Била, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 13

• 74 163
  • 853
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Може да се ползва и паркинга на Била. И в нея няма опашки, персонала скучае и се гони из магазина.
Пони, рибите са като в Берьозка. Хайвер някакъв изкуствен има, дъщеря ми купи - с изтекъл срок. ММ го изяде, не го прокара и още е жив. Фризер със замразени пелмени, вареники, чебуреки. Вертикални хладилници със стоки, произведени в Герм. за живеещите там руснаци.
А, на 50 м. от него си имаме и квартална Берьозка.
Ама накрая се мятам на рейса и отивам в Лидл Ст. град или близкото Фантастико.

# 541
Ако е Фантастикото в Дианабад, съм ходила в него и е много добро. Често карах сина ми на едни процедури и докато го чаках, прекарвах във магазина. На мен най-близо ми е Скай Сити. Месото във Фантастико е много по-добро, отколкото в Лидл, рибата също. Да не говоря, че като ме домързи да готвя, се прехранваме от топлата витрина. Въобще, в момента тези магазини ми вършат най-много работа. В Микс бих отишла за нещо екзотично, но явно няма нещо забележително.

# 542
Като цяло ми се струва смотана работа - не може да се отвори сайт, има някакъв фейсбук, който ми дава адрес в Париж, струва ми се много неуредена и хаотична работа.
Защо адрес в Париж? Дава адрес в София,  Дианабад бл.65, до метростанция ГМ Димитров
https://www.facebook.com/mixmarkt.bg
И скъп магазин, което за мен е първа причина да нямам намерение да го посетя въобще. Избирам простички храни на нормални цени, нямам влечение към изг@зици.
Скъпи са някои неща, други не. Например грузинската лимонада "Натахтари" е с 30 ст. по-евтина от същата в Берëзка. Т.нар. сырок също са по-евтини. Пастетите са евтини, плодовете са евтини... Има много неща, които ги няма по другите магазини, това не значи, че са изгъзици. Например "сушки с мак", мен ме кефят много.
Май, май и аз ще се откажа. Гледам, че основното са захарни изделия, които са ми забранени и алкохол, какъвто не пия. Не виждам интересни сирена и риби.
Има различни видове риби, а и сирена/кашкавали

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 01:05 от diziler

# 543
Ами аз дори не разбирам какво ми говориш 😁 - сушки, сьрок и т.н. Трябва да ги търся из нета. Искам с храната да ми е просто, лесно и ясно. 🙂 Някои неща са ми тотален аут - тип лимонади със захар и колбаси с канцерогенни консерванти. Това ме прави лош клиент вероятно. 🙂

# 544
Ами ако ходиш в Берьозка чат пат, ще знаеш какво е "сушки."  Няма дума на български, няма ги и в българските магазини. 95% от продуктите в Микс Маркет ги няма в другите магазини.

И "Сырок" е като мини сладолед, но вътре е с извара. С различни вкусове. В Киев съм ги купувал за жълти стотинки.

Много е интересно как един човек, без да е ходил нито веднъж там, хейти яко по този магазин. Пони69 в последните си 5 коментара намери 100 причини да изтъкне, за да каже колко е лошо там. А всъщност никога не е ходила. Ако веднъж е отишла и не е доволна, приемам. Ама така наизуст да се говори и да се хейти... ми е супер странно. Като за книга, която оплюваш още от заглавието, без да си прочел и 2 страници от нея.
Аз не казвам, че този супермаркет е "върхът на сладоледа", има си недостатъци. Ходя, защото стоките са по-различни от другите и някои мога да ги намеря само там. Като грузинската "Аджика" например, супер разядка, която си купих за пореден път в събота.

Хубава седмица на всички

# 545
Разгледах им офертите онлайн и не съм очарована, затова и няма да си правя труд да се замъкна там физически. В Берьозка ходя, продават най-хубавият кефир, който съм опитвала някога. Вафлените кори също ми трябват, но не съм фен на магазина, твърде боклучав състав на храните, няма какво да избера, отделно са и надценени. Не преча на други да си пазаруват там, но пък имам право и на собствено мнение. В днешно време не е нужно човек да посещава магазин физически, за да е добре информиран, извинявай, но това е нелеп аргумент.

Хубава и вкусна седмица и на теб. 🙂

# 546
  • Стара Загора
В събота пазарувах в Била и жена преди касата ме заговори, пита ме мога ли да услужа с карта Била, каза ѝ, че няма проблем. Маркираха ми картата и я дадох на жената зад мен, а касиерката, докато маркираше продуктите ми, каза "Видях, че си предавате картата. Забранено е". даже касиерката на съеседната каса се обърна и каза на жената зад мен, че преди малко ѝ била казала, че няма да мине с чужда карта, а тя решила да пробва на друга каса... В крайна сметка касиерката на моята каса после маркира моята карта за сметката на другата жена.

# 547
Въобще не съм хейтила по магазина, поначало винаги съм отворена да опитам и разгледам нещо ново и непознато. Тъй като в последно време съм на доста строга диета откъм въглехидрати, гледам да не посещавам магазини, в които се предлагат такива изкушения, за да не си нарушавам диетата. То, не че във всеки магазин не се предлагат, но някъде, като в Лидл, са много силно застъпени. Оглеждам се предимно за месо, риба, вкл. интересни рибни консерви, зеленчуци и някои зеленчукови консерви.

# 548
В събота пазарувах в Била и жена преди касата ме заговори, пита ме мога ли да услужа с карта Била, каза ѝ, че няма проблем. Маркираха ми картата и я дадох на жената зад мен, а касиерката, докато маркираше продуктите ми, каза "Видях, че си предавате картата. Забранено е". даже касиерката на съеседната каса се обърна и каза на жената зад мен, че преди малко ѝ била казала, че няма да мине с чужда карта, а тя решила да пробва на друга каса... В крайна сметка касиерката на моята каса после маркира моята карта за сметката на другата жена.

Това за пръв път го чувам. Frowning
Аз също съм услужвала с моята карта на човека пред мен. Не е имало проблем. И на мен, и на него, е излизала отстъпка.

# 549
@Poni69, Берëзка и Микс маркет определено не са за хора, които са на диета, така е. Преобладават сметани, млечни и т.н. Само на щанда с рибите ще има неща като за вас, отделно и бурканите с разни там.. нахут, грах, кисели краставички и т.н. При зеленчуците и плодовете няма разнообразие, те са за другите вериги.
Разгледах им офертите онлайн и не съм очарована, затова и няма да си правя труд да се замъкна там физически. В Берьозка ходя, продават най-хубавият кефир, който съм опитвала някога.
Ето, отишли сте до Берëзка, оценили сте, че има и кефир. В Микс Маркет също има кефир, доста видове. А обикновено руските неща, които съвпадат с тези в Берьозка са по-евтини в Микс Маркет, но без да знаете бързате да критикувате. И кашкавалите, и кефира, и лимонадата, и сладоледите, и т.нар. "сырок", и пастетите са по-евтини от тези в Берëзка.  Казвам ви, защото е странно, че вече имате изградено мнение, без да сте стъпили вътре. Никой не ви кара да се "замъквате" натам, не ходете. Но поне не давайте ниска оценка на нещо, което не сте виждали, типично по нашенски. Оплюли сме филма, преди да сме го гледали.

# 550
пазарувах в Била и жена преди касата ме заговори, пита ме мога ли да услужа с карта Била, каза ѝ, че няма проблем. Маркираха ми картата и я дадох на жената зад мен, а касиерката, докато маркираше продуктите ми, каза "Видях, че си предавате картата. Забранено е". даже касиерката на съеседната каса се обърна и каза на жената зад мен, че преди малко ѝ била казала, че няма да мине с чужда карта, а тя решила да пробва на друга каса... .
Аз скоро услужих в Билла на една жена пред мене с картата ми (с пластиката), а като дойде моят ред... се отбелязах с телефона. Тоест електронната карта е с друг номер, така че нямаше проблем, не са и повдигали въпрос.

# 551
Какви видове кефир има и на каква цена в Микс маркет, това съм пропуснала?

# 552
Ще пробвам да намеря някакви снимки, така наизуст.. не помня цени. Бяха руски и турски, произведени в Германия... сложна работа.
А вчера в Лидл на какво се натъкнах, майкоу...

Сръбска свинска мас

# 553
Да, отдавна я има в Лидъл свинската мас. Само че цената и' доста се увеличи- 6,99 лв, а беше поне с 2 лева по-малко...🤪 Иначе е хубава. Интересното е, че преди около лятото изчезваше и се появяваше около зимния период. А сега, с новата цена, все си я има.😃 Но явно купувачите са по-малко. Мисля, че е хърватска, а не сръбска.
Пони, мисля, че във всеки магазин сладките неща и въглехидратите са доста застъпени.🙂 Е, освен в тези за зеленчуци, месо, риба...
За картите на Била ми е много интересно, че било забранено...Касиерката лично е питала другите хора на опашката дали някой може да ми услужи с карта...😁 Макар че аз бях готова да си платя редовната цена, не бях забелязала, че продуктът е намален само с картата им (някакъв зеленчук беше)...

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 01:31 от dolce miele

# 554
Филтри за пречистване на вода Аквафор къде има на промоция?

Общи условия

Активация на акаунт