АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 5) ☀

• 29 446
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Шансът да познае е 50/50,както се казва 😁😁 на мен ми е абсурден, не може например всички 28-годишни жени, забременели ноември да очакват момче 🤷🏻‍♀️😁😁 при мен не позна 😁😁 А конецът със златен пръстен всеки път беше на различно мнение 😁 аз по принцип съм много далеч от астрология, суеверия и всякакви бабини деветини, единствено ме забавляват 😁😁
Аз снощи будувах до два и сигурно час мислих как ще е облечено бебето на изписването 🤯🤯 няма логика да го измисля на 9.02 в 1 през нощта, обаче мозъка работи на странни обороти 🤷🏻‍♀️ гледах видео на Ася Демирева, в което обяснява, че прегряването е опасно, четох и мнения, че новородените обичали много топло, защото излизали от 37 градуса 😁 по-склонна съм да вярвам на първото, звучи ми странно да сложа шапчица август. В крайна сметка не го измислих, но това са последните вълнения при мен, как ще обличам беба 😁😁

# 151
При мен няма калкулатор, който да показва, че и трите са момичета.

# 152
Nessa при мен китайския календар НЕ позна.Окосмяването по корема ми се увеличи , потъмня и космите станаха по - дълги (не просто мъх) .Чувала съм и аз обаче , че не трябва да се скубят , бръснат , защото сами ще изпадат сшед раждането - в противен случай ще ги увеличим.
Неизвестна точно така ти е седмицата - вече си в 15та.
YanaGG Честито и добре дошла в новозаформящия се клуб на момчешки майки 😀
Mimkemzугоди на малката кака , хем и на теб ще ти стане едно хубаво и мило като се сетиш какви мънички са били 🤗
Аз тая сутрин се събудих със звеерска болка в корема.Като мъскулна крампа ама без втвърдяването.Не се шашкам - вероятно е матката, но е адски неприятно.

# 153
Амели, завижд Joy

Пак идвам да мрънкам... Поради грешка, не могат да ми обработят кръвта за пренаталния тест Rage И понеже съм с ковид, не мога да изляза да дам повторно кръв. Вместо да имам резултати след 9 дена, аз ще ги имам след 22 дена Rage

# 154
  • София
Момичетa, минa и моя БХC. Вcичко c бебчето е cупер. Огледaхa вcичко. Кръвотокa е добре, ниcки ca риcковете зa отклонения. Вcички оргaни, които гледaхa ca добре. Изcледвaниятa, които cи прaвих в неделя ca cупер и те. Нямaм нито едно отклонение от нормите. Общо взето вcичко енaред. Докторa кaзa, че бебчето върви c 3/4 дни нaпред. Aз му кaзaх, че cи знaм, зaщото c лентички зacякох, че cъм c рaннa овулaция и той потвърди. Кaзa, че нямa дa cменяме терминa, зaщото не ca повече от 5 дни рaзликa, но дa имaм предвид, че много вероятно е дa родя по-рaничко.
Кaзa ми полa. Можете дa ме зaпишете c
💗💗💗момиченце 💗💗💗
Инaче aз преди имaх caмо леко, едвa зaбележимо мъхче по коремa. Cегa е нещо cтрaшно. Увеличило ми cе е окоcмявaнето под и нaд пъпa(тaм където cе появявa линеa негрa) Тaм вече не е мъхче, a нaпрaво ca cи коcми и някоиот тях ca и по-дълги и тъмни. Нaиcтинa много cе нaдявaм дa окaпе товa нещо cлед рaждaнето. Инaче ще cе ходи нa лaзернa епилaция поcле 😁

# 155
  • Пловдив
Барбалена,бързо оздравяване!Много е гадно да чакаш,но стискай зъби!
На приложения не вярвам.На синът ми първата дума беше ''Баба'' и уж казват,че ще е момиче.Да видим..Доста майки ми казаха,че по този начин се познавало.
Аз снощи спах доста спокойно.Синът ми се стресна от сушилнята и ми вика:''Буу'' и цяла нощ се гушкаше в мен,, Simple Smile

# 156
Момичета,аз също имам проблем с окосмяването,но вчера преди прегледа си дръпнах малко косми с една пинсета ,супер гадно ми е особенно мъжа ми като ми целува корема 😀От както съм разбрала,че съм бременна имам проблем и с лицето постоянно имам по някоя пъпка . Преди дори и в пубертата не съм имала.😩

# 157
  • София
Пъпки и aз не cъм имaлa през пубертетa. Появихa ми cе някaкви cлед 25 годишнa възрacт и оттогaвa не могa дa cе отървa. Cегa cъм нa 29г. Но ми излизaхa caмо покрй цикъл. A cегa е нещо cтрaшно. Не cтигa че поcтоянно излизaт, aми нa вcичкото отгоре ca много. И кaто не може c почти нищо зa aкне дa cе третирaт нaпрaво е мъкa. Дa не говорим, че някои от тях ме болят зверcки. Нaиcтинa е много гaдно 😩☹️ Но aз cи го обяcнявaм c товa, че ще имaм момиче и cе нaдявaм дa cе мaхнaт кaто влязa във втория тримеcтър. Или aко не, поне кaто родя дa cе рaзкaрaт тия пъпки 😡
Момичета,аз също имам проблем с окосмяването,но вчера преди прегледа си дръпнах малко косми с една пинсета ,супер гадно ми е особенно мъжа ми като ми целува корема 😀От както съм разбрала,че съм бременна имам проблем и с лицето постоянно имам по някоя пъпка . Преди дори и в пубертата не съм имала.😩

# 158
Да чукна на дърво, хормоналните проблеми не ми влияят външно (въпреки че исках косата ми да стане по-бляскава и гъста 😁). Всичко ми е същото, кожа, коса. Обачеее днес какъв рев дръпнах от нищото 😁😁😁 замислих се как тази зима никъде не сме ходили (не превключих, че е защото бях в първия триместър и сме в основен ремонт), стана ми тъжно и рев.. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ И задрямах за 20-30 мин после 😁

# 159
Момичета вие имате ли бяло-жълтеникаво течение? Аз си имам и то всеки път, когато отида до тоалетната на ежедневната превръзка имам. По принцип бях казала на моя АГ, той каза, че е нормално да се увеличи течението, но ми се струва доста и е постоянно. Другата седмица е и моята фетална морфология и ще ми вземе и секрет, но взех да се притеснявам вече, тъй като имам една загуба миналата година в 3-ти месец.

# 160
Не съм влизала от няколко дни, че бях в болница пак прокървих и се оказа, че от единият сак изтича околоплодна течност... уж течността спря да изтича, сега се надявам да се възстановят водите.

Едва смогвам да ви прочета, но пиша на vania.racheva аз съм така.
Първо се забави пратката и не знаех дали ще я приемат, сега е в статут на обработване. Приета е на 31 януари днес е 9 ден от както е при тях... не броя пътуването. Пробата я дадох на 25 януари. Пише, че средно се обработва за 5-7 дни..
 .... и аз също се притеснявам да не ми е лош резултата с близнаци съм и живот и здраве ще вляза сега в четвъртък 15 седмица, а четох, че редукци по медицински причини на близнак се прави до 14 седмица...да ни пази Господ ... не знам какво да кажа...

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 18:37 от Joy Joy

# 161
Момичета, много се притесних. Сега разбрах, че кремът, който използвам за лице е със салицилова киселина, а тя водила да малоформации на плода.. Не знам какво са правя.

# 162
Не съм влизала от няколко дни, че бях в болница пак прокървих и се оказа, че от единият сак изтича околоплодна течност... уж течността спря да изтича, сега се надявам да се възстановят водите.

Първо се забави пратката и не знаех дали ще я приемат, сега е в статут на обработване. Приета е на 31 януари днес е 9 ден от както е при тях... не броя пътуването. Пробата я дадох на 25 януари. Пише, че средно се обработва за 5-7 дни..
 .... и аз също се притеснявам да не ми е лош резултата с близнаци съм и живот и здраве ще вляза сега в четвъртък 15 седмица, а четох, че редукци по медицински причини на близнак се прави до 14 седмица...да ни пази Господ ... не знам какво да кажа...
Ох,бъди спокойна,ще се моля Бог да е с теб и резултата ти да е хубав. Пази се!Нали на прегледите всичко изглежда добре,мисли позитивно!❤

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 20:02 от Милото

# 163
JoyJoyстискаме палци да не се повтаря .А какви са вариантите след 14та седмица , обсъдихте ли с лекаря за всеки случай?
moni има жени наркоманки ,пушачки , пиячки , жени с опасна работа и химикали .....колко салицилова киселина да си поела два пъти дневно с тоя крем ?! Момичета ако всичко беше толкова опасно докторите щяха да ни казват да не се мажем / ядем определени храки и т.н. всичко в нормални дози и количества не вярвам да е чак талъв проблем.Притеснението може да ни докара повече проблеми. А ацетизала и акарда който пием жените с тромбофилия всеки божи ден нали пак съдържа салицилова киселина или греша....не знам

# 164
Стискам всички пръсти да сте добре с бебчетата. ❤️ Аз съм в подобна ситуация. Ще правя амниоцентеза в 16гс, а като излезе резултата вече не може да се премахне едно от бебчетата, ако резултатите му са лоши.
Вчера ми го съобщиха, Ами .. моля се всичко до е наред, друго не ми остава.

Общи условия

Активация на акаунт