Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 3 тема

• 32 184
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Надявам се за другия месец, но вероятно стари модели в нови цветове и принтове. Може да звънна да питам някой ден дали се очаква скоро.
А иначе чантите са с нормални цени, то коланите само им са стотина лева.

# 196
Има нови тениски в сайта от днес. 🙂

# 197
О, да аз си поръчах.

# 198
Приличат малко на миналоодишните, но с етикет отгоре. Аз искам червена тниска. Ако пуснат червена и ако етикета се сваля бих си взела. Липсват ми и дрехи в  лилаво....обожавам лилаво, но май не е на мода в момента...

# 199
Приличат малко на миналоодишните, но с етикет отгоре. Аз искам червена тниска. Ако пуснат червена и ако етикета се сваля бих си взела. Липсват ми и дрехи в  лилаво....обожавам лилаво, но май не е на мода в момента...
Да, и аз направих такава асоциация с тениските... Иначе относно лилавия цвят някъде бях чела, че именно лилавото щяло да е цвета на 2022г. Даже цвят Very Peri 😁 Та нищо чудно да пуснат модели в лилавата гама в следващата колекция 😉

# 200

Да, и аз направих такава асоциация с тениските... Иначе относно лилавия цвят някъде бях чела, че именно лилавото щяло да е цвета на 2022г. Даже цвят Very Peri 😁 Та нищо чудно да пуснат модели в лилавата гама в следващата колекция 😉
Силно се надявам Blush

# 201
Стана ми интересно и проверих в гугъл цвета вери пери 😁
е много е як! 🙃

Добавям и две мнения за новите тениски във фб, които са към поста на Алеса, та скоро няма да ги има вече, обаче второто от сърце ме разсмя 😄

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 18:12 от Tedi Angelova 702409

# 202
Хах. Аз като си харесам нещо и поръчвам веднага, понякога в последствие го отказвам. Малко прекалено идват емблемите, но ми харесват и двата вида тениски.

# 203
Имате ли отзиви за черна къса рокля със розовите цветя отгоре ?
Интересувам се дали пуска боя и дали ще те прецакат цветовете на цветята в пералня...

# 204
Тениските наистина са ужасни с тези лепенки, не знам от къде е това вдъхновение за тях .. ОГРОМНИ са!
Butterfly, тази финна рокля в пералня? Аз лично не бих я прежалила ..
Поръчах и получих бежовата с букле, за която попитах малко по-горе .. уникална е, супер нежна. Чакам обаче и S размер да видя как ще е, че поръчах XS.

# 205
Минавам да ви споделя за панталона Never overlook me, който толкова чаках да преиздадат, поръчах го януари и пристигна чак днес. И така ми се иска да кажа, че чакането за заслужаваше. Но не, материята няма нищо общо с начина, по който изглежда на снимките в сайта. Една тънка, евтино изглеждаща, лъскава, ужас! Напомня ми на клиновете от пазара, които майка ми ми обличаше под панталона, когато ме водеше на училище и навън беше минус 20.

Случайно мернах същата зловеща трансформация и с любимия ми панталон Happy mood, едно момиче във фб днес е публикувала снимката. Отново същата нелепа материя от сегашното издание,  а моят от когато пуснаха колекцията, хем беше с по-ниска цена, хем е с хубава, плътна, стегната и оформяща материя. Дори на снимките си личи разликата.

Така ми се иска да напиша нещо положително тук за любимия ми бранд, обаче те напоследък изобщо не ми помагат...

# 206
Най-добре когато не намират същите платове да не преиздават.
С няколко модела от намалението ми се случи същото - разлика в материя и даже нюанс, уж трябва да са бели, а те мръсно бели ..
Happy mood и аз го имам ама от хубавата, стегната материя, наистина си заслужава.

# 207
Минавам да ви споделя за панталона Never overlook me, който толкова чаках да преиздадат, поръчах го януари и пристигна чак днес. И така ми се иска да кажа, че чакането за заслужаваше. Но не, материята няма нищо общо с начина, по който изглежда на снимките в сайта. Една тънка, евтино изглеждаща, лъскава, ужас! Напомня ми на клиновете от пазара, които майка ми ми обличаше под панталона, когато ме водеше на училище и навън беше минус 20.

Случайно мернах същата зловеща трансформация и с любимия ми панталон Happy mood, едно момиче във фб днес е публикувала снимката. Отново същата нелепа материя от сегашното издание,  а моят от когато пуснаха колекцията, хем беше с по-ниска цена, хем е с хубава, плътна, стегната и оформяща материя. Дори на снимките си личи разликата.

Така ми се иска да напиша нещо положително тук за любимия ми бранд, обаче те напоследък изобщо не ми помагат...
Ужас, и аз си купих панталона Never overlook me преди около месец, когато пишеше, че ще преиздават само ХС, а после се появиха и другите номера. Бях го харесала на снимките и много се надявах да го преиздадат и поръчах от тези първите ХС. На мен ми хареса панталона, утре ще го снимам да ви го пратя. Много е стегнат, прибира ми всичко (коремче), плътен ми се стори...само съм го премерила, защото съм ниска и трябва рязане, но утре ще го снимам да кажете вашият такъв ли е. Да не би защото първо преиздадоха само ХС за известно време, и после от ХС нагоре да са сменили материята?! Защото моя ми се видя хубав...но аз не че много разбирам. Видя ми се много добър уж..добавям снимки, утре ще добавя по-хубави на дневна светлина. Сега като взех пак да го видя...тънък е и леко "хлъзгава" материята, не знам как да го опиша. Но е наситено черен, и стои много красиво според мен. [/img]

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 21:59 от Море

# 208
Море, за жалост не виждам снимките, но този, който дойде беше от материя точно като първата снимка тук на happy mood панталона и директно го върнах обратно (откакто два поредни пъти получих якета с оръфани яки, вече първо отварям пратката за някакви такива на пръв поглед дефекти и тогава плащам чак). Та дори не го взех да го премеря, тъй като очаквах да изглежда като на снимките в сайта (моята поръчка беше за р-р S).

Горе в талията наистина беше с красив дизайн, признавам, обаче много ми се иска да се върнат някогашните Алеса панталони, ризи, абе всичко Simple Smile
Или поне, както Krystall каза, като не могат да намерят същата материя, по-добре да не преиздават.

# 209
Ето друга снимка...сега като го гледам втори път, повече прилича на клин, отколкото на панталон. Тънък е, но горе заради детайлите е някак по-дебел и ми прибира корема. Материята е някак леко шумкаща, наситено черен е, макар да не личи на снимката...иначе имам официален панталон от Стилна жена, пак е полиестер, но е много много по-различна материя, нищо общо, но това все пак е прилепнало по тялото, трябва да е по-еластична материята. Не знам, аз много не съм наясно и не ми прави впечатление по снимките, на Мими седи някак по-матов от този, който сте качила....леле сега се чудя дали да не върна и моя 😅

Общи условия

Активация на акаунт