Била, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 13

• 74 164
  • 853
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Аз си правя и претопено-гхи,когато е на изгодна цена.Излиза по-евтино от купешкото.

# 526
  • софия
Ако някой няма да ползва точките от Била за KitchenAid бих ги взела. Искам да купя ножове ПАК (вероятно вече трети комплект), но не пазарувам активно там.

# 527
Някой взимал ли е овче сирене на Метро шеф, разфасовка 800 гр? Хубаво ли е?
Масло аз лично преди взимах само жълтото на Била. Скоро взех едно френско от Метро и другия път ще пробвам и на Метро шеф тяхното.

# 528
Вчера в Метро имаше някакво полско масло силно намалено и големи количества, 200 гр за 3 лева. Сигурно му доближава срока, но ме мързи сега да ходя до фризера.

# 529
Тези от Микс Маркет ме разсмяха днес.
"Беяз коюн пейнири" значи "Сирене от бяла овца" и е с марка Bulgar. Опаковка на турски, но ... Bulgar.
Кечи пейнири е "Козе сирене" ... keçi е коза.
Обаче етикетът е изцяло на немски при "Япрак сармасъ" (сарма от листо, буквално).
Някои етикети на немски, някои на руски, някои на български, опаковките на турски. А цените не са нито в лева, нито в евро ,нито в рубли. Не пише Grinning
Имаше някакво "сливочное масло", какво ще рече това? 5 или 5.99 беше, не помня

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 01:08 от diziler

# 530
Краве масло.

А листата били "гроздови"..ти да видиш. Досега все лозови сме ги наричали, от лозите. Плодът е грозде.

# 531
Тези от Микс Маркет ме разсмяха днес.
"Беяз коюн пейнири" значи "Сирене от бяла овца" и е с марка Bulgar. Опаковка на турски, но ... Bulgar.
Кечи пейнири е "Козе сирене" ... keçi е коза.
Обаче етикетът е изцяло на немски при "Япрак сармасъ" (сарма от листо, буквално).
Някои етикети на немски, някои на руски, някои на български, опаковките на турски. А цените не са нито в лева, нито в евро ,нито в рубли. Не пише Grinning
Имаше някакво "сливочное масло", какво ще рече това? 5 или 5.99 беше, не помня
Скрит текст:

Голямо чудо за цените. Прилагате закона "Чл.19.(1) Цената на стоката трябва да бъде посочена в левове." Като се обадят на касата викате данъчните и КЗП.
В България са най-учените хора. Владеят по 5 езика. Ха Ха Ха.

# 532
В този супермаркет са уникум. Купуваш пастет, на касовата бележка пише "за мазане - 1 бр". Купуваш диня, на касовата бележка пише пъпеш. Като нещо е на промоционална цена, на касата си го цъкват без такава и трябва изрично да подсетиш и да поискаш поправка в цената. Ако купуваш мн. продукти и не внимаваш какво се цъка, разбираш след дъжд качулка по път или вкъщи. Иначе на влизане в супермаркета винаги касиерката поздравява, казва "добър ден", до нея стои шефът... един руснак. Той винаги е в цивилно облекло, работническо. За заблуда на противника. Нещо като "скрит клиент", хаха. Продуктите в този магазин определено ме кефят, но обслужването в този магазин е под всякаква критика. Пък етикети, дето не отговарят на сложеното зад тях... това си е най-редовно. При 10 вида сладолед, 2 от тях са на промоционална цена. Но сложените сладоледи зад червените етикети са други видове, не намалените. Абеее.... хитринки от руски вечеринки.

# 533
Има ли паркинг магазина?

# 534
  • София
Има ли паркинг магазина?
Има няколко места на тротоара пред магазина. Спирали сме заради Била, когато Микс Маркет още не беше отворен, но едва ли има толкова посетители, че да се запълнят всички места.

# 535
Интересно ми е, бих се разходила до този магазин, но няма да мъкна торби по рейсовете. Като цяло ми се струва смотана работа - не може да се отвори сайт, има някакъв фейсбук, който ми дава адрес в Париж, струва ми се много неуредена и хаотична работа.

# 536
Пони, не очаквай кой знае какво. Магазинът е 2х2. Завъртиш се наляво и надясно и свършва. Между регалите си е тесничко.

# 537
  • София
На тази снимка се вижда къде са спрели колите. И от другата страна на Била, в перпендикулярната уличка на Г.М. Димитров също има места.

# 538
И скъп магазин, което за мен е първа причина да нямам намерение да го посетя въобще. Избирам простички храни на нормални цени, нямам влечение към изг@зици.

# 539
Май, май и аз ще се откажа. Гледам, че основното са захарни изделия, които са ми забранени и алкохол, какъвто не пия. Не виждам интересни сирена и риби.

Общи условия

Активация на акаунт