Тренировки в домашни условия - 115

• 45 206
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Да...точно там! Така де,ще тренирам да изляза добре на селфитата по водопадите ,много ясно🤣 Иначе много надежди възлагам на яденето и пиенето ,както знаете това при мен е с приоритет ,нямам търпение ....господиии

# 646
  • Там където
НФБ, блазе ти за куража за рафтинг. Изпитвам ужас от вода, направо не си представям как се обръщам с лодката.... Иначе  сигурно ще е приятно изживяване и красиво.

Искрица, изглежда програмите на FB са от видеа налични в сайта им, така ли? Винаги съм си мислела, че ако една програма е платена, би трябвало да са някакви други видеа Simple Smile

Аз другата седмица ще свърша с моето Пърфект 30 и понеже както пееха Ъпсурт няма ни ВК, ни Облак ще се огледам за разни в ю тюб (и без друго съм си записала 100 неща там Simple Smile) или каквото имам свалено. Нещо всякакви неща са ми писнали, хем не ми се правят дълги тренировки, хем аз по-малко от час не тренирам. Предпочитам нищо да не правя ако няма да имам поне час тренировка. Може би ще се насоча към нещо от програмите по 30-40 мин. за да си добавям нещо от мен Simple Smile Много държа да си имам волна програма....хаххахаха

Ето едно такова ми хвана окото за допълнение:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLtNoUimza24sRRAVA7wpAJ5eLvgPCE34g

Писнаха ми и груповите във фитнеса, а и като махнаха зелените сертификати е пълно с народ... Дано им мине мерака за 1-2 месеца и да се махат Simple Smile Чудя се дали да не се хвана с фитнес инструктор вместо групови от април и да ходя само на табата от груповите, че иначе не правя кардио.

Хубав ден на всички и успешна нова седмица!

# 647
  • Стара Загора
Днес започнах Push на Румяна. Много добре ми дойде след голямото подскачането в Уникална. Дори последната пирамида ми дойде слабичка и мисля следващия път да сложа тежести на краката-имам 2х1 кг. Имаше и бая гребане. Там се по натоварих. Почнах с две по 6 кг и последните две пирамиди ги правих с 2х4кг.Хубаво е когато имаш повечко тежести.

# 648
  • Някъде там
НФБ, блазе ти за куража за рафтинг. Изпитвам ужас от вода, направо не си представям как се обръщам с лодката.... Иначе  сигурно ще е приятно изживяване и красиво.

Искрица, изглежда програмите на FB са от видеа налични в сайта им, така ли? Винаги съм си мислела, че ако една програма е платена, би трябвало да са някакви други видеа Simple Smile

Аз другата седмица ще свърша с моето Пърфект 30 и понеже както пееха Ъпсурт няма ни ВК, ни Облак ще се огледам за разни в ю тюб (и без друго съм си записала 100 неща там Simple Smile) или каквото имам свалено. Нещо всякакви неща са ми писнали, хем не ми се правят дълги тренировки, хем аз по-малко от час не тренирам. Предпочитам нищо да не правя ако няма да имам поне час тренировка. Може би ще се насоча към нещо от програмите по 30-40 мин. за да си добавям нещо от мен Simple Smile Много държа да си имам волна програма....хаххахаха

Ето едно такова ми хвана окото за допълнение:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLtNoUimza24sRRAVA7wpAJ5eLvgPCE34g

Писнаха ми и груповите във фитнеса, а и като махнаха зелените сертификати е пълно с народ... Дано им мине мерака за 1-2 месеца и да се махат Simple Smile Чудя се дали да не се хвана с фитнес инструктор вместо групови от април и да ходя само на табата от груповите, че иначе не правя кардио.

Хубав ден на всички и успешна нова седмица!
Да,от видеа налични в youtube ,но пък когато не са в програма, не знаеш кои да съчетаеш.
Аз си ги гледам от канала им,но ги пускам и в YouTube,за да мога да споделям с вас( кой ден какво следва).

# 649
Здравейте,ето отчета ми за последните няколко дни:

Петък
С дъмбели
Chest Fly - 3x10
Hammer Press - 3x10
Lateral Raise - 3x10
Front Raise - 3x10
Bicep Curl - 3x10
Reverse Fly - 3x10
Sumo Squat - 3x10
Calf Raise - 3x12
Side Bend - 3x15 (на всяка страна)
Плюс 15 минути каране на велоергометър.

Събота
Crunch - 3x20
Push-Ups - 3x12
С ластик:
Bicep Curl - 3x15
Tricep Pushdown - 3x15
Face Pull - 3x15
Chest Fly - 3x15
Squat - 3x15
Deadlift - 3x10
Side Bend - 2x15 (на всяка страна)
Glute Bridge - 3x15
Плюс 15 минути каране на велоергометър.

Днес - Super Strength Workout плюс 20 минути каране на велоергометър.

# 650
Здравейте!
Аз се връщам в отбора на трениращите Simple Smile. Днес правих ден 17 от Епик 1:

Работих предпазливо и използвах 2*5кг дъмбели. Тренировката ми допадна, обичам да работя долна част. Справих се, с изключение на pistol squats (там съм напълно начинаеща и въобще не мога да клекна, трудно правя полуклек).
Успешна и слънчева седмица пожелавам!

# 651
колебая се между Епик 1,2 или 3 -Ветрена може ли да помоля за мнение като експерт по Карълайн -има ли съществена разлика между трите в трудността ? 🙏

НФБ, аз съм правила целите Епик 3 и Ендгейм и в момента съм на Heat - ден 34. Имам зад гърба си и няколко от програмите по 1 и 2 седмици като Beast mode, калистениката, пирамидите.
Повечето хора във ФБ групата на Гирванаторите казват, че Епик 1 е най-трудна, но аз си мисля, че е така, защото е била първата продължителна програма на самата Карълайн, която е страхотен атлет, а за всички трениращи пък е била нещо ново и силно предизвикателно.
Лично на мен Епик 3 безкрайно ми хареса и бих я повторила с удоволствие.

Права си за организацията - много подредено е всичко при Карълайн, много логично и наистина надграждащо.
Няма да забравя как миналото лято се зарибих по нея - тренирах си със Сидни преди това, отидохме за известно време в апартамента ни на морето, а там арсеналът от тежести ми е доста скромен. Избрах си тренировки на Карълайн, защото можех да мина само с 1-2 чифта дъмбели и ластиците. След няколко седмици вече бях луд фен Blush

# 652
Аз като гледам май Епик 3 е подобна на Ендгейм с предимно клекове, напъди и отпади и техните вариаци, а за глутеус и задно бедро, хип тръст и румънска тяга, но ще видим. Ако не друго то Карълайн ме накара доста често да правя хип тръст, до преди една година това ми беше най- омразното ми упражнение Simple Smile

Видях на Деа тренировката от Епик 1 и определено не ми допада.

# 653
Записвам се с ден 8 от Енерджи, много тегава история. От ПМС то ли е не знам, но голям зор. И съм много нервна с тия ясли.

# 654
Нона, защо не ти допада? Не обичаш напади, еднообразие в упражненията или нещо друго?
Аз обичам да следвам програма и дори някоя тренировка да не ми е по вкуса я правя. За мен най-трудни са HIIT тренировките, особено ако съдържат бърпита.
Споменавала съм ви, че преди Карълайн, 2 години тренирах по програмите на Руми Илиева. При нея, в почти всички програми, всяка тренировка е за цяло тяло. Само една Fit30 е разделена по дни - за горна и долна част (само Push не съм правила и там не зная как е). Точно с тази програма видях най-добри резултати. Сега, въпреки че съм в началото на първата си програма с друг "треньор", ми е много приятно, ново, забавно, предизвикателно и най-важното е, че вече започвам да виждам резултати.

# 655
Просто не харесвам вариациите на някои упражнение в тази тренировка, изискват доста добър баланс, което на мен ми липсва . Клека на един крак,  реверанса с пипането на крака и отпада с пипането на крака, това е поне което успях да видя.

# 656
Просто не харесвам вариациите на някои упражнение в тази тренировка, изискват доста добър баланс, което на мен ми липсва . Клека на един крак,  реверанса с пипането на крака и отпада с пипането на крака, това е поне което успях да видя.
Да, имаше няколко упражнения, които изискват баланс. Мисля, че тренировките на Руми доста ми помогнаха в това отношение, защото там има сложни упражнения, включващи баланс.

# 657
  • Пловдив
Духче, не се притеснявай с градината ❤, децата  се оправят чудесно!
И аз ден 8. Малеее, много тежка крачна. 40 минути 230 калории съм изхабила,това с кардио не ми се случва.  Едвам издаяних. И то, понеже не тренирах в нас, бях с леки гири. Представям си с тежки.
Ноу,ти Самъртайм правила ли си? Коя от трите препоръчваш? Искам след Енерджи да отида на Самъртайм, ама се чудя коя. Четох, че 3.0 била по лесна . И викам тогава да правя 1 или 2. Та, ако някой даде инфо, ще съм благодарна .

# 658
Любче, аз дали ще го приемат хахаха

# 659
  • Пловдив
Любче, аз дали ще го приемат хахаха
Абе де ще ходят, ще го приемат детенцето ❤ Големи проблеми с тези градини , вече и в Пловдив. Не знам, не искам нищо да казвам. Ще стискам палци !

Общи условия

Активация на акаунт