Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 75

• 37 578
  • 773
  •   1
Отговори
# 435
Аз само ви казвам ,че не бива да категоризирате останалите пациенти. Няма нищо лошо да си изкажете мнението ,но аз не държа на обективност,а Ясно съм написала ,че е мое мнение ☺ Също казах,че доктора става,също НЕ казах ,че имам проблем с теглото. Моя приятелка също е получавала забележки за теглото,но и това не съм го изкарала чааак толкова страшно-просто е възможно да смъмри момичето . С впечатление може да остане някой ,когато го посети лично. За това има мн хора с различни мнения ,при различни доктори ☺

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 19:28 от Mariah 7

# 436
Здравейте, ще се радвам ако някоя мама е доволна от децки гастроентеролог за кърмаче да сподели за София. Ще се радвам са кажете мнение за специалист в тази област

# 437
С две ръце гласувам за д-р Пападопулу за детски гастроентеролог. Няма да съжалявате. Преди това бяхме при едно "светило", д-р Елена Лазарова. Ужасно отношение към нас, не предразположи изобщо детето.

Искам да питам, какъв пулс е нормален при бременност? В 17 г.с и при мен е около 80-90. Чудя се дали се дължи на ковид или на бременността и дали е ОК...

# 438
Здравейте, пише ви едно много уплашено момиче на 21. Моля, да не ме упреквате, че не съм си направила тест, просто ужасно много ме е страх. Трябваше да ми дойде преди около 2 седмици. С приятеля ми не се пазим особено последно време... Страшно много ми се гади постоянно, повръщам почти всяка сутрин и ми е адски отпаднало. Въпросът ми е дали има някаква малка вероятност да не съм бременна? Пиша най-вече, защото имам нужда от успокоение и подкрепа. Приятелят ми не подозира нищо, не живеем заедно и се виждаме само вечер, честно казано нямам идея как ще реагира. Не искам да се стига до аборт, много искам да имам бебче, просто не се чувствам никак готова.

# 439
С две ръце гласувам за д-р Пападопулу за детски гастроентеролог. Няма да съжалявате. Преди това бяхме при едно "светило", д-р Елена Лазарова. Ужасно отношение към нас, не предразположи изобщо детето.

Искам да питам, какъв пулс е нормален при бременност? В 17 г.с и при мен е около 80-90. Чудя се дали се дължи на ковид или на бременността и дали е ОК...
Здравей, аз съм в 31 г.с вече и пулсът ми е 90-95 някъде, нормално е от бременността. Аз специално си следя кръвното и пулс, проследяващия ме АГ също. Разбира се винаги можеш да го коментираш и с твоя АГ.
Успех и пухкав финал. 😇👶❤️

# 440
Здравейте, пише ви едно много уплашено момиче на 21. Моля, да не ме упреквате, че не съм си направила тест, просто ужасно много ме е страх. Трябваше да ми дойде преди около 2 седмици. С приятеля ми не се пазим особено последно време... Страшно много ми се гади постоянно, повръщам почти всяка сутрин и ми е адски отпаднало. Въпросът ми е дали има някаква малка вероятност да не съм бременна? Пиша най-вече, защото имам нужда от успокоение и подкрепа. Приятелят ми не подозира нищо, не живеем заедно и се виждаме само вечер, честно казано нямам идея как ще реагира. Не искам да се стига до аборт, много искам да имам бебче, просто не се чувствам никак готова.

Винаги има шанс да си бременна, но ние тук не сме гадатели. Купи си тест утре и си го направи. Така ще знаеш със сигурност. И да отлагаш все ще стигнеш рано или късно до тест✌🏼

# 441
Gabriella00, при такова голямо закъснение отдавна трябваше да направиш тест. Да, разбира се, че има вероятност да си бременна. Няма смисъл да отлагаш теста, защото трябва да си наясно какво се случва. Има и определен срок за аборт по желание, така че отлагането на теста е безсмислено.

# 442
Тя не иска аборт, сигурно и затова си трае, докато стане късно за такъв.

# 443
Gabriella00, има много малка вероятност да не сте бременна. При това закъснение спокойно може да отидете на преглед. Ако има бременност тя ще се види, ако има друг проблем също. Ще ви трябва време да вземете решение и е по-добре да разберете сега. Колкото по-късно е ще ви е по-трудно. Особено, ако чуете сърчицето да бие.
И да, може да изглежда страшно на вашата възраст, но в момента в който гушнете малкото човече всички съмнения ще се изпарят.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 10:02 от fillme

# 444
Честит Празник дами🌹
Сутринта се събуждам с болки в кръста 17 ГС.предложете ми нещо за мазане или да си търпя болката докато ми мине🙁

# 445
Честит Празник дами🌹
Сутринта се събуждам с болки в кръста 17 ГС.предложете ми нещо за мазане или да си търпя болката докато ми мине🙁
Мен страшно много ме боли ходилото , като мускулна болка , схванато …днес съм на преглед ще питам АГ с какво мога да се мажа.

# 446
Можете да използвате тендивал. Той няма противопоказания.

# 447
Можете да използвате тендивал. Той няма противопоказания.
Благодаря😊

# 448
Честит празник, дами бъдете здрави и щастливи!
искам да попитам понеже ще ми бъде първо дете не съм наясно как стоя нещатата с педиатъра които после ще следи детето аз ли трябва да си го избера или в болницата в която раждам ще ме насочат.

# 449
Честит празник, дами бъдете здрави и щастливи!
искам да попитам понеже ще ми бъде първо дете не съм наясно как стоя нещатата с педиатъра които после ще следи детето аз ли трябва да си го избера или в болницата в която раждам ще ме насочат.

Ти си го избираш и отиваш лично да го попиташ дали ще ви запише при него. Защото има доста лекари, които са спрели прием на нови пациенти.

Общи условия

Активация на акаунт