Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои препоръчителни упражнения за трицепс, бицепс и вътрешно бедро?
Каква е важността на храната за ефективността на тренировките?
Какви са някои препоръки за програми за тренировки за сила?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои препоръчителни упражнения за трицепс, бицепс и вътрешно бедро?
За трицепсите могат да бъдат полезни упражнения като трицепс преса с щанга, френски трицепси, дипове. За бицепсите - сгъвания със щанга, хакерски къдрици, концентрирани къдрици. За вътрешното бедро могат да бъдат полезни упражнения като вътрешни сгъвания на краката, изпънати сгъвания на краката и странични сгъвания на краката.
-
Каква е важността на храната за ефективността на тренировките?
-
Какви са някои препоръки за програми за тренировки за сила?
-
Какви са някои препоръки за упражнения за стягане и възстановяване на форма?
-
Какви упражнения могат да помогнат за предотвратяване и лечение на диастаза след бременност и секцио?

Включвам се и аз в темата с цел до лятото да съм с "прилично" тяло. От известно време съм на режим, но очевидно без тренировки нещата не работят за мен- ту, ходя да тичам, после преустановявам, ту започвам тренировки вкъщи- спирам и така съм в един непрестанен кръговрат.
бях със спортно долнище и целулита си личеше дори през него ... Не знам преди дали е било така и аз не съм го забелязвала, но сега е просто... УЖАС.
. Както вчера споменах, кръстът ми се "обади" (даже направо "извика") и сега изпитвам остра болка при определени движения. Записах си час за рехабилитация днес и се надявам да ми помогне. Подобно състояние имах миналата година в началото на месец май и от тогава до вчера всичко беше наред.
Уж 30-минутни тренировки, обаче интензитетът е убийствен. В други случаи успявам да правя повечето упражнения за долна част с тежестите на Карълайн, но тук ми е невъзможно. Днес тренировката беше от 3-минутни комплекси с 30 секунди между тях. В един комплекс се редуват по 10 повторения от 2 или 3 упражнения. Голям зор, но с 2 х 10 кг се справих, а Карълайн нежно се усмихва с 2 по 12.5. Имаше и упражнения с 1 дъмбел, както и със собствено тегло. Щастлива съм, здраво се натоварих.

Ето този е от средно скъпите за дом. употреба, а има и по 50на евро.