Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...33

• 104 375
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
  • тук, на мястото си
След терапевтичен музикален сеанс в психиатрията, пациентите отиват при директора и му казват:
- Господин директоре, докторката ни припадна!
- Що припадна бе, хора?
- Ами ние запяхме "Ний ша станем милиони!"

# 376
# 377
Навечерието на Коледа... Дядо Коледа стои насред къщата си и грозно псува... Снежанка прегорила манджата... Джуджетата - пияни, не щат да работят... Всеки момент трябва да се тръгва и да се разнасят подаръци, а торбата още празнa... Елените осрали целия двор, счупили оградата на обора и избягали. В целия този хаос Дядо Коледа се оправя сам-самичък, с един-единствен помощник - едно малко ангелче. Ангелчето обаче от сутринта се е запиляло някъде и никакво го няма с помощта, а уж е излязло за малко само да донесе една елха... По едно време вратата се отваря, ангелчето влиза с елхичката на рамо и весело пита:
- Къде да я сложа тая елха?...
Оттогава е традиция на върха на новогодишната елха да набучи едно малко ангелче...

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 19:26 от Черна станция

# 378
# 379
Това ме подсети за този виц:

В класа на Иванчо учителката по биология говори за алкохола и за това колко вреден и ненужен за организма ни е той. И дава пример:
- Ако поставим пред една крава кофа водка и кофа чиста вода, от коя ще пие?
Иванчо вдига ръка и учителката му дава думата.
- Ще пие от кофата с водата, госпожо.
- Браво, Иванчо, изненадваш ме приятно. И какъв извод можем да направим от това?
- Ами такъв - говедото си е говедо...

И друг вариант:
Пак урок на подобна тематика, учителката налива водка  в една чаша, после взема от буркан някакъв червей и го пуска в чашата. Червеят се гърчи, гърчи и после умира.
- Е, деца, като видяхте какво стана с червея каква поука можем да си извадим от експеримента?
- Пийте водка за да нямате глисти - изцепва се Иванчо...

# 380
  • тук, на мястото си
Предлагаме ви извадки от полицейски доклади, отразяващи адекватно инспектираната от органите на реда обстановка. Посмейте се и … не питайте кой и как ще се справи с високата престъпност в страната…

· “... очи красиви, умни, замислени...и едното липсва...”

· “... След обиска на спиртоварната на цар Киро аз и сержант Георгиев по никакъв начин не можехме да открием входната врата. Когато сержант Георгиев се измори и заспа в тоалетната, аз все пак открих вратата. Но виж - защо съм я донесъл в участъка – не помня...”

· “... Убитият почина от кръвозагуба на пулса...”

· “... Ударът е нанесен с тежък тъп предмет, най-вероятно с джиесем марка “Ericsson”...”.

· “...В началото обвиняемият упорито мълчеше, а след това неочаквано започна да отрича всичките си показания...”

· “...Връщайки се от командировка, гражданинът Драганов открил съседа гол в банята си, след което се опитал да сложи край на живота му посредством фалшиво самоубийство...”

· “...Докато обискирахме жилището му, гражданинът Х. излезе на балкона и шумно затвори вратата. На мен ми се стори, че се опитва да избяга и – без да губя време – скочих отгоре му да го задържа. А за това, че живее на шестия етаж – съвсем забравих...”

· “...Задържаният беше ранен в дясното полугъзие...”

· “...Задържаният Йорданов искал от продавачката водка и други сексуални удоволствия...”

· “...Задържаният търговец Иванов ударил пенсионерът Стоянов с парче месо през лицето, в резултат от което извадил от устата на пенсионера изкуствените му челюсти – впити до кокал в месото...”

· “...и накрая дълго блъскаше с глава по обувките на разпитващия го сержант...”

# 381
Копнато от Туитър
Ако Манчестър Юнайтед през 2019 година бяха купили биткойни за 80 милиона паунда вместо Хари Магуайър, сега щяха да имат 868.5 милиона паунда в касата.

# 382
  • София
Добавих НАП в списъка си с неприятелски институции.

Съществува поверие, че както една жена прекара 8 март, така мъжът й ще прекара цялата година.

5 дена до заплата. Имах голямо желание да си разделим Биг Мак-а с клошаря на ъгъла, но той ме изгледа лошо и ми каза да отида да си купя сам.

Докторът каза, че тренировките ще ми добавят години живот. И вярно - направих 20 клякания и вече се чувствам като на 85 г.

Казват, че животът бил поредица от бели и черни линии. Ама имам чувството, че моите бели линии някой вече ги е изсмъркал.

- Честита Нова година!
- Как Нова година?!? Март е!
- Божееееее, мъжът ми ще ме убие! Никога не съм се прибирала толкова късно от кръчма.

- Скъпи, казвала ли съм ти, че си ми най-добрият?
- Не!
- А ся де! Че на кого съм го казвала?!

- Господин професоре, пред кабинета Ви стои просяк и чака да му дадете нещо.
- Добре, дайте му две задачи по геометрия!

Запъхтян кардинал връхлита при папата:
- Ваше светейшество, Исус Христос току-що влезе във Ватикана, яхнал магаре! Какво да правим?
- Давайте си вид, че работите....

# 383
# 384
Която българка досега се омъжи,омъжи! Другите остават стари моми! Украинките идват! Laughing

# 385
Кихам.
Хората:
- Наздраве!
Баба ми:
- Ти оди още бос, оди!

# 386
# 387
  • тук, на мястото си

# 388
-Добро утро! - каза пациентът, когато се събуди.
-Какво добро утро бе, тука е моргата!
-Тогава гутен морген!

Два пръста сланина на талията могат да спрат 9 мм куршум! Помнете - не сте дебели, бронирани сте!

Баща приспива детето. След двайсетина минути майката тихо пита през вратата:
-Заспа ли?
-Да, мамо, заспа!

# 389

Общи условия

Активация на акаунт