Туристическа виза за САЩ /Тема 3/

• 41 528
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
  • Ню Йорк
Здравейте, обмислям пътуване началото на юни - с 10год. туристическа виза съм
има ли промени в ковид рестрикциите:
1. трябва ми ваксинация
2. за влизане в САЩ - тест от деня преди пътуването и попълване на някаква атестационна форма
3. за пътуване обратно до БГ ще ми трябва ли пак тест
смятам да пътувам през Истанбул, турците май вече никакви тестове не изисквали

Точно така, това са условията за пътуване.
Ще ви проверяват най-обстойно на Истанбул (ваксина, тест, адрес в САЩ, цел на пътуване и т.н.) преди да се качите на полетът за САЩ. На кацане в САЩ ще ви проверят визата, ще ви задават въпроси и ще преценят какъв престой да ви дадат.

# 166
  • Бургас
Близо 50 дни дебнене няма и няма часове за интервю FrowningFrowning
А днес доста се озадачих - при сутришната проверка, първа за деня ми изписа това:
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Unable to Process Request
Concurrent requests limit exceeded.
To protect all customers from excessive usage and Denial of Service attacks, we limit the number of long-running requests that are processed at the same time by an organization. Your request has been denied because this limit has been exceeded by your organization. Please try your request again later
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

# 167
  • Бургас
Някой пътувал ли е с турските линии, 1ч30м  престой в Истанбул дали ще са ми достатъчни да се натоваря на полета до София

# 168
Някой пътувал ли е с турските линии, 1ч30м  престой в Истанбул дали ще са ми достатъчни да се натоваря на полета до София

Няма проблеми

# 169
  • софия
Според мен престоя е достатъчен, летището в Истанбул е лесно и удобно.

# 170
Посока Бг стига, но в обратна посока е малко.

# 171
Близо 50 дни дебнене няма и няма часове за интервю FrowningFrowning
А днес доста се озадачих - при сутришната проверка, първа за деня ми изписа това:
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Unable to Process Request
Concurrent requests limit exceeded.
To protect all customers from excessive usage and Denial of Service attacks, we limit the number of long-running requests that are processed at the same time by an organization. Your request has been denied because this limit has been exceeded by your organization. Please try your request again later
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
И та мен ми се появява това,на следващия ден го няма!

# 172
Добре де, в крайна сметка някой знае ли на какъв принцип и изобщо как или кога излизат часове за интервю?
За мен цялата тая работа е абсолютно несериозна и унизителна .
По 1-2 месеца да се чака изобщо да се отворят някакви дати . Ами ако точно този ден не провериш и се изчерпат?
Защо ние нон стоп трябва да следим и даже понякога да бъдем и блокирани за това? 😤

# 173
  • Бургас
А някой да е пътувал с животинчета, май ще пренасям две котенца до САЩ

# 174
Поне по това, което чета тук последно са се отворили дати в началото на февруари и от тогава нищо

# 175
  • София
Поне по това, което чета тук последно са се отворили дати в началото на февруари и от тогава нищо
Тогава(в началото на февруари) са били заредени дати за целия месец март, според моя приятелка, която по това време си запази час.

# 176
  • София
Здравейте, моля, отново един оперативен въпрос - след интервюто трябва да се получи имейл от ТНТ и тогава да се заплати таксата за доставка на паспорта ли? Посочила съм доставка на адрес. Колко дни след интервюто ви изпратиха имейл от ТНТ?
Благодаря ви!

# 177
  • София
queenmabb, аз на втория ден получих мейл, че паспортите са в TNT , не съм плащала доставка, отидох да си ги взема.
Ако ви се бавят много звъннете на куриерите - скоро обсъждахме случай, в който над 10 дни им ги няма на хората паспортите (а бяха с доставка), оказа се, че нещо се е объркало и си седят във Fedex/TNT и не им ги доставят.

Когато аз си запазих интервюто точно така беше - излезе целият месец март.., за след това и аз не съм чувала да има дати, но може и просто никой да не е споделил тук.
Но съм съгласна, че това е ужасно - може поне някакви указания да дадат, примерно отворените дати излизат в 12 часа .. или в началото на седмицата, или май месец на тая, тая и тая дата.

# 178
Здравейте,
току-що успях да насроча интервю!

# 179
  • София-Младост
Здравейте,
току-що успях да насроча интервю!
За кой месец?

Общи условия

Активация на акаунт