Тренировки в домашни условия - 115

• 45 249
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте момичета 🙂,някой да знае дали от някъде вече може да се свали новата програма на Autumn Calabrese?

# 541
Snowwhite12 ето я https://www.einspreis.de/4-bodenmatten-63x63cm-2cm-puzzlematte-f … ymnastik-rot-blau

Sprinkles тази много ми харесва и ще е много удобна, но май я няма в България и ще излезе солено.

Тази последната настилка, която показах, всъщност може да се купи най-малко 12 кв.м. и цената става друга.

# 542
Aз пък сериозно се зачудих дали не съм развила диабет от стрес.
Ще се обадя на личната в понеделник, а ако пак се заплесна, щото нали много работя, и децата, и тренировките...и последния да затвори вратата, наритайте ме, моля.
Ще се примоля за ОГТТ, ако откаже, ще си платя, ама май не може. Помня, че се опитвах да се запиша на ендокринолог, а не ме искаха без препоръка от ЛЛ.

Отчет:
Силова за горна част, и 10км тичане с нисък пулс (вчера беше фартлек).

# 543
  • Стара Загора
При мене ВК не работи.Вече съм към края на Уникална. Още две тренировки.

# 544
  • 1st floor
Дез, защо подозираш диабет?
Агент, я се скрий с тези "дебели" бедра! 😂 Помня те височка и можеш да си позволиш някой и друг килограм разлика. Ела ме виж мен - цял живот тапишонка, 2-3 кг разлика променят цялата визия! В момента какви бедра имам, реве ми се. Но сама съм си виновна. От понеделник започнах редовно да записвам всяко грамче храна, че ей го лятото чука на вратата.
Дух, благодаря! Точно за без килим ми трябва. Ще потърся това шалте в Декатлон, дано го има, че нямам спомен да съм го виждала.
Сега пак погледнах - работи си ВК. Много странно...

# 545
  • Стара Загора
Агентката, супер са ти краката.
Сега пробвах и на компютъра и там ВК също не работи Sad .Жалко... Добре, че все пак имам доста свалени програми.

# 546
Агенте, много са ти хубави бедрата, вижда се, че са спортни... и една снимка по бански я помня от миналата година, да знаеш, че 20-30 годишните около мен ги слагаш в малкия си джоб.
И аз в отбора на Непокорна, на ръст 155 см. като качиш 2 кила, все едно си качил 5 Grinning
Ей, страшна работа, спряха ни вконтактето...нищо...и аз си имам наизтеглени на харда...дано само войната да свърши, другото са бели кахъри.
На четвърта седмица Xtrain съм. За днес Legs + 100 хип тръста.
Значи, има ли друг като мен не знам...наближи ли ми цикъла, и тренирането ми става много по-трудно, по бързо се изморявам, парещото усещане в мускула идва по рано. Ето вчера почивах, днес на тренировката за крака имах чувството, че вчера пак крака съм правила. Дойде ли цикъла и всичко си идва на мястото.
Гърне, то за силова тренировка не ти и трябва постелка - харесай си нещо без упражнения на земята и готово....клекове, тяги, напади, раменни преси и т. н.

# 547
  • София
Здравейте. Аз съм с ИТМ 19, но след третото раждане се обзаведох с диастаза 2 см в ширина. През годините все съм се опитвала да създам някакъв тренировъчен навик, но все съм оставала само с опитите. Тоя път не мисля да се отказвам.
Знам, че диастаза се прибира бавно и трудно. Харесах си тези упражнения, https://livelovefruit.com/diastasis-recti-exercises/, към тях ми се иска да добавя и псоас релаксация. Мога да бягам 1-2 пъти седмично вечер. Или да скачам на въже. Или да качвам стълби. Че ми се иска и малко бедра и дупе...
Какво мислите? Ще постигна ли нещо с тези упражнения?

# 548
  • Там където
Добър вечер (или добро утро за някои Simple Smile) - гледам, че се обсъждат любими мои наболели теми - цикъл, постелка и ВК. Аз нямам ВК и не мисля, че ще имам (то и не знам каква е причината), но още по-лошото е, че имам 3 хард диска със свалени програми, които не мога да ползвам, защото на служебните компютри от няколко месеца блокираха USB ports.....Ще трябва да си купувам мой лаптоп. Не че не мога, ама хич не ми се занимаваше с това сега. Не че съм се съсипала от програми, ама типично по български, когато нещо не може ти се иска...хахахаха
Постелки имам сто, но най - сполучлива се оказа тази на PrimaFit. Тази на декатлон дето беше снимана тук я има във фитнеса дето ходя, но на мен ми се хлъзга.
Цикълът ми се скъсява при предимно кардио тренировки, дори и кратки. Основното е да има мазнини в храната и да не е много ниски калории. Това повече влияе на цикъла от типа тренировки.
Като опукам Perfect 30 много ще ми липсва Катето- бях си запазила много нейни клипове във БК, ама сега край...

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 20:05 от Qaki

# 549
Дез, защо подозираш диабет?
...

Заради екстремен стрес, умора,  наливане в кръста. Лесно може да се изключи с ОГТТ, не знам защо се фръцка личната.

# 550
Агент, супер изглеждаш Flowers Hibiscus

Отчитам се с 10 мин ТД (тазово дъно) и корем, 30 мин спининг интервали и 25 мин баири-спортно ходене с количката.  Часовник не носих днес, зареждах го и го забравих...

# 551
  • Стара Загора
Може ли отзиви за  Push на Румяна, който я е правил. Обмислям какво да почна следващата неделя. След като приключа с тази мисля няколко дена почивка и стреч.

# 552
Дез, защото тестът в изключително натоварващ за организма. Ако нямаш други симптоми, освен изброените аз лично бих се въздържала за момента. Правила съм го (предполагам и ти). Не се препоръчва повече от 1 на няколко години, в краен случай 1 годишно.

Непо, мисля че е в раздела или за пилатес или за йога.

# 553
Агент, едрите ти бедра ми изпълниха екрана! Прекрасна си, девойко 😘

След една много спортна седмица имам цял уикенд почивка, а днес беше един невероятно мръсен чийт ден. В Одрин сме, това обяснява нещата 😊 Голямо ядене на баклава, ужас… рядко ми пада пердето, ама падне ли, чак слънцето угасва 😂
От понеделник и аз съм в групата на стриктно записващите калории и макроси. Имам нужда от дисциплина в това отношение, а и любимият най-накрая реши да се вземе в ръце, че при него нещата са критични. Да видим каква ще я свършим.
Краткосрочната ми цел е утре да задържа храната в прилични граници.
От новата седмица продължавам с Epic Heat.

# 554
  • Варна
Вчера не тренирах, но днес правя вчерашната тренировка.

Утре ще направя днешната.  Неделя по принцип е почивен ден по график.

Агент, не мога да ти видя снимка, но съм сигурна, че и бедрата са като лицето ти! Страхотни!

Общи условия

Активация на акаунт