои рокли на Alessa и други марки задължително нося на химическо чистене. Някак не си представям да набутам в пералня палто или блезър за 200-300 лв и да излязат след това съсипани, за да спестя 15 лв от химическо.

# 188
    Как ги чаках тези чанти.......но не!  Няма да имам такава....предпочитам някоя дрешка. Във фейсбук изчетох една камара коментари позитивни и негативни. Истината е че за чанта от естествена кожа и с тяхното име цената е напълно оправдана, но не всички могат да си позволят....и започват едно хейтове, едно чудо.,..
    Тук има заклети фенове на марката и се надявам който си купи такава чанта да даде мнение и да се знае!
    Аз също ще се въздържа, и на мен ми е скъпо, но това не значи че е лошо!

# 189
    Според мен чантата е прекалено малка, за да е такава цената дори и от естествена кожа. Аз харесвам бежовата, но за тези пари не бих я купила, тя е с размер на портмоне. За 200 лв. може да се купи чанта от далеч по-добри марки.

# 190
      Абе съмнява ме за едно поло да ходите на химическо примерно 😃 Първо е губене на време , второ не всеки би давал пари за химическо , при положение , че дрехите си ги носи постоянно и ще трябва поне в седмицата 1 път да ходи. Смисъл къде ще му излезе края ?
      Е, хайде сега… Няма поло на Alessa, което да изисква химическо чистене, освен Position To Win Поло - Nude, което според мен е объркване и грешка, тъй като всички цветове от този модел са с препоръка за пране на 30 градуса и 800 оборота.
      Всички блейзъри, якета и палта, както и някои рокли на Alessa и други марки задължително нося на химическо чистене. Някак не си представям да набутам в пералня палто или блезър за 200-300 лв и да излязат след това съсипани, за да спестя 15 лв от химическо.

За това казах примерно. Поло, пуловери  , общо взето плетивата , примерно пуловера Coca Mocha , трябва да се пере на ръка. Обаче по по-особен начин се пере , не трябва да се усуква при изцеждането на водата , не трябва да се простира , за да не се разтегне. И се чудя дали ще се прецака , ако го сложа в пералнята на 30 градуса , с по-малко от 800 оборота разбира се

# 191
      Обикновено с такива инструкции за третиране са дрехите от вълна. Времеемко е, затова пък вълната има способността да се "самопочиства", т.е. не абсорбира пот и други замърсявания от самото носене. Което води до това да се налага да се пере по-рядко.
      На Алеса пуловерите не знам колко процента чиста вълна съдържат, че да имат категорични такива инструкции за пране.

Единствения пуловер, който имам от тях, съм го пускала досега в пералня веднъж на 30 градуса и 600 оборота и му няма нищо. Но само веднъж. При продължително машинно пране може и да се повреди материята. Преценяваш си сама за колко дълго време искаш да си го имаш 'като нов'. 🙂

# 192
      Пуловерите им бързо се износваъ и стават на топчета според мен. Като нови няма как да изглеждат.

# 193
      Момичета , знаете ли кога ще бъде горе/долу пролетната колекция? И колко често пускат намаления ?

# 194
      Момичета , знаете ли кога ще бъде горе/долу пролетната колекция? И колко често пускат намаления ?
      [/quote
      Намаления пускат края на Януари и края на Август, обикновено при тях е -30%
      А за новата колекция и аз това се питам, кога ли ще я пуснат. Дано да е следващия месец 🤔

Общи условия

Активация на акаунт