Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 9

• 67 360
  • 758
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас/Пз
Какви са тези цени за 20 грама? Моят немски крем е 18 евро за 50 грама.
Това ли е немския трет?

# 301
Да. Тази цена от пет евро е само, ако продукта е изписан с червена рецепта, т.е. това е клиентска такса. Може би такава рецепта се дава при тежко акне. Купувам го вече пет години и само опаковки от 50 грама съм виждала.

# 302
  • Бургас/Пз
Да. Тази цена от пет евро е само, ако продукта е изписан с червена рецепта, т.е. това е клиентска такса. Може би такава рецепта се дава при тежко акне. Купувам го вече пет години и само опаковки от 50 грама съм виждала.
Благодаря, а може ли да се купи на нормалната цена без рецепта. Дъщеря ми се прибира след седмица и се чудя дали да й го поръчам. Искам да пробвам нещо друго освен ползвания до сега Акнелийз

# 303
Не може. Рецепта винаги съм получавала лесно от ЛЛ, но без нея не може. Дори с една и съща рецепта не ми дават да купя два пъти, въпреки че не е по здравна каса.

# 304
  • Бургас/Пз
Много благодаря. Ще й кажа да попита ЛЛ дали може да й даде. Чудя се дали с рецепта написана от лекар в Бг ще й го дадат. Аз съм купувала преди време за приятелка, но друго лекарство

# 305
  • пустинята Гоби
Цената на Акнелийз е спекулативна. В Турция струва към 10 лева, ама не всеки ходи там често, че да си купува.

# 306
  • Бургас/Пз
Цената на Акнелийз е спекулативна. В Турция струва към 10 лева, ама не всеки ходи там често, че да си купува.
Да, преди две седмици беше 99лири в турска аптека в Одрин, което е около 13лв. Нямаше обаче 0.025, а само 0.1

# 307
Взех си трет от турция но няма да го ползвам, ако някой  го иска да ми пише.

Извинявам се, но потребител titinabg, иска да й отговоря нещо, но пише че са й ограничени получаванията на лс. 😀  (0.05/0.1)

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 11:54 от deni4ka_m

# 308
  • София
Вчера си взех от Турция Акнелиз, имаше 0.025, 0.05 и 0.1 %, цена 100 лири.

# 309
  • Бургас/Пз
Извинявай, че отново те разпитвам, но може ли да ми кажеш, коя концентрация ползваш?? Има ли изобщо 0.25 както е турския, защото на дъщеря ми й казали, че има само 0.5 и 0.1 cordes vas

# 310
Не мисля, че има 0,1. Само 0,5.

# 311
  • Бургас/Пз
Не мисля, че има 0,1. Само 0,5.
Да, явно е така. Обясни ми, че Vas било 0.5, а BPO - имало и 0.1.
Благодаря ти.

Много искам да го пробвам 0.5 и й казах да вземе една опаковка. Сега обаче се чудя дали ще е много по-силно от Акнелийз и Ретин А 0.025?? Само тях съм пробвала до сега. Ти само немското ли си ползвала или можеш да го сравниш с нещо друго

# 312
  • Варна
Здравейте! Моля за съвет - въведох третиноин 0.25 леко и лесно, въпреки че кожата ми е склонна към алергии и раздразнения. И въпреки че до момента, в който ще приключа тубичката, има още поне месец, вече се чудя дали следващия път да взема по-високата концентрация. Или това не е добра идея, предвид сезона и е необходимо поне няколко месеца да остане на сегашния вариант?
Естествено, много четох, преди да попитам тук, но мненията са разнопосочни и наистина съм объркана.
Благодаря ви!

# 313
  • Бургас
Здравей!
Аз не виждам смисъл да бързаш точно през лятото да въвеждаш 0,05.
Може междувременно да си вземеш и 0,05 % Третиноин и да слагам веднъж - два пъти седмично от него, а другите дни 0,025.

# 314
И аз не знам какво точно да правя. Ползвам трет 0,05 от 4-5месеца,още една опаковка не съм изхабила, но в началото май по-добре беше положението, сега леко имам зачервяване на кожата и без грим не седи никак добре. Да разредя веднъж или два пати на седмица, да го спра ли и аз не знам. Или имам и Avene Physiolift  нощен да започна него като по слаб продукт?

Общи условия

Активация на акаунт