Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Разрешено ли е бащата да присъства на раждането в болница Св. Георги?
Каква е подходящата доза физиологичен разтвор за инхалации при деца и възрастни?
Какво да правя, ако бебето ми е наддало тегло с 300 грама в края на 38-та седмица?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Разрешено ли е бащата да присъства на раждането в болница Св. Георги?
-
Каква е подходящата доза физиологичен разтвор за инхалации при деца и възрастни?
-
Какво да правя, ако бебето ми е наддало тегло с 300 грама в края на 38-та седмица?
Наддаването на тегло от 300 грама за една седмица в края на бременността може да предизвика безпокойство, но такива измервания често дават големи отклонения. В този случай е препоръчително да се ограничат въглехидратите, но не е необходимо да се притеснявате излишно. Винаги е добре да се консултирате с лекар, който ще ви предостави подходящи насоки за по-нататъшни действия.
-
Какви са измерванията на шийката по време на бременност?
-
Какви лекарства са безопасни за приемане по време на кърмене?
с миналата бременност не съм имала такъв проблем, ама вероятно мускулите на тазовото дъно са отслабнали. Разликата между двете бременности е много малка (7 месеца след раждането забременях отново), дали това би могло да оказва влияние?