Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 9

• 65 739
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
Аз използвах преди Трет-а, Ретинол на TO 1% за около 3-4 месеца и беше ок. Има минимален ефект, ако нещо може да се види за такъв кратък период с ретинол, но е добро започване поне за мен, преди да се премине към Трет.

# 76
В такъв случай какъв трет ползвате?

# 77
Акнелиз.

# 78
Здравейте! От къде си поръчвате акнелиз? Аз го намерих в алиекспрес и се чудя дали да го поръчам?

# 79
Здравейте! От къде си поръчвате акнелиз? Аз го намерих в алиекспрес и се чудя дали да го поръчам?

От олх и базар.бг.

# 80
Аз ползвам този, като преди това съм ползвала няколко туби Акнатак и след това няколко туби Айрол. Този по консистенция, ефект и странични реакции бие всички. Ако има някой от Италия, който да ви го вземе или с превозвач, го препоръчвам горещо.

# 81
  • Някъде по Дунава
От ФБ страница за пазаруване от Турция.

# 82
И аз си поръчах Акнелиз. От Турция ще дам отзиви.

# 83
Аз ползвам този, като преди това съм ползвала няколко туби Акнатак и след това няколко туби Айрол. Този по консистенция, ефект и странични реакции бие всички. Ако има някой от Италия, който да ви го вземе или с превозвач, го препоръчвам горещо.

А каква цена е?

# 84
А като хидратация от какво сте доволни? За Cerave и Bepanthen прочетох. Препоръчайте нещо за по-дълбока хидратация.

# 85
ДХ3, мисля, че около 15€.

# 86
А като хидратация от какво сте доволни? За Cerave и Bepanthen прочетох. Препоръчайте нещо за по-дълбока хидратация.
Зависи каква ти е кожата. Моята е суха и в момента рутината ми е следната: двойно почистване, аминокиселините на ТО, като попият - трет, после слагам центела, есенцията и крема на Холика Good cera, накрая запечатвам с масло B Oil на ТО. Изчаквам по 20 минути между стъпките.

# 87
Зависи каква ти е кожата. Моята е суха и в момента рутината ми е следната: двойно почистване, аминокиселините на ТО, като попият - трет, после слагам центела, есенцията и крема на Холика Good cera, накрая запечатвам с масло B Oil на ТО. Изчаквам по 20 минути между стъпките.
Доста стъпки, поздравления за упоритостта..
Дори на мен, която, обичам много козметиката, ми идва доста.

# 88
Благодаря kati_v наистина сериозен режим. Ще пробвам Холика, не се бях сетила за тях. Искам нещо подобно на твоето, но с по-малко стъпки.

# 89
  • ❌❌❌
Здравейте, момичета! Записвам се да следя темата, ще пиша по-късно, защото съм заета в момента.

Аз съм голям фен на ретиноидите - това за мен е каквото е ФДТ за всеки кифлоч.

Общи условия

Активация на акаунт