Тренировки в домашни условия - 115

• 45 236
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Записвам се тази и завърших програмата енд гейм 🙂

Ще видя с коя ще продължа, така и така съм почнала отзад напред, така че най-вероятно ще е Епик 3.

# 586
  • Варна

Вчера не тренирах, та днес направих вчерашната тренировка.

# 587
16 min spinning интервали 1:1
60 мин спортно ходене с количката + стръмно
60 мин корем и тазово дъно

# 588
Не тренирах няколко дена. Днес се разписвам с Т25 кардио. Поръчах си малко фитнес оборудване и с нетърпение очаквам да пристигне. Забелязах, че вместо една щанга съм взела още един fitness mat 😁. Писах и се надявам да ми коригират поръчката, че не ми се отказва и наново всичко. Също така си взех годишен абонамент на Beachbody on demand. Надявам се това да ми даде стимул и да съм постоянна с тренировките 😂.

# 589
  • 1st floor
Аз мъча последната седмица на БШ. Заинатих се да я довърша, но хич не ми допада. Особено втория месец. От понеделник съм решила да си подхвана БР, както всяка година по това време.😂

# 590
Непо време е за нещо ново ! 😂
Днес цяло тяло ,последна тренировка от епик хийта,ЮХУУУУУУУУУ 💪

# 591
  • Някъде по Дунава
Днес цяло тяло и корем от коледните тренировки на Каролин:
https://youtu.be/o038TsenCX4
https://youtu.be/TeNg1oTvlVM
Много ми харесаха и двете.
През април, когато свърша тези, реших да почна Съмъртайм 3.

# 592
Здравейте!
Днес - нищо Sad. След вчерашното посещение при рехабилитатора имам забрана за движение до края на седмицата...засега. В събота пак ще се срещнем с него и се надявам положението да е по-добро.
С нетърпение очаквам ден 17 от Епик 1 Simple Smile.
Въпрос: използвате ли колан, наколенки, ръкавици и други подобни при тренировки и ако да какви?
Поздрави!

# 593
  • Пловдив
Беше питала за Енерджи, аз я почнах и съм на 6 тренировка. Сидни се оказа  много мой човек, съжалявам, че не й обръщах внимание до сега. Добре, че ми се скапа компа, та се наложи да правя ютуб програма. Много ми допада , смятам  като свърши , да правя другата, която е 1 месец, и после да минавам на някое Самъртайм.
Непо, ако искаш погледни я, мисля, ще ти хареса. И аз като бях почнала БШ преди 2 години на месец 2 се отказах, изключително излишно усложняване на упражненията ,без полза.  Вече мисля , че прости  ,но ефикасни, е най-добрия вариант. 40 минути са повечето тренировки и съм на ръба да се справям, но дерзая. Снимах се преди , ще се снимам след края да видя има ли разлика.
Хайде лек ден!

# 594
Ооооо супеер ,този коментар чаках значи Енърджито ще е ! Тееенкс! ❤️

# 595
  • 1st floor
Хахахха, що така сега ме разкъндардисвате?! Joy Аз тая програма я чакам цяла година! Grinning Пазя си я за момента, в който ще ме хване мързела яко, а това е началото на всяко лято. Тримесечна тъкмо ми се вмества преди морето. Ще погледна и тази на Любчето, де...Joy

# 596
Здравейте!
Днес - нищо Sad. След вчерашното посещение при рехабилитатора имам забрана за движение до края на седмицата...засега. В събота пак ще се срещнем с него и се надявам положението да е по-добро.
С нетърпение очаквам ден 17 от Епик 1 Simple Smile.
Въпрос: използвате ли колан, наколенки, ръкавици и други подобни при тренировки и ако да какви?
Поздрави!

Dea, бързо възстановяване ти желая!

Не знам бъбречна криза ли изкарах, странно сецване ли е, но съм с болки в дясната страна от понеделник, а вчера едва функционирах. Днес съм по-добре, утре отивам на лекар. Не мога да разбера какво е.

Ползвам ръкавички при силови, и пак имам мазоли. Представям си без тях какво ще е. Трябва да ги подновя, остаряха. Колан имах, но вече не вдигам тежко и не ползвам.

# 597
Беше питала за Енерджи, аз я почнах и съм на 6 тренировка. Сидни се оказа  много мой човек, съжалявам, че не й обръщах внимание до сега. Добре, че ми се скапа компа, та се наложи да правя ютуб програма. Много ми допада , смятам  като свърши , да правя другата, която е 1 месец, и после да минавам на някое Самъртайм.
Непо, ако искаш погледни я, мисля, ще ти хареса. И аз като бях почнала БШ преди 2 години на месец 2 се отказах, изключително излишно усложняване на упражненията ,без полза.  Вече мисля , че прости  ,но ефикасни, е най-добрия вариант. 40 минути са повечето тренировки и съм на ръба да се справям, но дерзая. Снимах се преди , ще се снимам след края да видя има ли разлика.
Хайде лек ден!
И аз ден Енерджи ден 5

# 598
Dez, много благодаря за отговора! Flowers Hibiscus Дано и ти си по-добре и да е било временно неразположение.
Аз не използвам големи тежести - разполагам с най-много 30кг (сглобяеми дъмбели и лост) и гирички 2*3, 2*4 и 2*5кг. Мислех си, че проблемът ми се е появил поради неправилна техника и/или претоварване и сигурно това са две от причините. Специалистът вчера ми каза, че след като кръстът ми се обажда поне веднъж годишно, добре е да не тренирам боса през зимата (което аз правя), а с йога чорапи или подходящи маратонки. А аз разсъждавам, че може би ще предотвратя това, ако слагам колан при най-натоварващите за кръста упражнения, като в същото време ми се иска да не се "изнежвам" толкова...

# 599
Беси, пробвай тренировките от BODi платформата на Beachbody - на мен много ми допадаха.

Аз чакам да пуснат Fire & Flow. Единствената друга програма, която очаквам е новата на Джоел - нея ще я започна през септември, живот и здраве. Така че вероятно ще карам по кратки (до 3 седмици) програми до края на лятото.

За днес тренировка за цяло тяло с ластици от календара на Йоана. Реших днес да работя от вкъщи, за да мога на обяд или по някое време следобед да отида да бягам.

Общи условия

Активация на акаунт