Родени през м. Февруари 2022 - тема 1

• 27 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
И ние имаме бухалчето - не помага при нас.
Иначе моята постоянно иска да е на гърда, на всеки час, не знсм какво е това нещо, буквално нищо не мога да свърша, като я оставя в кошарата и писва на секундата. Седи кротко за не повече от 10-15 минути. Дано скоро приключи това, че не знам.

# 691
  • София
При нас пък е на почит бухалчето. Въртележката виж - не. Чак и плаче като се върти😂

# 692
Не помня вече как беше в 5та седмица. То седмица със седмица еднакви нямаме Grinning
Днес ни биха ваксините, попкала си, но докато яя облека и вече беше спряла което е супер очаквах повече плач да има. На два месеца вече е 56см и 5кг. Дано не вдигне температура, дадох и панадол, ще видим довечера как ще е. Сега сме навън и си спи.

# 693
Ох, явно не знам къде се намирам, искала съм да напиша 7ма седмица, не 5та Blush. Моята дама ако будува повече от час става доста кисела и само слингът помага, исках да си сверя часовника с вас. Също така преди заспиваше сама, сега има нужда от приспиване или да е върху някого.

# 694
Абе и аз се чудех защо питаш за 5 седмица, като роди в началото на февруари. Grinning
И аз си чакам с нетърпение раничката и да се носим вече. Ходих на консултация за бебеносене и си избрах ергономична раница, защото реших, че няма да ми се разправя с връзването на слинга всеки път, не че е трудно иначе, но е разправия и той вече е в мерки, подходящи за раничка. Днес трябваше да сме на преглед да видим колко точно е пораснал, но трябваше да го отменим за четвъртък. Тежи ми вече доста, но пък пак е започнал да връща след ядене и малко ме притеснява дали храната му стига, защото вчера и днес на фонтан върна, стабилно напоява 1 лигавник. Откъде се появи и този проблем пък сега.

# 695
Сим, това е рефлукс. И мойта пак почна да връща, аз днес се опитах да сложа раничката дето поръчах ама не успях, а и нямах много време да гледам клипчето внимателно. Иначе моята още малко и влиза в 7-ма седмица, не иска да спи, само на гърда стои, не знам какво е това нещо Sad

# 696
Аз открих, че спи много по- добре по корем. Обаче абсолютно винаги като го оставя да спи така съм плътно до него и го наблюдавам. Върша си работата на лаптопа, най- много да го оставя да отида до тоалетна.
Нося го понякога в раница, но най- много до магазина. Въпреки че са ергономични не си представям да го разнасям по цял ден. Пак си тежи и започва да боли кръста, гърба, раменете. Честно не знам някои хора носят по цял ден. Може и аз да съм много кекавa Grinning

# 697
  • София
Бихте ли споделили какви раници сте си взели? Аз също се колебая. За ергономична раница било рано, след 4-ти месец, слинг шал и аз не искам да връзвам и гледам май тай слинг или т.нар. хибридни носилки.

# 698
Не е рано, повечето са точно за след 1 месец. Даже като ходих на консултация и ми показаха такава, която става само до 4 месец някъде, зависи и от детето все пак, може по-рано да му умалее. Аз си поръчах такава, която се разширява чрез едни лепенки и ще му става от сега до когато стане 1 метър дълъг, когато сигурно ще тежи и едва ли ще го нося, но татко му ще го, ако има желание.

# 699
Момичета моята девойка също спи само или на ръце или на гърдите ме. Вечер докато я сложа в кошарката е страшна мъка, трябва да е дълбоко заспала поне 40мин да е спала върху гърдите ми и да я преместя иначе не става. И аз нямам време за нищо защото докато я приспя идва време за следващото хранене. През деня е същото, когато будува иска на ръце и много много рядко в количката, но какво да се прави няма начин. Приемам всичко с усмивка, защото всяко недоспиване си заслужава!

# 700
  • София
При моите деца явно циркът започва след първата годинка. До тогава са кротушанчета, спинкат си, ядат си нормално, като будуват не плачат. Е, има и дни с изключения, но са много малко. Каките бяха такива бебета, засега и Ади е така. Направо не смея да се похваля да не ме линчувате. 🙈

Аз да попитам, какъв прах за пране използвате и доволни ли сте? Ние сме с течен на Бочко, но нещо много силно ми мирише, явно са взели да слагат повече ароматизатори в последно време
. Не ѝ създава проблеми засега, но ми се ще да сменя. А от Тео бебе имам не-добри впечатления ..

# 701
  • София
Аз пера с течен на Chicco и съм доволна.

# 702
Аз ползвам на Fairy non bio, доволна съм дрешките ѝ миришат на хубав лек бебешки аромат.

# 703
Аз пера с Ариел, турски е и той е ароматизиран. Имам и на Персил, но още не съм стигнала до него.

# 704
Gebura, ние сме в абсолютно същото положение. Качил е 1500 гр за 40 дни и 7 см, само слингът ми е спасението, на ръце не издържам вече много да го разнасям. И аз открих, че спи най-добре по корем, но само през деня го слагам така, като мога да го наблюдавам. Днес сложих и една моя блуза до него, докато спи, и поспа така повече от обикновено, иначе оставя ли го и след 10 Мин е буден.

Аз пера с течен Фрош и съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт