Тренировки в домашни условия - 115

• 45 244
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
  • here, there, everywhere
Дез, диабет съм убедена, че нямаш. Обаче е добре да си провериш всички показатели на щитовидната. Там симптомите са същите, които описваш. Стискам палци всичко да е супер.

# 556
Скрит текст:
Първата ми постелка беше от Кауфланд и изобщо не се спогодихме - много тънка, пързаляща се...Втората и настояща поръчах от сайт - някаква марка Tunturi. Тя е дебела около 1см-1.5см, не се пързаля и ми харесва. Предимството й е, че при упражнение от колене и корем от легнало положение не ми убива.
Хубав ден!
Постелката от Кауфланд тази ли е?
Скрит текст:

А другата от 1.5 см. създава ли нестабилност или трудност при някой пози и уражнения?

Някой има ли такава?

или такава

Аз имам тази последната на Армагедон и съм много доволна, не се пързаля, дебела и много мека е, а и достатъчно дълга. Много ми харесва!

# 557
Раздувате ли се след тренировка, която е първата за даден период без?

# 558
  • София
Днес - тренировка за цяло тяло, с упражнения по мой избор. Така не губя време да се занимавам с видеото. Приятен ден!

# 559
Сутринта цяло тяло с Каролин и малко корем.
Отпадна ми ангажимент и обедно направих още една тренировка.

По темата за борба с целулит слагам един линк.
Ефективно е, но си трябва постоянство.
https://www.fitnesudoma.com/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B … %BE-%D1%81%D1%82/

# 560
  • Варна

Днес направих тези двете, които са си по график.

Все повече ми харесват тренировките й.

# 561
Днес: 60 мин ходене +
Трен крака:
3 мин клекове-30 сек почивка
3 мин степ ъпс на лежанка-30 сек почивка
4 мин напади по 2 на крак-1 мин почивка
3 мин clam shells ляв крак
3 мин десен
3 мин мост
1 мин мост с пулсиране горе

# 562
Добър вечер, момичета 🙂
Днес крака и прасци

И дупе

Payla, пробвала ли си масажите с мед?

# 563
  • Някъде там
За днес,последен ден от от програмата за дупе на ФБ.

И корем Ивана.
Много добре ми се отразяват на корема тренировките на Ивана.

# 564
Днес гледах това за целулита. Извинявам се, ако е пускано: https://www.youtube.com/watch?v=0lCuHaDj5pg

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 08:32 от Дъждец

# 565
  • Някъде по Дунава
Добро утро . Днес ден 14 горна част от коледните тренировки на Каролин. Планирах и корем, но съм с МЦ и не ми е комфортно.
https://youtu.be/JZPzynsdYCE

# 566
Здравейте!
В почивните от тренировки събота и неделя правих ето този стречинг:

Днес ден 16 от Епик 1, т.е.следвам програмата:

Моите работни тежести бяха 10кг и 2*5кг, като на lat sweep използвах гира от 4кг. След това направих мини за корем и малко мобилност. Имам обаче стара болежка в кръста, която се опитва да се обади отново.
Успешна седмица!

# 567
Реших известно време да пробвам по две тренировки на ден - сутрин и вечер. Едната ще е бягане, колело или гребане. Другата по някаква програма. Да видим дали ще ми се получи откъм време. Все още не мога да се спра на програма, но понеже не искам да се лутам реших да започна един 14-дневен календар на Йоана. Той комбинира тренировки от различните програми, които тя има. Днешната тренировка беше Full Body Workout - под 30 минути. Основната тренировка е разделена на 3 части - 7 минути кардио, 7 минути силова (малки тежести) и 7 минути пилатес. Хареса ми. Надявам се и другите да ми харесат. След 2 седмици ще мисля пак.
Ето я тренировката от днес:

Някой питаше за новата програма на Отъмн - има я на Beachbody.

VK при мен си работи съвсем нормално, но аз по принцип ползвам VPN - може би това помага.

# 568
Бърз отчет за днес: по план трябваше да е ден 40 от Епик Хийт, та да затворя седмицата, но по пътя към вкъщи почнах да усещам болки в корема и като видях коолко бърпи има в тренировката се отказах и направих ден 41 дупенце 🍑
Много хубава тренировка ❤
..... та дойде ми на 38-я ден, по-добре от предния път на 41-я 🙄

Относно меда и целулита съм го правила само веднъж. Аз имам само на дупето,  а сам човек е трудно. Сега съм оферирала моя човек два пъти в седмицата да ми помага 😂😂😂
Същата процедура може да се прави и на лицето, става уникално.
На чисто лице и след това около 12 часа нищо не слага на лицето.

# 569
Какво правя аз от декември досега - купих си дигитален часовник, не умен, с таймер, нагласен на 3,30 мин. Но имам цялото време на света. Та през деня, на няколко пъти, натискам бутона на часовника и  правя 3,30 мин. от нещо си. Събират ми се към 30 мин.дневно, идеално за мен.
С което искам да кажа, че кратички многобройни активности бустират сериозно метаболизма. Няма умора и досада.

Общи условия

Активация на акаунт