Тренировки в домашни условия - 115

• 45 808
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
  • Там където
Да, МБФ и МБФА (по-дълги са тренировките на МБФА) градират. Първата седмица я правех само защото съм почнала Simple Smile После взе да ми харесва. Но аз ползвам различни тежести- 3, 4,5, 7 и 10 кг. Долна част ми  е по-силна и мога с 2Х10 кг, за горна 3 за рамо и 4-5 кг. за другите мускулни групи. Освен това аз винаги си добавям поне 10 мин за корем накрая и още нещо с ластици или с топка за да ми стане 1 час тренировката. Може да погледнеш 4 weeks of prep - мисля, че ще ти допадне като натоварване и е по-тежка от тази програма.

НФБ и аз си мисля, че май най-добре е 3-4 тренировки силови седмично, а другите дни да са пилатес, кардио, ходене и т.н. Но понеже аз ВЪОБЩЕ не ходя (сигурно имам не повече от 100 -200 крачки дневно) не мога да си позволя този лукс.... Налага се да се тренира всеки ден.

# 166
Да коментирам и аз по въпросите за МБФ. Аз въже не ползвам, ползвам въздушно въже, тоест симулирам. ММ дори не се тормози да си върти ръцете.
Целта на този спринт е да се вдигне пулса след тежестите. Как ще се вдигне е вече ирелевантно. Джилиан ползва същия прийом с кардио между кръговете. Мен лично това кратко подскачане ме устройва като нелюбител на кардиото.
Тежестите може доста да се качат в програмата и това ѝ е хубавото. Ако се следват тежестите на Меган (а те спокойно могат и да се надскочат при повторно правене на програмата) се получава много приятно натоварване. Аз лично горна част първи кръг едва го избутвам. На последните повторения се налага да си помагам с другата ръка.
И последно, след няколко пъти завъртане моето мнение е, че първата седмица е по-трудна от останалите. Дали защото тялото след това привиква на натоварването, не мисля. Особено първата тренировка за долна част винаги, абсолютно винаги ми докарва мускулна треска. Самата Меган казва, че и при нея се случва същото, защото има стотици клекове в нея. Следващите седмици не значи, че са лесни, също така са интересни са.
Кардиото също става по-леко по-нататък, което мен ме устройва.
МБФА вече е друга работа. Там кардиото е ужасно, силовите са супер.

4 weeks of the prep на мен не ми беше толкова натоварваща и я зарязах след една седмица. Иначе приятни упражнения и готин треньорЧО.

Няма нищо общо с тренировките, но ми стана много тъжно за загубата на нашата Аманда, която вече не пише тук. 😔

# 167
Вчера и аз видях поста и и ужасно се разстроих. Колко е несправедлив този живот! Милата ни Аманда Sad(((

За кратки бързи кардио интервали, които да вдигнат пулса между типични силови са идеални и степовете, пудовките, въже за скачане, етц.

# 168
  • Бургас/Пз
Момичета, какъв пост, къде е публикуван, какво е станало??  Направо тръпки ме побиха

# 169
  • Пловдив
Съпругът на Аманда си отиде мълниеносно. Остави 2 момчета сирачета. Още не мога да го асимилирам.

# 170
Ужасно, ужасно съжалявам. Милата ни Аманда, хиляди прегръдки и изпращам. Кошмарна загуба.

# 171
Искрени съболезнования на Аманда и момчетата. Много тъжна новина.

# 172
  • Бургас
Искрени съболезнования за загубата на Аманда.

# 173
  • Бургас/Пз
Ужасно е! Много сили й пожелавам но Аманда. 🥺 Животът е много несправедлив Sad

# 174
Трудно ми е да повярвам още за Аманда ! 😢

# 175
Безкрайно съжалявам за Аманда и дечицата и… познавам болката на дете, без време
загубило баща си. Цял живот боли.
Много сила и любов им желая.

# 176
  • 1st floor
Истинска трагедия! Помня мъжа на Аманда от преди много време - много човечен, земен, добродушен, страшно интелигентен! Бяха страхотно семейство... толкова мъчно ми стана, като разбрах.

# 177
Съболезнования на Аманда и близките й. Дано намерят сили и утеха.

# 178
Милата Аманда и дечицата...голяма трагедия. Дано бъркам, но тя не изгуби ли и брат си миналата година? Съболезнования и сили им изпращам ♥️

# 179
  • Някъде по Дунава
Съболезнования на Аманда и Ветрена Sad
Вчера почивах, днес ден 33 гръб, бицепс и трицепс https://youtu.be/EmJU7AWYK6Y

Общи условия

Активация на акаунт