Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 75

• 37 561
  • 773
  •   1
Отговори
# 495
Притеснението е, че не сте качила, или че сте качила много, аз не разбирам 😆

# 496
Че качвам 4кг за месец,доста са си. От напалото до сега 18с +3дни +5 кг,бебка е 331 грам. Нензам със сина ми пак качих много 21кг за цяла бременост🤷‍♀️До края ще стана бидон🤣Аз съм ниска 162см🤔

# 497
Аз съм качила 8 килограма и малко до сега - 34г.седмица. Доктора ме хвали, никога не ми е правил забележка да ям повече примерно. Та явно се цени да не си затрудняваме организма с много излишни килограми, което си има логика. 80% от бременността до сега си я прекарах почивайки на легло, не по собствено желание.

# 498
Аз съм 158 см, не кг Grinning
Ако стана 70кг до края, което май е неизбежно незнам как ще вървя... Ако по рано бях разбрала, че няма значение колко ям, бебето взема колкото иска и колкото има нужда, нямаше да е така. Сега не бих си и помислила да свалям или да се лишавам тепърва... Ще се лишавам на есен Grinning

# 499
Аз съм качила 8 килограма и малко до сега - 34г.седмица. Доктора ме хвали, никога не ми е правил забележка да ям повече примерно. Та явно се цени да не си затрудняваме организма с много излишни килограми, което си има логика. 80% от бременността до сега си я прекарах почивайки на легло, не по собствено желание.
Ами радвайте се че доктора ви хвали. Моя доктор не ме кара да ям,аз си хапвам. Явно натурата ми е такава. Не съм дебела,но като бременея си имам апетит и качвам. Ям три пъти на ден макс,като вечерята е макс в 20 часа. Сладко не консумирам🤷‍♀️Както казах с първата бременост качих 21 кг,явно и сега ще е така☺ За мен е важно бебето да се развива и да си наддава. Синът ми се роди 4350,а аз си върнах формата за 4 месеца.

# 500
Разбира се, че е важно бебето, да. Аз до скоро се чудих всичко наред ли ми е с тоя малък корем и от цялото лежане по болници и цялостно обездвижване ми се поизгуби апетита. И ям де, ям 😃 ама беше назор до скоро. Важно е накрая да си имаме живи и здрави бебоци и ние до тях, пък килограми се свалят, стига да не пречат на организма по време на бременност.

# 501
Разбира се, че е важно бебето, да. Аз до скоро се чудих всичко наред ли ми е с тоя малък корем и от цялото лежане по болници и цялостно обездвижване ми се поизгуби апетита. И ям де, ям 😃 ама беше назор до скоро. Важено е накрая да си имаме живи и здрави бебоци и ние до тях, пък килограми се свалят, стига да не пречат на организма по време на бременност.
Аз да ви кажа корем нямам кой знае какъв,но в дупе и крака се набих. Но наистина хапвам макар че повръщам,на моменти.Аз още от начало си имам апетит особено като пиех кортикостериоди,понеже съм след инвитро. Права сте важно е да са здарви бебоците,пак килограмите послед ще сваляме накак си🤔Желая ви леко бременеене и едно леко раждане ☺

# 502
Милото, много благодаря! Лека бременност и на вас и щастлив завършек! 😊

# 503
Здравейте и аз да се влюча по темата в 18с+5дни преди да забремения бях 60кг сега съм 64кг като цяло никога не съм била активна спортистка, но се разхождам или карам велосипед . Височината ми е 163см моя АГ до сега не ми е правил забележка за кг но за напред не знам как ще е.

# 504
Притеснявам се че качих 2 кг за толкова бързо.Чудя се ако продължава така до края каква ли ще стана 😂

# 505
Някой знае ли колко е прегледа в Св. София при др. Кобаков?

# 506
  • София
Не се тревожете много за кг, с първата бременност качих 21 може би, спрях да се тегля накрая. За по-малко от година, без усилия, само с кърмене и всекидневни разходки, свалих 17 и бях почти като преди. Сега обаче почвам от доста по-високо тегло и съм решила много, ама много да внимавам какво ям, че да не се търкалям накрая. Бебчето определено няма нужда от бял хляб, картофи, ориз и сладко всеки ден. С тези храни трябва да се внимава повече.

# 507

Беше 50 лв миналата година, но не ви го препоръчвам. Имам доста злополучен опит с него.

# 508

Беше 50 лв миналата година, но не ви го препоръчвам. Имам доста злополучен опит с него.

Бихте ли споделили опита Ви с него? Разбира се, ако е удобно.

# 509
Аз всеки ден ви занимава с нещо, но преди малко най-неочаквано на МБ излезна стрептококова инфекция.
Скрит текст:
Прочетох малко естествено, но все пак идвам да питам чак толкова ли е страшно и опасно Disappointed Нямам симптоми, течения и т.н. и изведнъж това… Някой сблъсквал ли се е, излекувал ли го е и най вече последствията за бебчето какви са?

ПП. 13-та седмица съм.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 19:39 от Darling*

Общи условия

Активация на акаунт