Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 9

• 64 539
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
Никога не оставям почистващ продукт на лицето си, пък те да пишат каквото искат.

# 706
Ползвам и аз като ме мързи само, но после измивам с нещо почистващо.

# 707
  • София
В краен човешки мързел рутина не правя.
Почиствам с нещо и утре е ден.

Мицеларна вода никога не съм ползвала, не ми харесва, но пък мицеларни кърпички - чат-пат скипвам с това.

# 708
Аз ползвам мицеларна вода, но като ме мързи след работа и под душа си мия лицето с каквото намеря. 😆

# 709
  • Варна
Много дълго време ползвах мицералната вода на Орифлейм,но не ползвах ретиноли. Откакто се ограмотих двойното почистване е задължително,а мицералните води си кибичат в шкафа Grinning.

# 710
  • София
Така, де, всички сме били глупави Mr. Green

# 711
  • Варна
За глупава......не знам ама неграмотна по темата определено още съм си Grinning макар,че доста изчетох от страх.

# 712
  • София
Питай, каквото не ти е ясно, тук сме да се чуваме и да си даваме насоки Hug

# 713
  • Mostly in my mind
Цоп и аз при вас. Simple Smile

За пръв път ще ползвам ретиноиди. Не съм първа младост. Тепърва ще изграждам и рутина. Грешка, че досега не съм го приоритизирала. Започвам с ретинол серум 0.3% на Медик 8. Ще хидратирам с А дерма екзомега балм. Надявам се добре да ми понесе и да няма странични реакции. Притеснява ми, че дневният крем е 15 фактор. Мога ли върху него да сложа още един с по-силен фактор или някаква тонирана слънцезащита вместо фдт?

# 714
Даже задължително, тази от крема не върши голяма работа.

# 715
  • тук-там
А каква слънцезащита ще препоръчате?
Аз започвам с тези продукти:

# 716
  • Mostly in my mind
Аз се чудя за тонирана слънцезащита на Миша.

# 717
Някой, който има опит с ретиноловите продукти, ползвал ли е Inopharm Pure Elements 2% Retinol? На съдържанието пише ретинал, което е още по-силно, прдуктът може да бъде намерен навсякъде в лили дрогерия. Продукта е много евтин 12-14 лв., което е три пъри по-евтин от основните ретинол продукти.  Това са трите причини и да го избера. Започнах да го използвам и има леки странични ефекти, което значи, че вероятно действа. Но продукта е български и се притеснявам за качеството на продукта. Благодаря.

# 718
  • София
Продукта е китайски, къде е опакован…

# 719
Как китайски, на Рубела е, бългаски.

Общи условия

Активация на акаунт