Била, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 13

• 74 814
  • 853
  •   1
Отговори
# 720
И аз имам около 10 точки за Варна.

# 721
Защо в Т-маркет се правят на разсеяни за точките? Ако не бях видяла, че на екрана пише "1 точка", нямаше и да разбера...Пък колко точки пишело на касовата бележка, че ми се полагат, ама искам ли (отегчена физиономия), добре...след малко ще ми дадат...Специално изчаках касиерката да отвори някъде под касата, да вземе листче и точка, залепи ми я...Обикновено тези точки стоят на една ръка разстояние, не някъде отдолу. Би трябвало и сами да ги дават или поне да питат искаме ли ги...Не че са кой знае какво точките, ще ги дам на някого, обаче ми се стори твърде странно.😆

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 23:44 от dolce miele

# 722
И аз имам около 10 точки за Варна.
Ако Ви се занимава с изпращане по поща/ куриер, ще Ви пиша данни. Благодаря!

# 723
  • Пловдив
Някой ползвал този зехтин...?
https://tmarketonline.bg/product/maslinovo-maslo-speroni-ehtra-virgin-1-l

# 724
  • Русе
Много искаме да си купим надуваем матрак легло и и разглеждам вариантите на bestway Tritech. Забелязвали ли сте да продават някъде? Много изглежда сигурен, стабилен и здрав като изработка. Надявам се да стигне за един офис. Добре звучи да се помпи сам.
Имаме/хме такъв. Много е удобен. Направо си е спалня. Дори и в Германия е ходил с нас на гости. Все още го имаме, но е спукан. Децата го ползваха за трамплин. Не сме го изхвърлили, защото ММ мисли да пробва да го лепи, но не ни е трябвал от 3 години и седи прибран под спалнята.

Абе, тези от Билла защо зареждат само по една щайга патладжан за цял ден? Вчера свърши пред мен в 8,30 ч. Тази сутрин по същото време извадих късмет. Но така и не заредиха друг.

# 725
Надуваеми матраци ползваме редовно на палатка като ходим от 10+ години. След 20тото спане почват да се поразтягат, на 2-3 години ги сменяме, по шевовете се пукат. Забравете лепене.
За вилата ги ползвам, като има повече народ също.
Обаче за офис ?!? Нещо не разбрах.

# 726
  • Точно където трябва
Искам да върна нещо в Метро. Пак с карта ли трябва или фактурата е достатъчна?

# 727
  • Пловдив
Преди години връщах там - само с фактурата на Информация - бързо стана и не са ме размотавали изобщо

# 728
  • Русе
Искам да върна нещо в Метро. Пак с карта ли трябва или фактурата е достатъчна?
С фактурата.

# 729
Искам да похваля Био маслото на Била! Отдавна не бях купувала, но не отстъпва на Президент по качество.
*Цената не видях каква е.

# 730
А аз да се похваля, че доволно заредих от  маслото Монарх от Била. Simple Smile

# 731
  • София
Искам да похваля Био маслото на Била! Отдавна не бях купувала, но не отстъпва на Президент по качество.
*Цената не видях каква е.
и аз търся алтернатива (може и да не е био), каква цена е?

# 732
  • София
Моля за снимка на Био маслото от Била. Simple Smile

Вчера купих 2 опаковки Монарх от Била.  Понеже имам друг пакет масло, отворен, сложих ги в камерата  Старая се винаги да имам масло в къщи. Освен за баназване на филийки, го ползвам когато правя хляб.
Монарха на мен ми мирише на масло. Не усетих гадна миризма. Някой беше писал за това / може да е било в друга тема /.

# 733
После ще снимам Био маслото.
Преди него купих френско, май монарх от промоция, и него ще снимам, ужасно беше. Вадя го от хладилника и се маже, което е абсурд за истинско масло.

# 734
  • софия
Купих Монарх от миналоседмичната промоция на Ф. Не мога да го намажа, ако съм го извадила от хладилника. Ползвах вече. Мирише на масло. Срокът на годност е до 28.12. Сега е на промоция в Била. Миналата седмица взех и от Била био и от тяхното. И те бяха на промоция.

Общи условия

Активация на акаунт