Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 75

• 37 561
  • 773
  •   1
Отговори
# 510
Нямам опит аз, но имате Стрептокок Б, не стафилококи. Трябва да се лекува, доколкото знам е пречка за нормално раждане, но имате много време да го излекувате.

# 511
Редактирах се, благодаря!
Много се надявам проблемът да е само в начинът на раждане, а не през самото износване и развитие на бебето Hands Pray
Предполагам ще ми изпишат антибиотик, а той също много ме притеснява по време на бременност…

# 512
Много жени пият антибиотик по време на бременност, не се притеснявайте. Инфекциите са по-опасни от антибиотика, дано бързо да се справите.

# 513
Бременна съм в 15-16 седмица, имам тежест ниско долу и болки в областта на яйчниците. Връщам се от преглед плода е ок, шийка 39мм, няма контракции, матката е спокойна. Според доктора са болки в червата, като се има в предвид,че и Магнезия съм с всекидневна диария, но и съм с предна плацента,която е на разстояние 1.5см от шийката. Според док, макар и рано още да се каже ако е ниска, може и от това да е тази тежест.
Искам да попитам момичетата с ниска плацента , на какво разтояние е от шийката за да бъде ниска..

# 514
Бременна съм в 15-16 седмица, имам тежест ниско долу и болки в областта на яйчниците. Връщам се от преглед плода е ок, шийка 39мм, няма контракции, матката е спокойна. Според доктора са болки в червата, като се има в предвид,че и Магнезия съм с всекидневна диария, но и съм с предна плацента,която е на разстояние 1.5см от шийката. Според док, макар и рано още да се каже ако е ниска, може и от това да е тази тежест.
Искам да попитам момичетата с ниска плацента , на какво разтояние е от шийката за да бъде ниска..
Аз също съм с ниска за разстояние не знам колко е от шийката,но имам болки и неразположения.Доктора каза че най-вероятнонсе дължат на ниската плацента🤷‍♀️ Със сина ми бях със задна висока и съм нямала проблем,но вскяка бременост е различна.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 21:36 от Милото

# 515
Аз също съм с ниска за разстояние не знам колко е от шийката,но имам болки и неразположения.Доктора каза че най-вероятнонсе дължат на ниската плацента🤷‍♀️ Със сина ми бях със задна висока и съм няма проблем,но вскяка бременост е различна.

Бяхме си писали тогава,че имаш едентични болки с моите. Продължават ли още?
Според този док Алеракта е пълна простотия - цитирам...
И ми трябвало силен магнезии, аз от този съм в постоянно къркорещи черва, представям си о истински силен..

# 516
И аз имам болчици и дискомфорт. Ниска задна плацента.
Не съм съвсем сигурна, но не се ли вдига плацентата в по-големите седмици?

# 517
Аз също съм с ниска за разстояние не знам колко е от шийката,но имам болки и неразположения.Доктора каза че най-вероятнонсе дължат на ниската плацента🤷‍♀️ Със сина ми бях със задна висока и съм няма проблем,но вскяка бременост е различна.

Бяхме си писали тогава,че имаш едентични болки с моите. Продължават ли още?
Според този док Алеракта е пълна простотия - цитирам...
И ми трябвало силен магнезии, аз от този съм в постоянно къркорещи черва, представям си о истински силен..
Аз също ги имам не са всеки ден,но ги имам от време на време. Моята АГ на частно,не ми дава чист магнезии докато не вляза в 20 седмица🤷‍♀️До тогава ще съм на Алеракт и нож па при нужда. Аг-то ми прави фетална морфология и  на нея имам пълно доверие. На 23 съм при нея и ще сменяме дозата и ще пускаме и витамини. Тогава ще съм в 20 сед+.Тя ми е частния АГ,а този по здравна каса АГ не го търси,за него болките са нормални🤣

# 518
Да аз също съм с пълно доверие на репродуктивният Аг в Тутракан и продължавам Алеракта. Но просто се депресирах как от толкова ниска доза съм мега зле със стомаха, какво остава от по висока. Но здраве да е, за това ми е болничният да си седя в къщи 😞
Иначе да и според днескашното ми Аг болките са нормални, чревни проблеми. Щом канала е затворен и бебето е добре всично било 6плюс. Да не търся теле под вола с една дума.

# 519
Дарлинг,  тези инфекции могат да причинят скъсяване на шийката. По-добре да се лекува, за да не се прояви в някакъв момент.
Редактирах се, благодаря!
Много се надявам проблемът да е само в начинът на раждане, а не през самото износване и развитие на бебето Hands Pray
Предполагам ще ми изпишат антибиотик, а той също много ме притеснява по време на бременност…

# 520
Аз не съм била с ниска плацента, но разни болки  също си имах. За мен са нормални, помислете през какво преминава тялото ви все пак. Нош па не съм пила, магнезий пих след 25та седмица, заради контракции.

# 521
Аз не съм била с ниска плацента, но разни болки  също си имах. За мен са нормални, помислете през какво преминава тялото ви все пак. Нош па не съм пила, магнезий пих след 25та седмица, заради контракции.

Моите на фона на постоянното лежане  ми се виждат доста. Тежестта ниско долу ми е постоянна почти. Стрелкащите болки в матката също, не са нещо нетърпимо, но достатъчно да се шашне човек, особено някой с моето нестабилно психично състояние ( по цял дена лежа и си говоря с котката).

# 522
yoanna789, Бойчев на всички изписва Алеракт. Можеш да си вземеш съставките по отделно и да избереш друга форма на магнезий, който да не ти влияе така на стомаха.

# 523
Магнезият в Алеракта не е особено голямо количество. Не мисля, че ще ви даде кой знае какво влияние на болките. И на мен първо ми изписаха Алеракт, ама после минах на Магнерот.
Иначе болки през цялата си бременност имах, от начало до край. Като даже не включвам скъсяването на шийката и лежане за задържане. Болки, напрежения, дърпания, бодежи. От всичко ще опитате, повечето неща са напълно нормални.

# 524
Момичета ,на вас как ви с отразява това време? От 2 дни вече започнах да се депресирам,студено ми е и мн ,много не излизам.Отделно на това,вс около мен са заразени с този Омикрон. Може ли това ми състояние на тревожност и изпадане в нервно състояние да се отрази на бебето ?? С първата бременност бях много по-спокойна и ми е гузно,че сега предавам негативни емоции на бебето.

Общи условия

Активация на акаунт