Тренировки в домашни условия - 115

• 45 201
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
  • Стара Загора
То притеснения Духче за приемането, после за свикването, за разболяването. С децата винаги има някакви притеснения.
Аз след първата тренировка от PUSH съм с мускулна треска. Втората тренировка беше разпускаща - съвсем слабо кардио и стреч. Засега ми идва добре програмата. Темпото е съвсем нормално-няма го постоянното високо темпо като Дупеманияния и Уникална.

# 661
  • Бургас/Пз
Вчера отчитам кардио тренировката от ден 5 на Ендгейм. Ужасна 😂😂😂
Днес трицепс и гърди, но част от упражненията за гърди ги замених с корем. Доволна съм много Simple Smile

# 662
Вчера Total Body Cardio fix, а днес Lower fix от 21DF. Друго си е тренировки с тежести.🥰
Миналата седмица тренирах с Шон. С неговите интензивни тренировки винаги ми подранява цикъла. Този път с цели 8 дена. 😮.

# 663
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Започнах седмицата с ден 21 от коледните тренировки на Каролин https://youtu.be/SZaggsg2zUY 20 мин горна част и допълнителната тренировка към този ден 15 мин пак горна част https://youtu.be/X6gWQ1Lcvjg

# 664
Днес тичах- 2км загрявка, 8км анаеробно, 2км за охлаждане.
Силовата остава за утре.

# 665
  • Някъде по Дунава
Добро утро. Днес ден 22 от коледните тренировки на Каролин, 20 мин крака https://youtu.be/-7V14if67_8 и 11 мин корем с Ивана https://youtu.be/prO-PtcwWHQ

# 666
Здравейте!
Днес ден 18 от Епик 1:

Работих с 2*5 и 2*4кг, при това много внимателно, особено при упражненията от прав стоеж, а последните две правих от колене. Чувствам добро натоварване, но не вложих всичко от себе си - още ме е страх да не се върне болката.
Поздрави и успешен ден!

# 667
Момичета, имате ли някаква идея как се отпускат уморени стъпала? Хрумва ми масаж с формуролера, но и други идеи приемам. Сутринта и следобяд сме на вън, докато спи тренирам и всяка сутрин краката ми са уморени, то цялата съм уморена, но стъпалата много. Не обикалям чак толкова, 10 км на ден горе долу, но съм си тежичка и явно оказва натиск.

# 668
Дух, единственното което се сещам при сън да си вдигаш краката върху възглавница.
Като стана въпрос, досега тренирах боса, но много ми се подбиха пръстите, затова последния път си обух мартонки. Мисля, че даже имам по добър баланс с тях при изпълнението на упражнения.

# 669
  • Там където
Дух, има много хубави упражнения с тенис топка докато си седнала (вместо ролерите за крака) - може да погледнеш някое клипче от ю тюб. Аз никога не тренирам боса освен ако не е пилатес, йога или баре. Дюстабан съм и дори не си представям силови или скокове боса. Да не говорим ако се хлъзна както съм и тежка Simple Smile
Иначе гледай да си слагаш краката на високо докато си седнала или легнала. Много помага.
П.С. тази седмица в ЛИДЛ пак ще им пудовки, ластици, постелки и други спортни стоки + стелки за спорт. На шега съм си купувала преди години, но са супер.

# 670
Яки и аз съм дюстабан и съм все с маратонки, но явно цялото ходене и седене права си оказва влияние.

Нона, благодаря ти

# 671
Епик три,ден-1-крака! Благодаря ти Ветрена !
Опеределено това ще е програмата .
Дух масаж с тенис топка,мажи магнезий и вдигай по на високо-в офиса краката ми са постоянно на фитнес топка.

# 672
Ани, благодаря ти за хубавите думи. Радвам се, ако съветът ми ти е подействал мотивиращо! И аз се надъхвам като те чета колко си постоянна и от формата ти!

Последните дни не съм си правила упражненията, само ходя мнооого пеша с носилката и бебето в нея. Имах гости...
Чийтнах здраво и с тирамису, сладко, пица. Но днес се връщам към ежедневието си. Следващите ми гости ще са след 2 седмици и половина и за тях може би няма да правя сладкиши, така че планирам един много фитнес месец от днес до края на април. Heart Eyes да видим.

Дух, да, с тенис топка може да отпуснеш ходилата. Има и специални топки за ходила, аз имах преди такива за под бюрото на работа.

# 673
  • София
Здравейте, няколко дена не успях да тренирам, но днес се отчетох. Достатъчно кардио - бягане на място, клекове с подскоци, планински катерач, подскоци с докосване на пода, скокове звезда и още. Корем - 20 half burpees, планк, планк с повдигане и държане във въздуха на всеки крак, планк с усукване, упражнения за корем от легнало положение. Крака - напади, странични напади с гирички и повдигане на гиричките нагоре. Малко ръце с гирички и лицеви опори, малко дупе от полуклек и дъмбел, хип тръст с дъмбел. Съвсем кратко разтягане. Поздрави!

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 18:19 от Contest

# 674
Upper fix и 10 minute fix for abs от 21DF .

И аз в отбора на плоските стъпала. Преди беше изключение да тренирам вкъщи с обувки, но  тази година явно е годината на промените при мен и си взех metcon 7. Засега съм супер доволна.

Общи условия

Активация на акаунт