Тренировки в домашни условия - 115

• 44 809
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
Привет, момичета!
Вчера - рамо с Каролин.

Храната пиша в съседната тема.

Днес ще е корем и кардио.

# 676
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Днес ден 23 от коледните тренировки на Каролин 20 мин трицепс https://youtu.be/YfvAL6caTs0 и 15 мин корем с Памела Рейф https://youtu.be/EfJ4aB_enVE

# 677
Здравейте!
Днес правих ден 19 от Епик 1:

Моите тежести 2*5 и 2*4кг (Карълайн 2*10кг). Тренировката ми хареса и ме натовари добре.
Хубав ден!

# 678
# 679
Духче, не се притеснявай с градината ❤, децата  се оправят чудесно!
И аз ден 8. Малеее, много тежка крачна. 40 минути 230 калории съм изхабила,това с кардио не ми се случва.  Едвам издаяних. И то, понеже не тренирах в нас, бях с леки гири. Представям си с тежки.
Ноу,ти Самъртайм правила ли си? Коя от трите препоръчваш? Искам след Енерджи да отида на Самъртайм, ама се чудя коя. Четох, че 3.0 била по лесна . И викам тогава да правя 1 или 2. Та, ако някой даде инфо, ще съм благодарна .

Не съм от редовно пишещите, но съм от редовно четящите и трениращите у дома Simple Smile
От темата открих Сидни и съм голям фен. Реших да отговоря на въпроса за Summertime 2.0/3.0.
Аз направих и двете програми - 2.0 веднага след като се възстанових от първо прекарване на първия ковид. Бях много отслабнала, мускулите ми се бяха стопили. Програмата е доста добре направена - първият месец се тренира много баланс и заздравяване на корема, вторият е за сила, третият е по- кардио ориентиран. Още преди края на програмата си бях възстановила мускулите, дишането и издръжливостта от преди боледуването. Силата ми се поувеличи също. Имам сейвнати любими тренировки от там, към които се връщам, когато съм на "свободна" програма.
3.0 я правих есента, започнах я точно, когато всъщност Сидни я приключваше. Хареса ми като цяло, но малко ме дразнеше заради вкарването на повече допълнително оборудване, като слайдери. Не, че е нещо непростимо, но Summertime 2.0 за мен е по-добре структурирана програма.

# 680
Епик_3 ,ден _02,горна част 40 Мин-страхотна тренировка ❤️
Аз пък мноого обичам упражнения със слайдери и даже модифицирам когато мога за да ги добавя.

# 681
  • Някъде по Дунава
Днес ден 24 от коледните тренировки на Каролин 20 мин цяло тяло  https://youtu.be/yKlGfmR4T28 и си добавих още 15 мин цяло тяло с нея https://youtu.be/67T7IxbJjaQ

# 682
Здравейте!
Днес стречинг:

Поздрави!

# 683
  • Варна
В понеделник и вторник не тренирах, та вчера направих понеделнишката тренировка.

# 684
Здравейте, момичета. Вчера корем и дупе.

# 685
Днес  Super cuts Xtrain - 5-та седмица.
Люба, аз съмъртайм файн 3 правих лятото и с нея си бях задържала резултатите от STS - и откъм сила, и откъм издръжливост...успях и мазнини да поизчистя и бях в страхотна форма по моите критерии. Кардио тренировките не ми харесваха откровено и май ги замествах с нещо, но не помня с какво...най-вероятно съм тичала навън. Също така имах проблем с множеството вариации на коремни преси, понеже най- вероятно имам някаква лека форма на лордоза. Та като изключим кардиото и коремните упражнения, програмата си е много добра. 1 и 2 обаче не съм правила и не мога да правя сравнения.

# 686
Вчера Pilates fix, а днес Cardio fix + 10 minute fix for abs от 21DF. Между срещите или по-скоро като се сетя включвам серий с щангата. Днес и вчера правих 3x20 deadlifts, но няма да е зле да разнообразя. Утре мисля да пробвам hip thrusts

# 687
  • Варна

След вчерашната имам малко мускулна треска на задно бедро и прасец, но всичко е точно! 🤣

# 688
Днес глутс и абс ,утре почивам, програмата много ми харесва ! ❤️

# 689
  • 1st floor
Аз си карам тази седмица по план БР. Модифицирам до по-сложно където може/мога. Simple Smile Записах се на плуване, ще ходя 2-3 пъти в седмицата, за колкото ми стигне свободното време. На дърти години ще се уча. По принцип мога да се задържам във водата и да плувам някакъв мой си стил, който никой друг не го владее! Laughing Обаче не мога да дишам правилно и бързо се изморявам. Та може да се каже, че сега започвам от нулата.

С храната съм отличничка, без уикенда и по-конкретно деня, в който сме на планина. Свалих два кг за три седмици. Остават още  толкова, които знам, че ще са много  по-трудни за сваляне.

Миналата неделя бяхме на Мальовица - опасно Scream, но приказно Blue Heart:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт