Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои препоръчителни упражнения за трицепс, бицепс и вътрешно бедро?
Каква е важността на храната за ефективността на тренировките?
Какви са някои препоръки за програми за тренировки за сила?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои препоръчителни упражнения за трицепс, бицепс и вътрешно бедро?
За трицепсите могат да бъдат полезни упражнения като трицепс преса с щанга, френски трицепси, дипове. За бицепсите - сгъвания със щанга, хакерски къдрици, концентрирани къдрици. За вътрешното бедро могат да бъдат полезни упражнения като вътрешни сгъвания на краката, изпънати сгъвания на краката и странични сгъвания на краката.
-
Каква е важността на храната за ефективността на тренировките?
-
Какви са някои препоръки за програми за тренировки за сила?
-
Какви са някои препоръки за упражнения за стягане и възстановяване на форма?
-
Какви упражнения могат да помогнат за предотвратяване и лечение на диастаза след бременност и секцио?
.Жалко... Добре, че все пак имам доста свалени програми. 
) - гледам, че се обсъждат любими мои наболели теми - цикъл, постелка и ВК. Аз нямам ВК и не мисля, че ще имам (то и не знам каква е причината), но още по-лошото е, че имам 3 хард диска със свалени програми, които не мога да ползвам, защото на служебните компютри от няколко месеца блокираха USB ports.....Ще трябва да си купувам мой лаптоп. Не че не мога, ама хич не ми се занимаваше с това сега. Не че съм се съсипала от програми, ама типично по български, когато нещо не може ти се иска...хахахаха