Тренировки в домашни условия - 115

• 45 234
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте Simple Smile
От днес започнах 21-дневно предизвикателство Fit after baby, което включва режим + 20 минутна тренировка всеки ден. Тъй като все още включвам упражнения за тазово дъно и диастаза към основната тренировка за деня, реших да закупя предизвикателството с цел разнообразие Simple Smile
Прочетох добри отзиви за Booty  на FB, та ще я изтегля напред в списъка. Закупила съм я отдавна, но с бременност и раждане още не й е дошло времето.

# 571
Здравейте, момичета Hug Включвам се и аз в темата с цел до лятото да съм с "прилично" тяло. От известно време съм на режим, но очевидно без тренировки нещата не работят за мен- ту, ходя да тичам, после преустановявам, ту започвам тренировки вкъщи- спирам и така съм в един непрестанен кръговрат.
Проблемът при мен е упоритият целулит, то всъщност не съм правила и нищо кардинално за редуцирането му. В един период скачах на въже, но не беше за дълго, по някакъв начин мотивацията ми много бързо се изпарява.  Но днес нещо в мен се пречупи Sweat Smile бях със спортно долнище и целулита си личеше дори през него ... Не знам преди дали е било така и аз не съм го забелязвала, но сега е просто... УЖАС.
Как се справяте вие с него, кое е било най-ефективно? В темата за Целулита се коментират основно процедури без каквито и да било физически активности, а аз на този етап нямам възможност за такива, най-много антицелулитен масаж.
Като скрит текст добавям снимка с въпрос към нея- Възможно ли е с домашни тренировки да се постигне този резултат?

Тъкмо попадам на темата, извинявам се ако темата е многократно коментирана, но ще се опитам в най-кратък срок да наваксам.
Скрит текст:

# 572
  • Бургас/Пз
С голямо удоволствие стартирах днес Ендгейм. Още първата тренировка съм много доволна. Продължава стилът от Епик 3, който много ми допада. Финиширът е убийствен. Но всичко успях да направя. Малко в поовече ми дойде, че повторенията бяха в рамките на 60 секунди, но пък почивките бяха добре. Хареса ми, че имаше редуване на тежести и собствено тегло. Добавих и 20 минути за корем, които бяха супер.

# 573
  • Стара Загора
Снощи приключих с Уникална.Направо вече нямах търпение.В повечко ми дойде скачането като цяло в програмта , но иначе не е лоша за този,кото обича.Сега няколко дена почивка ще си направя и от неделя съм замислила да почна PUSH.

# 574
Здравейте!
От мен днес - нищо, а така чаках ден 17 от Епик 1 Sad. Както вчера споменах, кръстът ми се "обади" (даже направо "извика") и сега изпитвам остра болка при определени движения. Записах си час за рехабилитация днес и се надявам да ми помогне. Подобно състояние имах миналата година в началото на месец май и от тогава до вчера всичко беше наред.
Убедена съм, че ако заздравя мускулите на корема ще имам подобрение и по отношение на кръста и гърба, където са слабите ми места.
Хубав ден!

# 575
За кръста екстензии, преди имаш постоянни болки в кръста. Откакто включих това упражнение изчезнаха. Винаги го правех в тренировката за гръб. Лошото е , че в домашни условия незнам как би могло да се изпълни.

# 576
Nona, точно след ден за бицепс и гръб ми се отключи болката. Предишният път, рехабилитаторът ми каза всеки ден да правя котешки гръб и аз го правя, но явно не е достатъчно.

# 577
Nona, точно след ден за бицепс и гръб ми се отключи болката. Предишният път, рехабилитаторът ми каза всеки ден да правя котешки гръб и аз го правя, но явно не е достатъчно.

Ами нормално, точно за това и се прави в този ден. Особенно при упражненията за гръб неминуемо се натоварва и кръста, колкото и да го изолираш. Затова в края на тренировка се правят екстензии. Котешкия гръм само разтягаш, а екстензията заздравява самите мускули.
Аз вече от сигурно два месеца не съм стъпвала на фитнес и пак започна като лек дисконфорт в кръста. Да се стопля вече , че да отида да си направя тренировката за гръб.

# 578
  • Някъде по Дунава
Днес 20 мин крака и  12 мин корем от коледните тренировки на Каролин.
https://youtu.be/0tN8gx1_7sI
https://youtu.be/Ar6J7ySm2cE

# 579
Продължавам с ЕPIC Heat, днес беше ден 3, долна част.
Бях забравила колко измамна е тази програма Grinning Уж 30-минутни тренировки, обаче интензитетът е убийствен. В други случаи успявам да правя повечето упражнения за долна част с тежестите на Карълайн, но тук ми е невъзможно. Днес тренировката беше от 3-минутни комплекси с 30 секунди между тях. В един комплекс се редуват по 10 повторения от 2 или 3 упражнения. Голям зор, но с 2 х 10 кг се справих, а Карълайн нежно се усмихва с 2 по 12.5. Имаше и упражнения с 1 дъмбел, както и със собствено тегло. Щастлива съм, здраво се натоварих.
Завърших с 15 минути кростренажор на висока степен и напоително разтягане.
Наградих се с малко парченце великолепна турска баклава с шамфъстък (много обичам, много!) към кафето.
Животът е хубав Blush

# 580
  • Бургас/Пз
Лошото е , че в домашни условия незнам как би могло да се изпълни.
Ето така https://www.fhl.bg/news/article/1640/hiperekstenzii-v-domashni-usloviq.html
Или с топка

Аз нямам топка и правя от първия вид

# 581
Ние имаме уред за хиперекстензии вкъщи. Изобщо не са толкова скъпи, освен ако не търсите хай енд марка. Щом помага на болките в гърба (ние и заради това сме инвестирали в него), си струва определено.

Ето този е от средно скъпите за дом. употреба, а има и по 50на евро.

# 582
Pepa57, много добра идея! На мен определено ми липсва движението в ежедневието. Аз се опитвам на всеки час да пия чаша вода, може да добавя нещо като твоята идея.

Днес сутринта втората тренировка от календара на Йоана. 20 минути пилатес кардио. Добавих и 15 минути йога със Сарабет. Днес имам 45 минутно бягане, което трябва да вместя между работните задължения и изключително наложителното боядисване и подстригване. Годините и стресът бяха безмилостно жестоки към мен тази година и ще трябва доста по-често да ходя да боядисвам косата.

# 583
  • София
Днес - отново упражнения за цяло тяло по мой избор, дупе, корем, крака, малко кардио. От следващия път ще пробвам тренировки за отделни мускулни групи. Поздрави, момичета!

# 584
  • Бургас/Пз
Днес Ендгейм ден 2, горна част. Като цяло хич не обичам тренировките за горна част, но тази ми хареса. Добавих и 20минути от коледното предизвикателството за д...е Simple Smile Страхотно се чувствам.

Общи условия

Активация на акаунт