Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...33

• 104 291
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Янтра, чета го или като обърнато 8, или като сгъчкано 100. Във всеки случай не се получава Simple Smile

# 106
Аз пък смятам, че мерките са верни. Детето не е паралелепипед. Има си релеф, който на чертежа е много ясно забележим. Височината му, измерена по права линия от земята до върха на главата, няма как да е равна на сбора от извивките му.
Чист спам, но не можах да се сдържа, извинете Hug

# 107
  • София
Височината си е височина. Периметърът е друга бира.

# 108
  • София, Дружба 2
Жената на пустиняк се прибира от работа. Тоя я подхваща още от коридора.
- Ама, оу, тая супа, къде си я наготвИла ноу гнусна ма, оу!
- Това не е супа, бе! НакиснАла съм тенджурата да а миа! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 109
  • тук, на мястото си
Срещат се двама приятели.
- Пешо, братче, тая сутрин напуснах работа.
- Защо бе Гоше? Нали работата беше лека и добре платена?
- Ами колектива изцяло женски. Все мадами и коя от коя по-хубава.
- Ами като се замислиш това не е зле. - реагирал Пешо.
- А бе наистина не е зле, обаче взех да се поддържам. Бръсна се. Епилирам се.
- Ами като се замислиш това не е зле. - отново отсъдил Пешо.
- А бе не е зле ама спрях да ходя по кръчми. Всичките си пари давам за дрехи и обувки.
- А бе като се замислиш не е зле. Полезно е за здравето. - казал Пешо.
- Като спомена здравето. Точно за това напуснах. От два дена усещам, че взе да ми се ходи на гинеколог

# 110
# 111
Вървим си двамата с жена ми по улицата и излъчваме сексапил – тя е секси, а аз съм пил.

Когато чета за изпит – все едно, че аз съм писал учебника! А когато се явя на изпит – все едно, че друг го е чел…

– Да уточним за съда. Вие женен ли сте? – Не, не! Аз по принцип си изглеждам така изтормозен.

– Ако пиете това лекарство три пъти дневно, след седмица ще забравите всичките си болежки. – То само склероза ми липсваше…

# 112
# 113
Американец към руснак:
–Представям си как обядвате:дървена маса,на масата бутилка водка,черен хляб,сельодка,лук и пелмени. Под масата - картечница. На стената балалайка и будьоновка,в двора танк,а на улицата мечка.
Руснакът:
– Пълни глупости! Как така една бутилка водка?! LaughingJoy

# 114
  • София
В самолет на съседни седалки седят господин и малко момиченце. Господинът за майтап го попитал:
- Какво ще кажеш да си поговорим за да мине по-бързо времето?
- Добре! За какво искате да поговорим?
- Ами, нека да поговорим за нещо интересно, например за атомната физика, казал мъжът подсмихвайки се надменно.
- Съгласна съм, но първо искам да Ви попитам нещо: Една крава🐄, един кон🐎 и една овца🐑 ядат една и съща храна - трева, но имат различно ако. 💩Овцата прави топчета, кравата голяма купчина, а конят сушени топки. Как си обяснявате този феномен?
- Идея си нямам... казал господинът, изумен от интелигентността на момиченцето.
- Тогава как искате да си говорим за атомна физика, като Вие дори от лайна 💩 нищо не разбирате...?!?🤷‍♀️😜🤪

# 115
Дедо викаше:
-По имената на овците у стадото, мое да са разбере кои моми у селото не са пущили на овчаро.

- Последен въпрос. По скалата от 1 до 10, как оценявате способността си да се концентрирате?
- От 1 до колко?

# 116
Американец към руснак:
–Представям си как обядвате:дървена маса,на масата бутилка водка,черен хляб,сельодка,лук и пелмени. Под масата - картечница. На стената балалайка и будьоновка,в двора танк,а на улицата мечка.
Руснакът:
– Пълни глупости! Как така една бутилка водка?! LaughingJoy

Доказателство, че Аляска е руска Simple Smile

# 117
  • София
Много пиян мъж се прибира вкъщи. Звъни на вратата. Отваря жена му.
- Какво ме гледаш ма?! Влизай!

# 118
Simple Smile Това ме подсеща за следния руски виц:

Един мъж много пиел, и всеки път като се прибирал, жена му правела грозен скандал и не искала да го пуска вътре, докато не изтрезнее. Един приятел от кръчмата го посъветвал да се съблече пред вратата и когато жена му отвори, да хвърли дрехите вътре. Тогава тя от хорски срам ще се принуди да го пусне да се прибере.

Така и направил човекът, съблякъл се дибидюс гол и когато вратата се отворила, хвърлил дрехите през нея. Тогава се чул глас: "Внимание, вратите се затварят. Следваща спирка  Кузнецки мост!"

# 119
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Общи условия

Активация на акаунт