Гобленарски раздумки - тема 148

• 53 794
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Предстоят ми френските възли на Парижкия пазар на Дименшънс. Гледам, че в схемата са дадени с три нишки. Надявам се, че ще станат добре. Много клипчета изгледах, но някак си го отлагам. Имам още съвсем малко контур, от месец не съм погледнала гоблена.

# 481
Момичета, здравейте. Пиша с въпрос някоя от вас знае ли някоя фирма, която да бродира панамена ленти с шевици. Трабват ми доста метри за декорация на костюмите на цял фолклорен танцов състав. Благодаря ви предварително!

# 482
Здравейте! Трябва да се обърнете не към гобленарския "отдел", а към фирмите, които шият носии. Те правят машинни бродерии с шевици по ризи и подобни. Подобно количество трябва да се ушие машинно, на ръка ще ви излязат "златни". Сега, дали върху вашия конкретно плат могат да шият, ще питате самите фирми.

Момичета, здравейте. Пиша с въпрос някоя от вас знае ли някоя фирма, която да бродира панамена ленти с шевици. Трабват ми доста метри за декорация на костюмите на цял фолклорен танцов състав. Благодаря ви предварително!

# 483
Здравейте! Трябва да се обърнете не към гобленарския "отдел", а към фирмите, които шият носии. Те правят машинни бродерии с шевици по ризи и подобни. Подобно количество трябва да се ушие машинно, на ръка ще ви излязат "златни". Сега, дали върху вашия конкретно плат могат да шият, ще питате самите фирми.

Благодаря! Точно машинна бродерия имам предвид. Просто, ако някой може да препоръча фирма. Аз бродирам и знам, че ръчно не може да се направи. Не съм търсила фирми до момента и ще бъда благодарна някой да сподели впечатления, ако има такива.

# 484
Не знам дали би било полезно, но може да попитате тук или фирми с подобен профил https://art-embbg.com/
Сайтът е скапан, но поне за ориентир

# 485
Не знам дали би било полезно, но може да попитате тук или фирми с подобен профил https://art-embbg.com/
Благодаря !

# 486
Здравейте момичета. Следя ви изкъсо, но ми липсват доста етапи.
Аз съм готова, но ще покажа когато дъщеря ми си види подаръка. Може четвъртък вечер да мина или петък. Само да стигне до нея. Simple Smile
Във фейсбук мисля, че съм виждала по групите да шият с машина. Схеми на шевици и български шевици май беше една от групите в които съм виждала. Ако сте в някоя от тях попитайте.

# 487
  • с.Николово, обл. Русе

Благодаря! Точно машинна бродерия имам предвид. Просто, ако някой може да препоръча фирма. Аз бродирам и знам, че ръчно не може да се направи. Не съм търсила фирми до момента и ще бъда благодарна някой да сподели впечатления, ако има такива.

Във ФБ има група където майки и жени с увреждания имат такива машини за бродерия и могат да Ви изработят нещата. Така ще помогнете и на нях, тъй като голяма част от тях не работят и така си помагат. Не знам дали няма да ме скастрят като напиша името на групата, така че ако имате интереш ми пишете на ЛС.

# 488
  • Бургас
Преди няколко години ших на трите си внучки народни носии- сукман, дълга риза и престилка. Направих ги с шевици-ленти, които купих от магазин М-арт. Може да разгледате и сайта им,ако нямате магазин в града. Китайците еднакво убедително правят и мартеници , и шевици, ......

# 489
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
а тези?

https://www.epolux.bg/balgarski-shevici-pandelki-tekstil

подобни съм купувала от Илиянци, близо до първия вход има пълен-препълен магазин за всякакви такива чудесийки.

# 490
Поръчвала съм риза и носия с фини шевици от Бозов стил. Но нямам представа дали са наемат да избродират върху вашия материал. Можете да ги попитате, аз съм доволна от тях.

# 491
Здравейте момичета. Днес няма етапи. Стана топло и сте навън май.
Аз бях обещала да мина. Подложката е при собственичката си. Мислеше да изчака до рождения си ден, но другото момиче е при нея от днес и да имали за кафето утре. Simple Smile
Скрит текст:
отпред

Отзад

И трите заедно.

Лека вечер на всички.

# 492
Хайде преди да е свършил четвъртъка да мина с етап, че следващите 2 седмици няма да мога да шия и скоро няма да се появя Simple Smile

# 493
  • sf
Ех, че хубавооо...аз съм онази дама на масичката с розовото чадърче 😆

# 494
Браво на всички. Гледам ви и ми се шие,шие....Но нямам никакво време последните няколко седмици Sad 4 стартирани ме чакат ... Sad А вчера нагласих материали за един сватбен самплер идва бебешки, нямам търпение да ги започна.

Общи условия

Активация на акаунт