ГЛАСУВАЙТЕ за златно оперение!

• 11 715
  • 257
  •   1
Отговори
# 150
А моята агитация я няма..
Що така?!

# 151
А моята агитация я няма..
Що така?!

Като се има предвид, че Монда и Лени, сами агитираха за себе си, туй ще го приемем за риторичен въпрос  Mr. Green

# 152
И аз агитирах сам за себе си..
Изборите са опорочени!
МА-ФИ-Я

# 153
 Уф аз разбрах, че си търсиш агитката (партизанското ми име е Патката)  Crazy
  Имало е ленински съботник посред нощ  Mr. Green

# 154
Малена, споко, разбираме сестринските чувства  Mr. Green

# 155
 Блонди, честно да ти кажа не ти прави чест.
аз съм с ник  Маленна, а не с ник сестрата на монда, ако исках да се знае на всеoслушание, щях да си го изпиша в профила си.
няма какво да демонстрираш големи познания за потребителите във форума. като съм й сестра не мога да изказвам мнения и да се възмущавам ли????
да не говорим, че лени много добре знае какви чувства храня към нея.
едната ми е приятелка, другата ми е сестра.
радвам се, че борбата е м/у тях двете, просто защото наистина са най-добрите Mr. Green

Последна редакция: нд, 12 ное 2006, 16:50 от Malenna

# 156
Надушвам шуробаджанащина тук..
Надушвам опорочено гласуване..
Вече уведомих хелзинкимама дот ком..

# 157
Защо бързате с номинациите сега, като се получават толкова "обърквации" и има недоволни ....
Направете ги Януари 2007 за изтелката 2006 и така продължете традицията и в бъдеще... Peace

Идеално предложение, така ще иам време порядъчно да се поскараме и в крайна сметка да има избрани Wink

# 158
  • tardis
майтапа на страна, ама какво значи губи моя глас? до вчера правеше шоу в темата, сега вече не може и не е интересна така ли? нито лени нито моника са блеснали в тази тема. Симпатизирам и на двете и не променям мнението си след всеки пост.

Лелеее...
Монда има прекрасно чувство за хумор, влезе много добре в ролята на цял предизборен щаб и мисля, че ще разбере какво исках да кажа... Grinning

П.с. Кейсии, защо си махна онова за драматизирането Cry

Хайде успех на номинираните в оспорваната надпревара bouquet
и с това спирам да спамя в темата.

# 159
така или иначе грешките тук са поправени, в борбата участват потребители от 2006.
какъв е проблемът, това същото упражнение да се прави и през януари ли?? какъв е смисълът

за другите номинации датата на регистрания няма значение

# 160
Надушвам шуробаджанащина тук..
Надушвам опорочено гласуване..
Вече уведомих хелзинкимама дот ком..

Oooo, каква била работата Twisted Evil Избирателите пак са изиграни!

Малена, аз хал хабер си нямам за нищо и нямаше да разбера, че Монда ти е сестра, само от приказката на Блонди Crazy Малко сама се издаде Wink
Обаче ми стана много интересно и забавно!
Заприлича ми на латино сериал Mr. Green Изведнъж се оказа, че всички се познават много по-добре, отколкото изглежда, че и сестринско-роднински връзки има Joy

# 161
нали не мислиш че сме единствени
пълно е със сестри, но естествено нетака изявени като нас Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 162
Блонди, честно да ти кажа не ти прави чест.
аз съм с ник  Маленна, а не с ник сестрата на монда, ако исках да се знае на всеoслушание, щях да си го изпиша в профила си.
няма какво да демонстрираш големи познания за потребителите във форума. като съм й сестра не мога да изказвам мнения и да се възмущавам ли????
да не говорим, че лени много добре знае какви чувства храня към нея.
едната ми е приятелка, другата ми е сестра.
радвам се, че борбата е м/у тях двете, просто защото наистина са най-добрите Mr. Green

Ааа аз се чудя що така си приличат и защитават двете , пък то ква била работата !!! Wink newsm78 Монда и Маленна сестри ???

# 163
хайде сега и "любимата" ми markrit се включи
сега по-хубаво ли ти стана????

# 164
нали не мислиш че сме единствени
О, не, не сте.
В темата "мами в Италия" пишат една сестра, която живее в Италия, другата сестра, която живее в София и майка им, която живее в друг български град Grinning
Това семейно писане дори е много сладко Hug

Край. Спирам да се изказвам извън темата Blush

Общи условия

Активация на акаунт